Jsem na dně a nic se nedaří

Anonymní
12.6.16 16:03

Jsem na dně a nic se nedaří

Zdravím, nějak se plácám od ničeho k ničemu. Jsem na dně a nic se mi nedaří. Všichni říkají, že mám myslet pozitivně ale kde brát tu sílu na pozitivní myšlení, když se mi život sype pod rukama? To už nikdo neporadí. Prostě rozbilo se mi víc věcí na jednou a na opravu nemám momentálně finance. Řekla jsem bývalému že se chci vrátit ale ani mi neodpověděl. Ucházela jsem se o práci ale nevzali mě. Chtěla jsem v práci dovolenou ale kolegyně si řekly stejný termín a já tak budu celé léto až na pár dnů trčet v práci. Teď jsem si saponátem zničila tričko, ve čtvrtek u nás pršelo a já jsem uklouzla a upadla v MHD. Rána to byla pořádná a mě bolí noha už týden. Brýle se mi rozpadají na nové také nemám. V lékárně mi ze stovky zdražili léky na 500,–. Musela jsem si půjčit od kamaráda. Babičku mi dovezli do nemocnice s oboustrannou embolií plic a do toho ještě musím řešit konflikt mezi spolubydlící a majitelem bytu, chtějí jí vyhodit a já si musím najít někoho jiného. Jako pardon holky ale já už nemůžu. Nějak se to nahromadilo je mi špatně a už mě nebaví jen koukat na to, jak si ostatní užívají a já jen pracuji, uklízím a řeším problémy jiných. Jsem na dně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
12.6.16 16:12

Ty jsi ta s tou spolubydlící co pořád pere a má karton v okně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:15
@pikola píše:

Ano ale chodí sem majitelka a já nechci aby mě tady poznala, proto anonym.

• Citovat
  • Upravit
463
12.6.16 16:16

Život je boj a já neznám nic těžšího. Nejsi v tom sama. Vydrž, někdy zas bude líp, i když se ti to teď zrovna nezdá:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
12.6.16 16:16

Někdy se to tak blbě všechno sejde. Já si taky prožila svoje. Přišla jsem o práci, ve stejnou dobu i potratila, ukončila vztah, jsem zpátky u rodičů. Bude mi 27 a mám pocit, že lip snad nikdy nebude a že si to nezasloužím. Sice jsem si našla práci ale každý rok nastupují do jiného zaměstnání, ať z důvodu že se vrací mateřská nebo mi prostě zruší pracovní místo. Už asi pátým rokem vždy v létě nová práce a žádná dovolená. Takže asi tak…nekdy je to období těžké. Doufejme že se ti začne dařit. Musi a věřím že se ti dařit začne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
12.6.16 16:17

No, to tě zaručeně nepozná :mrgreen: občas se věci sesypou. Nemáš šanci na lepší práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:18
@Nickyx píše: Život je boj a já neznám nic těžšího. Nejsi v tom sama. Vydrž, někdy zas bude líp, i když se ti to teď zrovna nezdá:kytka:

Děkuji, já vím že je víc lidí kterým se nedaří a jsou nešťastní. Já už prostě nemůžu, sotva něco vyřeším, další problém se na mě sesype. Také si chci něco hezkého užít začít ale nemám s kým a ani nemám na nějaké to užívání si peníze. Všichni si jezdí na dovolené a já jen makám a řeším problémy. Už mě to nebaví.

• Citovat
  • Upravit
68
12.6.16 16:18

Musis zacit myslet pozitivne. je to hodne tezke, me pomohl dokument The secret-tajemstvi (nejde mi zkopirovat odkaz), najdes na youtube. Mozna je to trochu ujety, ale je tam rada peknych mylenek. Doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
12.6.16 16:19
@pikola píše:

:mrgreen:
HA!
Já si to říkala, že je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:22
@pikola píše:
No, to tě zaručeně nepozná :mrgreen: občas se věci sesypou. Nemáš šanci na lepší práci?

Nemám, jak říkám byla jsem na pohovoru, říkala jsem si jak to bude dobrý, že mě vezmou ale po mě tam šla hezká slečna a bylo vymalováno. Tak se snažím posílám CV no snad bude někdy líp. Zatím budu žít z toho co mi řeknou ostatní, například z toho jak ostatní byli na dovolené, jak se vdaly, oženili, narodilo se jim miminko, jak si koupili něco hezkého a nového. Já nejsem závistivý člověk a tak si místo závisti představuji tu dovolenou, jaké by to na ní bylo, jak by bylo fajn koupit si něco hezkého. Aspoň že ty představy mi nikdo nemůže vzít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:24
@Mates1985 píše:
Musis zacit myslet pozitivne. je to hodne tezke, me pomohl dokument The secret-tajemstvi (nejde mi zkopirovat odkaz), najdes na youtube. Mozna je to trochu ujety, ale je tam rada peknych mylenek. Doporucuji

To jsem viděla ale myslím, že je to blbost. Ono celé pozitivní myšlení je pro mě dost nedosažitelné. Si můžu stokrát říkat jak se mi všechno podaří ale kde mám na to pozitivní myšlení vzít sílu když tak tak přežívám?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:24
@anonymouss píše: :mrgreen:
HA!
Já si to říkala, že je to ona.

No a co?

• Citovat
  • Upravit
1515
12.6.16 16:26
@Anonymní píše:
No a co?

Protože je to měsíce a měsíce pořád to samé.
Plácáš se dokola, v tom samém.
Pokud ti to vyhovuje a pouze potřebuješ občas pofoukat bebí a říct, že to bude lepší - ok.
Ale pokud chcš něco změnit, tak zvedni zadek a začni něco dělat.
Všechny tvé diskuze jsou na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
@Mates1985 píše:

Kniha je lepší já ji četla, snažila jsem se jí řídit, ale je to těžké když je člověk na dně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@xavierka píše:
Někdy se to tak blbě všechno sejde. Já si taky prožila svoje. Přišla jsem o práci, ve stejnou dobu i potratila, ukončila vztah, jsem zpátky u rodičů. Bude mi 27 a mám pocit, že lip snad nikdy nebude a že si to nezasloužím. Sice jsem si našla práci ale každý rok nastupují do jiného zaměstnání, ať z důvodu že se vrací mateřská nebo mi prostě zruší pracovní místo. Už asi pátým rokem vždy v létě nová práce a žádná dovolená. Takže asi tak…nekdy je to období těžké. Doufejme že se ti začne dařit. Musi a věřím že se ti dařit začne :*

Tak to mě moc mrzí, to je docela síla. Uvidíš, že i na tebe někde čeká hodný partner se kterým budeš mít rodinu, stejně tak jako nějaká hezká práce. Moc ti držím palečky, bude to dobré protože ty na to máš. Já už jsem to vzdala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky