Názor na concerta 36mg, citalopram 40mg, mirtazapin 45 mg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.12.25 22:40

Názor na concerta 36mg, citalopram 40mg, mirtazapin 45 mg

Zdravím, zajímal by mě váš názor na tuto kombinaci léků od mého psychiatra.

Ráno Concerta 36 mg a citalopram 20 mg.
Večer citalopram 20 mg a mirtazapin 45 mg.

Psychiatr mi k tomu nic neříká a pouze něco předepíše. Concertu a mirtazapin beru druhý měsíc a citalopram od konce listopadu.

Cítím se jako nikdo, nemám absolutně náladu na nic, chuť do života prostě nic a po nasazení citalopramu je to ještě horší.

Hlavně po citalopramu mám šíleně sevřenou čelist a sucho v ústech, bolesti hlavy a závratě. Hlavně tedy nedokážu nic cítit, krom smutku a nicoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5928
23.12.25 07:24
@Milanek5552 píše: Více

Citalopram prý má takové vedlejší účinky po nasazení. Prý to po pár týdnech obvykle odezní a nastoupí účinek, pro který se to bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
23.12.25 09:37
@Milanek5552 píše: Více

Lékař je na toto studovaný.
Chceš názor od laiků, jestli je léčba správná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.1.26 11:33

Vedlejsi ucinky Concerty

Muzu dat jen zpetnou vazbu na vedlejsi ucinky Concerty :) Doporucuju zadat si do googlu concerta agression, nebo Concerta rage na Redditu se o tom pise spoustu.

Vedlejsi ucinky Concerty u me: Po odezneni pusobeni leku vecer jsem mela uzkosti, deprese, citila jsem obrovskou agresi a podrzdenost. Taky jsem necitila behem brani hlad, coz muze znit jako blbost, ale prida to na takovem “rozklepanem” pocitu, ktery jsme po Concerte mela. Dlouhodobe jsem brala drive Ritalin a po tom jsme zd mela slabe vypadky pameti.

I tak bez techto leku nemohu zit, protoze jsem mimon a nejsem si schopna udrzet praci. Jen je to dobry vedet, ze je to priznak leku, i ty uzkosti, Ritalin mi uzkosti dokonce vyvolal. Titalin i Concerta jsou stejna latka, jen Concerta se uvolnuje postupne… S Ritalinem mam vetsi zkusenosti…

Po Concerte je nutny hodne hodne pit, bolesti hlavy, sucho v ustech, velka mluvnost je beznej side effect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.