Názor na Badoo

Anonymní
12.6.16 22:15

@deliska Taky takovej pocit..už tam, ani nechodím…Mám pocit že chlapi mají moc velké nároky a většinou nemají sami co nabídnout…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
12.6.16 22:17

Kamarádka si tam našla přítele já se setkala s pár koukama někde slo jen o „jedno“ našla jsem si tam ale i přítele uz ˇspolu nejsme. Našla jsem si tak i druhého ale taky už spolu nejsme :D no ale musíš hodně selektovat. Nevím pak tam bylo i pár zoufalců co mě chtělo takže blokace a tak s jedním jsem se setkala fakt blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 22:19

Brala jsem to tam jako tezkou kecarnu. Mam od tama jednoho kamarada. Ale na seznameni mi prisla efektivnejsi klasicka seznamka. Spousta chlapu tam vztah ani nehleda, jsou zadani a casto to jsou takovi vykecavaci magori..
Ale potkala jsem tam nekolik cizincu a skvele promrskala anglictinu i osobne :)

• Citovat
  • Upravit
4316
12.6.16 22:21

Přišel mi spam, že mě hledá kamarádka, jen co jsem tam vlezla, tak mi napsal chlap, jak mi to sluší :mrgreen: Letos už budeme 5 let manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 22:22
@Bobsh píše:
Přišel mi spam, že mě hledá kamarádka, jen co jsem tam vlezla, tak mi napsal chlap, jak mi to sluší :mrgreen: Letos už budeme 5 let manželé.

Kde je „to se mi libi“ :D

• Citovat
  • Upravit
4316
12.6.16 22:29

@Papuchalka byl to úlet, ale jsem ho potkala 14 dní v před tím než mi psal na ulici, ani nevím proč mi tak utkvěl v paměti. Jela jsem na noční a viděla jsem ho jak jde s nějakým kamošem do hospody. Ještě jsem si řekla, že jedu jak blbka makat a někdo jde chlastat.
Jsem mu pak napsala jestli cca před 14 dny nešel po ulici ve městě a neměl šedou bundu, černý kalhoty a černý boty. Úplně se vylekal, že jsem policajt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 22:32
@deliska píše:
Ahojte lidi zajimal by mě váš názor na badoo jestli jste si tam našli partnera a tak. A zdali vám vztah vydržel, popř jak dlouho omlouvám se za svoji zvědavost Ale mám ho už rok a vždycky to skončilo první a taky poslední schůzkou :nevim: Jde to spíše z té druhé strany Řikaji jak jsem milá apod a že by se semnou rádi viděli a buď se pak jen vymlouvají nebo už se neozvou :nevim: přemýšlím že ho zruším

Když jsem šla na badoo zrušit profil, protože mi to přišlo o ničem, byla tam zpráva od něj napsala jsem mu svůj email, a zrušila profil, druhý den jsem měla ve schránce první „dopis“ po týdnu psaní jsme se sešli zajiskřilo to a začali jsme se scházet. Je to teprve čtvrt roku, ale je to moc prima vztah, tak uvidíme co bude dál. Neházej flintu do žita.

• Citovat
  • Upravit
25123
12.6.16 22:34

Dej s tim pokoj, kamarád mi poslal žádost, mě to automaticky udělalo profil a stáhlo to moje fotky z FB..už se tam líbím asi sto chlapům, některý mi i napsali…já to ignoruju a ráda bych to smazala, kdybych konečně přišla na to jak…uuááá to je děsná aplikace..to je jak vir :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.6.16 22:38

P. s. nestačila jsem se divit kolik je tam ženatých známých…kdybych hledala chlapa tak mě napadá milion lepších možností, než tohle :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.6.16 22:48

I já se přidávám. Na badoo jsme se poznali, a jsme spolu 4 roky :D ale je pravda, že to byla jediná schůzka do které jsem šla, jelikož jsem zjistila, že máme pár společných známých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
12.6.16 23:09

Zkušenost moc nemám. Kdysi mi přišel vzkaz na email, že mě kamarádka hledá a nechala mi tam vzkaz. Tak jsem se zaregistrovala. Žádný vzkaz jsem nenašla, kamarádka mi nakonec řekla, že jí přišlo to samé… Po nějaké době jsem profil smázla. Nikdy mi nikdo nenapsal a ani já jemu. Asi tak před rokem mi kolegyně říkala, že její syn zjistil, že na Badoo má profil nějaký chlap, který měl v profilu jeho fotky. Vydával se za něj. Za mě tedy Badoo ne…

• Citovat
  • Upravit
203
12.6.16 23:27

Jako na pobavení mi to přijde ok, ale životního partnera bych přes to určitě nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
12.6.16 23:31

Profil nemám, nikdy jsem neměla ani jsem tam nikdy nebyla. Nejsem typ na internetové seznamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.6.16 23:43

@AnastazieB no ono ti to právě udělá profil a stáhne fotky z FB ani nevíš jak…já jen klikla na tu žádost od kamaráda, jelikož jsem myslela, že je to klasická na FB a nestačim se divit a nejde mi to smazat teda ještě jsem nepřišla na to jak..tak kdyby jste někdo věděli jak dejte mi vědět, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
12.6.16 23:52

@brumdinka Já profil mazala dvakrát. Vždy mi psali, jestli si to nechcí rozmyslet, že tak přijdu o možnost seznámit se s několika tisíci lidí… :) Jak jsem to mazala si už nepamatuju, ale nebylo to nic složitého… Tady jsem našla jak na to: http://badoo-seznamka.eu/…il-na-badoo/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky