Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, už dlouho sháním název pohádky. Je to starší, rok 19… animovaná, vánoční. Sestra si myslí, že tam byla myš v roli vypravěče. Víc si nevybavujeme. Nenapadá Vás něco? Měly jsme to jako děti na VHSce. Google selhal. Moc vás prosím, ten pocit kdy máte brouka v hlavě je šílený ![]()
@kamiŠ píše:
Není to toto?https://www.csfd.cz/…tle/prehled/
Děkuju za snahu, bohužel ne 😣 vybavuju si jen záběr na vánoční věnec na dveřích a možná že tam byl krb, kočka a pes?… nemůžu si za boha vzpomenout, ale strašně mě to užírá😁
A neni to vsichni pejskove slavi Vánoce?? Jinak me podle popisu nic nenapada a koukala jsemna ni jako malinka tak i mozna rok. A vypravec tam byl mozna i ta mys
![]()
@KSŠO píše:
A neni to vsichni pejskove slavi Vánoce?? Jinak me podle popisu nic nenapada a koukala jsemna ni jako malinka tak i mozna rok. A vypravec tam byl mozna i ta mys![]()
Jee, tuhle jsem taky viděla😁 ale bohužel, není to ona:(
Pohádka s vanocnim tematem jo? Kdysi jsem videla pohadku se stenetem co se v zime ztratilo jmenovalo se Týny. Pomáhali mu zvířátka, rodina ho hledala a ke konci mu pomohl santa. Jen nevim jestli tam byla ta myš vypravěč
Disneyovka „Co se stalo o Vánocích“ (viz čsfd), případně „Co se ještě stalo o Vánocích“ (viz tamtéž)?
@Ozoruška píše:
Disneyovka „Co se stalo o Vánocích“ (viz čsfd), případně „Co se ještě stalo o Vánocích“ (viz tamtéž)?
Mickeymouse to nebyl právě:(
@Nat0lie Škoda, hned mě napadlo právě toto, naše děti mají oba díly moc rády. Tak třeba na to přijde někdo jiný ![]()
Louskacek? Tam je myši král. Příběh o Zoufalkovi? Barbie balet v louskacku. Tam ale byla vypravec Klárka ne myš.