Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtěla bych poradit název seriálu nevím jak se jmenuje jen mám útržky
vím že bylo 5 chlapců každý měl jiný oblek(růžový, zelený, žlutý a dál nevím) každej měl svého robota nebo co a říkaly že se mění na…a to si nepamatuju to bylo mohly ho dávat v roce 1994-2000 nevím přesně ani jaký program moc toho nevím ale budu ráda za každou radu děkuju předem
A byly to určitě chlapy?
Mně to trochu připomíná Power Rangers ale tam jsou i ženský
Nic jiného mně nenapadá ale tohle bylo hodně známé tak možná jsem se strefila ![]()
Mne napadají jedině Teletubbies… ale ti byli jenom čtyři a robota - vysavač měli jeden společný a měnili se maximálně tak na televizní přijímač
![]()
@Les2311 píše:
Mne napadají jedině Teletubbies… ale ti byli jenom čtyři a robota - vysavač měli jeden společný a měnili se maximálně tak na televizní přijímač![]()
To byli strážci vesmíru, neboli power rangers a dávaj to furt ![]()
Příspěvek upraven 03.09.12 v 07:41
Ahoj, holky, taky bych chtěla poradit s jedním seriálem. Bylo to něco ve stylu jako Tudorovci, seriál z historického prostředí odehrávající se na nějakém zámku, hlavní hrdinka byla hrozně hezká, dlouhé, tuším že vlnité vlasy… Líp to popsat neumím, dlouho jsme to neviděla, mám ten název na jazyku, ale ne a ne si vzpomenout.
Mám pocit, že měla dceru…
@Raduš.ka44 napadá mě Covington Cross. to byl moc hezký seriál, aspoň teda pro mě, bylo mi nějakých náct
tak se mi líbil
Nen, to není on. Jestli si dobře vzpomínám, byl to francouzský seriál, je to cca deset let zpátky, co ho dávali.