Jsem na dně a nic se nedaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.16 17:54
@Kotatko03 píše:
Odkud jsi? Třeba nás někoho něco napadne ;)

Z Plzně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 17:55
@Salvaje píše:
Zakladatelko, na brýle si tu kdosi vychvaloval
http://www.zennioptical.com/Na oblečení zkus sekáče nebo aliexpress.com

A jak se tam nakupuje? Anglicky neumím, jinak díky za odkaz

• Citovat
  • Upravit
3491
12.6.16 17:56

A co se úplně odstěhovat do jiného města? Začít někde úplně znovu?

Hele, The Secret mi pomohlo moc. Já vím, že je to těžký. Taky jsem byla v hrozné situaci a psychicky totálně na dně. Prvně zkus sepsat si, za co jsi v životě vděčná. V tom seznamu ale nesmí být žádná negativa, například tam nesmí být „Nemám dluhy“. Musíš to opsat tak, aby to bylo pozitivní. Vím, že nejsi spokojená se svou prací, ale můžeš být ráda, že máš zatím aspoň tu, tak si tam napiš „Mám práci“. Prostě si ten seznam udělej, i kdyby to měly být maličkosti, blbosti. A každé ráno cestou do práce, si ho opakuj. Já to tak dělala a vždycky byl ten den pak lepší. I když jsem měla velké problémy, které se zdály být neřešitelné, tohle mi po psychické stránce hodně pomohlo.

Podruhé mipozitivní myšlení pomohlo, když se mi první syn narodil o 6 týdnů dříve a museli ho resuscitovat, ani doktorka mi nechtěla dávat „falešné naděje“. S úsměvem jsem jí to odkývala a dál se věnovala jen malému a myslela na to, jak je krásný, statečný, silný a že všechno bude dobré. A bylo. Doktorka nechápala, že se takovým zlepšoval. V půl roce už dle neonatoložky své vrstevníky ve všem dohnal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.6.16 17:57
@Anonymní píše:
Z Plzně

Takže naším směrem, budu přemýšlet jestli mě něco nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
12.6.16 17:59
@Anonymní píše:
A jak se tam nakupuje? Anglicky neumím, jinak díky za odkaz

NO u těch brýlí to bude asi problém, tam to chce správně vyplnit podle receptu. Nebo někoho popros, ať ti s tím pomůže.

Na aliexpressu si můžeš nastavit češtinu, ale je to dělané automatickým překladačem, tak to občas nedává smysl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 18:01
@Salvaje píše:
A co se úplně odstěhovat do jiného města? Začít někde úplně znovu?

Hele, The Secret mi pomohlo moc. Já vím, že je to těžký. Taky jsem byla v hrozné situaci a psychicky totálně na dně. Prvně zkus sepsat si, za co jsi v životě vděčná. V tom seznamu ale nesmí být žádná negativa, například tam nesmí být „Nemám dluhy“. Musíš to opsat tak, aby to bylo pozitivní. Vím, že nejsi spokojená se svou prací, ale můžeš být ráda, že máš zatím aspoň tu, tak si tam napiš „Mám práci“. Prostě si ten seznam udělej, i kdyby to měly být maličkosti, blbosti. A každé ráno cestou do práce, si ho opakuj. Já to tak dělala a vždycky byl ten den pak lepší. I když jsem měla velké problémy, které se zdály být neřešitelné, tohle mi po psychické stránce hodně pomohlo.

Podruhé mipozitivní myšlení pomohlo, když se mi první syn narodil o 6 týdnů dříve a museli ho resuscitovat, ani doktorka mi nechtěla dávat „falešné naděje“. S úsměvem jsem jí to odkývala a dál se věnovala jen malému a myslela na to, jak je krásný, statečný, silný a že všechno bude dobré. A bylo. Doktorka nechápala, že se takovým zlepšoval. V půl roce už dle neonatoložky své vrstevníky ve všem dohnal…

Zkusila jsem to, fakt že ano, sepsala jsem si ty pozitivní věci jenomže jako naschvál se mi ten den děly zrovna samé špatné věci. Já tomu zkrátka moc nevěřím, a jsem vůči tomu skeptická. Teď měním pojišťovnu abych mohla jít na terapie to si myslím, že mi pomůže víc. Ale díky za radu. To stěhování ještě zvážím, možná to opravdu chce změnit vzduch, protože jak vidno tady mi pšenka nepokvete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 18:02
@Kotatko03 píše:
Takže naším směrem, budu přemýšlet jestli mě něco nenapadne.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
9935
12.6.16 18:04
@Anonymní píše:
Děkuji

Nz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 18:05
@Salvaje píše:
NO u těch brýlí to bude asi problém, tam to chce správně vyplnit podle receptu. Nebo někoho popros, ať ti s tím pomůže.Na aliexpressu si můžeš nastavit češtinu, ale je to dělané automatickým překladačem, tak to občas nedává smysl :D

Mám kamarády tak se jich zeptám, ještě mě napadlo v lékárně prodávají brýle za pár kaček ale chci se zeptat, asi skla jsou z toho nejdražší co?

• Citovat
  • Upravit
3491
12.6.16 18:08
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to, fakt že ano, sepsala jsem si ty pozitivní věci jenomže jako naschvál se mi ten den děly zrovna samé špatné věci. Já tomu zkrátka moc nevěřím, a jsem vůči tomu skeptická. Teď měním pojišťovnu abych mohla jít na terapie to si myslím, že mi pomůže víc. Ale díky za radu. To stěhování ještě zvážím, možná to opravdu chce změnit vzduch, protože jak vidno tady mi pšenka nepokvete.

Ten den? Tys to zkusila jen jeden den? Tak to se nedivím, že to nefungovalo. To se musí dlouhodobě. :roll: :roll: A teď už mi to potvrdil i člověk, který mi celou dobu tvrdil, že pozitivně myslet neumí. Jakmile začal a chvíli vydržel, tak se začaly dít věci…
Nicméně, přemlouvat Tě nehodlám, je to Tvůj boj ;)
Na terapii běž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 18:10
@Salvaje píše:
Ten den? Tys to zkusila jen jeden den? Tak to se nedivím, že to nefungovalo. To se musí dlouhodobě. :roll: :roll: A teď už mi to potvrdil i člověk, který mi celou dobu tvrdil, že pozitivně myslet neumí. Jakmile začal a chvíli vydržel, tak se začaly dít věci…
Nicméně, přemlouvat Tě nehodlám, je to Tvůj boj ;)
Na terapii běž ;)

Děkuji, já tomu prostě nevěřím. Věřím spíš terapiím. Zítra si oběhám pojišťovnu a uvidím, snad zas bude líp.

• Citovat
  • Upravit
3491
12.6.16 18:11
@Anonymní píše:
Mám kamarády tak se jich zeptám, ještě mě napadlo v lékárně prodávají brýle za pár kaček ale chci se zeptat, asi skla jsou z toho nejdražší co?

Tak záleží, co máš za oční vadu, zda si můžeš ty v lékárně koupit. Já třeba určitě ne. Musím na oční, nechat se vyšetřit, nechat si napsat recept a pak do optiky změřit a teprve podle toho si můžu koupit brýle. A myslím, že obroučky a skla vyjdou tak nějak na stejno… Teda aspoň mě… Mám dost dioptrií, takže odlehčování a ztenšování se v ceně dost promítne… No a obroučky, tam je široká škála, ze které si můžeš vybírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
12.6.16 18:12
@Anonymní píše:
Děkuji, já tomu prostě nevěřím. Věřím spíš terapiím. Zítra si oběhám pojišťovnu a uvidím, snad zas bude líp.

Určitě :kytka: Hele, i tohle je pozitivní přístup ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 18:14
@Salvaje píše:
Určitě :kytka: Hele, i tohle je pozitivní přístup ;) :pankac:

No je pravda, že jsem na tom mohla být i hůř. Mohla jsem být bez práce, bez peněz. Takhle práci mám, na jídlo mám taky i když dost omezenou částku, jen mě přepadl splín, protože se toho na mě sesypalo moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 18:15
@Salvaje píše:
Tak záleží, co máš za oční vadu, zda si můžeš ty v lékárně koupit. Já třeba určitě ne. Musím na oční, nechat se vyšetřit, nechat si napsat recept a pak do optiky změřit a teprve podle toho si můžu koupit brýle. A myslím, že obroučky a skla vyjdou tak nějak na stejno… Teda aspoň mě… Mám dost dioptrií, takže odlehčování a ztenšování se v ceně dost promítne… No a obroučky, tam je široká škála, ze které si můžeš vybírat…

Na oční právě nechodím, nechávám si měřit zrak v optice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky