Jsem na dně a nic se nedaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2558
12.6.16 16:27
@Anonymní píše:
Tak to mě moc mrzí, to je docela síla. Uvidíš, že i na tebe někde čeká hodný partner se kterým budeš mít rodinu, stejně tak jako nějaká hezká práce. Moc ti držím palečky, bude to dobré protože ty na to máš. Já už jsem to vzdala.

Nevzdávej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:27
@xavierka píše:
Kniha je lepší já ji četla, snažila jsem se jí řídit, ale je to těžké když je člověk na dně

Přesně tak, knihu jsem nečetla jen viděla film a přijde mi to jako věř a víra tvá tě uzdraví. Prostě ono nejde myslet pozitivně když je všechno špatně a světlo na konci tunelu v nedohlednu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:29
@xavierka píše:
Nevzdávej!

Vzdávám, je mi 27 a asi už mám odžito. Na další zklamání a jobovky nemám sílu. Kašlu na to. Asi to tak má být, že člověk jako já nic nemá a mít nebude. Přijímám, beru to.

• Citovat
  • Upravit
2558
12.6.16 16:32
@Anonymní píše:
Vzdávám, je mi 27 a asi už mám odžito. Na další zklamání a jobovky nemám sílu. Kašlu na to. Asi to tak má být, že člověk jako já nic nemá a mít nebude. Přijímám, beru to.

Holka to je špatně. Věř mi. Jsme stejně staré, nebo spíše mladé…a sice mám taky pocit, že lip být nemůže, ale jsme mladé a život celý před námi a můžeme ho změnit. Jsou horší věci v životě to mi věř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
12.6.16 16:33
@Anonymní píše:
Vzdávám, je mi 27 a asi už mám odžito. Na další zklamání a jobovky nemám sílu. Kašlu na to. Asi to tak má být, že člověk jako já nic nemá a mít nebude. Přijímám, beru to.

Já se ve 27 rozvedla, po manželovi my zbylo dost dluhů, změnila práci, za rok našla chlapa a ve 35 jsem tam, kde bych si ani nepředstavovala, umím o dva jazyky víc, mám dítě a stěhujeme se po Evropě.

Nikdy neříkej, že něco nejde..

Příspěvek upraven 12.06.16 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:34
@anonymouss píše:
Protože je to měsíce a měsíce pořád to samé.
Plácáš se dokola, v tom samém.
Pokud ti to vyhovuje a pouze potřebuješ občas pofoukat bebí a říct, že to bude lepší - ok.
Ale pokud chcš něco změnit, tak zvedni zadek a začni něco dělat.
Všechny tvé diskuze jsou na jedno brdo.

Fajn, já posílám CV zvou mě na pohovory ale u pohovoru to vždycky skončí. Hledám si brigádu ale to samé u pohovoru vždycky skončím. Dala jsem si inzerát na seznamku, hledala jsem partnera i v reálu, chodila jsem do společnosti ale každý si chtěl jen nezávazně užít. Pečlivě si rozpočítávám peníze které mi zbydou ale skoro jako na potvoru každý měsíc se objeví nečekaný výdaj. Takže chodím po pohovorech, hledám aktivně hledám práci, se spolubydlící a s majiteli se snažím komunikovat, ale hledám někoho jiného protože majitelé jí prostě nechtějí. Dala jsem si inzerát na spolubydlení ale těch pár zájemců kteří se ozvali mi to odmítlo, protože 5 tisíc za nevybavený pokoj se jim zdá moc. Takže mi řekni - co víc mám ještě dělat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:35
@xavierka píše:
Holka to je špatně. Věř mi. Jsme stejně staré, nebo spíše mladé…a sice mám taky pocit, že lip být nemůže, ale jsme mladé a život celý před námi a můžeme ho změnit. Jsou horší věci v životě to mi věř!

Já vím jenomže já už nemám sílu. Potřebovala bych nějaký pozitivní motiv abych se měla sílu dál prát se životem. Ale ten nemám. Znám jen odmítnutí a zklamání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:38
@pikola píše:
Já se ve 27 rozvedla, po manželovi my zbylo dost dluhů, změnila práci, za rok našla chlapa a ve 35 jsem tam, kde bych si ani nepředstavovala, umím o dva jazyky víc, mám dítě a stěhujeme se po Evropě.

Nikdy neříkej, že něco nejde..

Příspěvek upraven 12.06.16 v 16:34

No vidíš, já nemám nic, sice nemám dluhy ale nikdo mě nechce, chtějí mě jen do postele. V práci vždycky skončím u pohovoru a nikdo mi šanci nedá. J8 fakt nevím, co dělat. Hezká nejsem, na léto mám jen jedno tričko teď už přestanu brát i léky protože si je nemůžžu dovolit. Já nevím ale myslím si, že jsem už skončila. Nějak to do důchodu doklepu.

• Citovat
  • Upravit
36009
12.6.16 16:43

A musíš hned hledat vážný vztah? Tak si uzij a neřeš to. S penězma neporadim, já na tom byla lip když jsem byla sama než s ex. Tenkrát jsem měla cv na jobs myslím a ozvali se mi z nove práce sami. Chápu, že to občas vypadá, že je život na p. ale musíš myslet pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
12.6.16 16:44

Zakladatelka, napis mi Sz, mám plnou půdu oblečení, které už nechci nebo z důvodu změny velikosti nemůžu nosit, třeba bych ti mohla něco poslat. Zatím mi bylo líto to vyhodit, ale potřebuju uvolnit místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
12.6.16 16:49

Tak to chceš žít čtyřicet let v lítosti a depresi? Víš co trochu motivuje mě? To že mám šanci to vše změnit. Napravit chyby a uspořádat si život. A víš, kdy? Teď jak jsem začla pracovat. Jsem u postižených miminek a dětí, u rodičů kteří za nimi docházejí a jsou to mladí a krásní lidé a jsou na dne z toho, že nemůžou užívat radosti s miminkem. Tady se ti totiž změní pohled na svět a priority v životě. Tím nechci říct že tvé starosti nejsou starosti, ale jsou lidi, kteří mají daleko závažnější problémy a musí žít a nelitovat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 16:54
@pikola píše:
A musíš hned hledat vážný vztah? Tak si uzij a neřeš to. S penězma neporadim, já na tom byla lip když jsem byla sama než s ex. Tenkrát jsem měla cv na jobs myslím a ozvali se mi z nove práce sami. Chápu, že to občas vypadá, že je život na p. ale musíš myslet pozitivně.

Musíš myslet pozitivně, znovu se ptám, kde mám tu sílu vzít když se všechno sype? Jinak já si nechci jen užívat chci vztah, rodinu, spát každý víkend s někým jiným nechci a jít do něčeho co nemá do budoucna perspektivu, ne to fakt nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:55
@barbarossa píše:
Zakladatelka, napis mi Sz, mám plnou půdu oblečení, které už nechci nebo z důvodu změny velikosti nemůžu nosit, třeba bych ti mohla něco poslat. Zatím mi bylo líto to vyhodit, ale potřebuju uvolnit místo.

Děkuji napíšu jen jestli máš větší velikosti? Ale fakt děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 16:57
@xavierka píše:
Tak to chceš žít čtyřicet let v lítosti a depresi? Víš co trochu motivuje mě? To že mám šanci to vše změnit. Napravit chyby a uspořádat si život. A víš, kdy? Teď jak jsem začla pracovat. Jsem u postižených miminek a dětí, u rodičů kteří za nimi docházejí a jsou to mladí a krásní lidé a jsou na dne z toho, že nemůžou užívat radosti s miminkem. Tady se ti totiž změní pohled na svět a priority v životě. Tím nechci říct že tvé starosti nejsou starosti, ale jsou lidi, kteří mají daleko závažnější problémy a musí žít a nelitovat se

Já vím že jsou lidi s většími problémy ale když za celý život máš jen ty problémy, tak už síly docházejí. O mě nikdo nestojí, také jsem chtěla pomáhat postiženým ale nevzali mě ani jako dobrovolníka.

• Citovat
  • Upravit
36009
12.6.16 16:57

I vztahy začínají sexem.. my šli taky na nezávazný rande. Nesmíš ve všem hned vidět problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí