Jak začít vážný vztah

2
12.6.16 12:40

Jak začít vážný vztah

Ahoj, mám problém s navazování vážných vztahů. S nějakým klukem se schzázím, začneme spolu spát, já se do něj zamiluju a pak jsem v háji, protože nevím jak mu mám najednou říct, že bych s ním chtěla být. Mám mu zničehonic říct,,chtěl bys se mnou chodit´´? :D Nebo se ho mám zničehonic zeptat jestli mě má rád? Já prostě nevím jak se mám vyjádřit, a hlavně si myslím, že by tohle měl říkat kluk. Jak jste začínaly své vztahy vy?
Nedávno jsem se potkala sjedním klukem se kterým jsem se takhle scházela asi půl roku a byla jsem do něho fakt hodně zamilovaná. Potom co jsme se přestali scházet tak jsem ho stalkovala na fb, zjistila jsem, že si hned začal vztah s nějakou jinou holkou :( jakože oficiální, že jí znali jeho kamarádi, hned třeba do měsíce se seznámili se svýma rodičema atd… On mi ještě psal v té době co byl s tou druhou, tahal mě ven, nikam jsem nešla, nechtěla jsem ho vidět. On nevěděl, že já o ní vím. Přestal mi psát až cca po roce co s tou holkou byl, poté co jsem si ho odebrala z přátel. No a poté co jsme se nedávno potkali mi poslal žádost o přátelství a tahal mě na pivo. Mě to upřímně uráželo, když mi vždycky jen tak zničehonic napsal jestli nejdu na pivo jako by se nic nestalo. Tak jsme to začali řešit, a psal mi, že do mě byl taky zamilovaný a že jsme spolu nebyli jenom proto, že jsem mu to nikdy neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
12.6.16 12:52

Tak asi by to scházení se s nima mělo začít nazývat chození driv, než s nima začneš spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 12:55

Jak brzy s nimi zacneš spát? Jako co te představuje kamarádům? Jako známou, kamarádku? Já třeba znala rodiče mého může ještě před prvním sexem a byla jsem představena jako přítelkyně…

• Citovat
  • Upravit
7939
12.6.16 12:56

Prestat se chovat tak, ze si te chlapi ocejchuji jako levnou korist a holku do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.16 12:59
@Anonymní píše:
Jak brzy s nimi zacneš spát? Jako co te představuje kamarádům? Jako známou, kamarádku? Já třeba znala rodiče mého může ještě před prvním sexem a byla jsem představena jako přítelkyně…

Jako kamarádku :( Potkali jsme nějaký jeho známí a oni ať jim představí svojí přítelkyni a on, že nejsem přítelkyně, ale kamarádka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:01

Pro me sex znamena uz vazny vztah, tudiz pokud mam sex, uz spolu chodime a tesime se na sebe, planujeme vylety, atd.

• Citovat
  • Upravit
8881
12.6.16 13:03

No tak to ani omylem…to jsou věci, co musíte mít vyřešeny už předtím. Kdybych se s někým scházela on mně představoval jako kamarádku, tak bych se jako kamaradka chovala, tedy ne čas na něj vždycky, ne líbání, sex, vodeni se za ruce a ne společně plány do budoucna. tohle je na zásadní rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.6.16 13:08

Odlož sex až na dobu, kdy ti on vyzná lásku, a kdy budete mít spolu vztah. Pokud
dáš chlapovi všechno hned na stříbrném podnosu, čím ho chceš pak ještě překvapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.6.16 13:09

Je potřeba rozlišovat mezi kamarádkou a milenkou. Pokud to neumíš budeš pro ně jen lehce získané levné ohřívátko pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.6.16 13:09

Je potřeba rozlišovat mezi kamarádkou a milenkou. Pokud to neumíš budeš pro ně jen lehce získané levné ohřívátko pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.6.16 13:12

Tak to si mas ujasnit s nim nekdy na zacatku a ne ze s nim pul roku soustas a nevis na cem jsi. :roll: A pak se divis, ze te nebere jako pritelkyni. Vetsina holek to proste zmini skoro hned, ze hledaj nekoho na vazno a ze nechtej sex jen tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.6.16 13:17

@gedzidka tak to je blbý, asi to bral jako sex. bral tě někam mezi kamarády, rodinu? Tohle by jsi měla vědět Ty a ne to řešit po sexu. asi to bral že se sexu nebrníš a jsi jen na sex, nic vážného s tebou nechtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
12.6.16 13:44

Nechápu, že to řešíš až po sexu. Normální postup snad je začít s někým chodit, být zamilovaní a až pak spolu spát, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.6.16 13:46
@gedzidka píše:
Jako kamarádku :( Potkali jsme nějaký jeho známí a oni ať jim představí svojí přítelkyni a on, že nejsem přítelkyně, ale kamarádka :(

tak to je snad jasné, ne? Chlap, který tě opravdu chce tě představuje jako partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.6.16 13:47
@pst007 píše:
Nechápu, že to řešíš až po sexu. Normální postup snad je začít s někým chodit, být zamilovaní a až pak spolu spát, ne?

ne, u každého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria