Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vážně bude lip.
musí. Píšeš, že jsi na dně. Odraz se od něj.
Nevzdavej to, neutapej se v sebelitosti a zacni jednat.
K tvym lekum urcite existuji levnejsi generika. Zeptej se v lekarne. Prace se nedari? No zatimse prece muzes radovat z toho, ze vubec nejakou mas. Hledas jen vazny vztah? Jenze jak ho poznas? Jdi na rande. Nikdy prece nevis, kdy se z nezavazneho stane zavazny. To se prece deje az kdyz protejsek poznas.
Co treba zkusit novy konicek?
Bryle se taky daji koupit za par stovek. Pripadne nestacilo by opravit je?
A jake veci se porouchali? Dost casto na facebookovych bazarech lidi nabizeji starsi elektrospotrebice za par korun. Koukni se na bazarek ve tvem okoli. Casto jsou levne veci i v bazarcich pro maminky.
Zakladatelko, jestli jsi to ty z Plzně, tak si zkus pohledat jiné bydlení. Sehnala bys určitě levnější.
@Anonymní píše:
Vzdávám, je mi 27 a asi už mám odžito. Na další zklamání a jobovky nemám sílu. Kašlu na to. Asi to tak má být, že člověk jako já nic nemá a mít nebude. Přijímám, beru to.
Sebelítost, tak tím si fakt nepomůžeš ![]()
diskuze jsem nečetla, ale pokud jedeš pořád ty samé věci, jak tady někdo zmiňoval, takže to bude pořád na h.vno. Dělat to samé a čekat změnu, to je známka sníženého intelektu řečeno kulantně. ![]()
@Anonymní píše:
Fajn, já posílám CV zvou mě na pohovory ale u pohovoru to vždycky skončí. Hledám si brigádu ale to samé u pohovoru vždycky skončím. Dala jsem si inzerát na seznamku, hledala jsem partnera i v reálu, chodila jsem do společnosti ale každý si chtěl jen nezávazně užít. Pečlivě si rozpočítávám peníze které mi zbydou ale skoro jako na potvoru každý měsíc se objeví nečekaný výdaj. Takže chodím po pohovorech, hledám aktivně hledám práci, se spolubydlící a s majiteli se snažím komunikovat, ale hledám někoho jiného protože majitelé jí prostě nechtějí. Dala jsem si inzerát na spolubydlení ale těch pár zájemců kteří se ozvali mi to odmítlo, protože 5 tisíc za nevybavený pokoj se jim zdá moc. Takže mi řekni - co víc mám ještě dělat?
Už jsi byla alespoň na 100 pohovorech a měla alespoň 50 rande na slepo, těžko, že.
Najdi si levnější pronájem. Tričko si koupíš za 30 kč v každém sekáči. Žádala jsi v lékárně, jestli nemají generika toho tvého léku?
@pikola píše:
I vztahy začínají sexem.. my šli taky na nezávazný rande. Nesmíš ve všem hned vidět problém.
To je ono já prostě na sex po první schůzce nejsem.
Nevzdávej se při prvním neúspěchu, zkoušej dál pracovní nabídky (i kdyby jsi měla prodávat v Kauflandu, lepší nějaká práce než žádná a už to pomůže vyřešit finanční situaci - nebo zlepšit).
@xavierka píše:
Vážně bude lip.![]()
![]()
![]()
![]()
musí. Píšeš, že jsi na dně. Odraz se od něj.
O to se snažím, odrazit se. Ale s každým dalším odmítnutím jsem jen víc a víc unavená a zklamaná.
@Padme93 píše:
Nevzdavej to, neutapej se v sebelitosti a zacni jednat.K tvym lekum urcite existuji levnejsi generika. Zeptej se v lekarne. Prace se nedari? No zatimse prece muzes radovat z toho, ze vubec nejakou mas. Hledas jen vazny vztah? Jenze jak ho poznas? Jdi na rande. Nikdy prece nevis, kdy se z nezavazneho stane zavazny. To se prece deje az kdyz protejsek poznas.
Co treba zkusit novy konicek?
Bryle se taky daji koupit za par stovek. Pripadne nestacilo by opravit je?
A jake veci se porouchali? Dost casto na facebookovych bazarech lidi nabizeji starsi elektrospotrebice za par korun. Koukni se na bazarek ve tvem okoli. Casto jsou levne veci i v bazarcich pro maminky.
Děkuji, když on už se mnou ani nikdo jít nikam nechce. Všichni mi říkají jsi faj holka, zábavná, milá, vtipná ale bohužel na vztah to nevidím. Brýle potřebuji nové, i obroučky jsou zničené. Jinak k těm věcem, nemám co na sebe, nemám boty, nemám ani kosmetiku a rozbil se mi mobil, PC odchází. Zkusím ten bazárek.
@blabla123 píše:
Zakladatelko, jestli jsi to ty z Plzně, tak si zkus pohledat jiné bydlení. Sehnala bys určitě levnější.
To jsem se koukala ale nic není. byty nejsou. A do spolubydlení hledají výhradně studenty.
@jenny.fields píše:
Už jsi byla alespoň na 100 pohovorech a měla alespoň 50 rande na slepo, těžko, že.
Najdi si levnější pronájem. Tričko si koupíš za 30 kč v každém sekáči. Žádala jsi v lékárně, jestli nemají generika toho tvého léku?
Ale u nás byty prostě nejsou. Hledám ale všude chtějí jen studenty. Ano v lékárně jsem se ptala, prý už nic není. Právě že ty léky co beru teď jsou ta levnější varianta a tu mi teď zdražili. Do sekáče zajdu.
@Kotatko03 píše:
Nevzdávej se při prvním neúspěchu, zkoušej dál pracovní nabídky (i kdyby jsi měla prodávat v Kauflandu, lepší nějaká práce než žádná a už to pomůže vyřešit finanční situaci - nebo zlepšit).
Do kaufu mě nevzali. Ani do Tesca. Ale hledám a snad se podaří. Ono já jsem opravdu hodně ošklivá, nereprezentativní a takového zaměstnance nikdo nechce.
Zakladatelko, na brýle si tu kdosi vychvaloval
http://www.zennioptical.com/
Na oblečení zkus sekáče nebo aliexpress.com
@Anonymní píše:
Do kaufu mě nevzali. Ani do Tesca. Ale hledám a snad se podaří. Ono já jsem opravdu hodně ošklivá, nereprezentativní a takového zaměstnance nikdo nechce.
Odkud jsi? Třeba nás někoho něco napadne ![]()