Názor na graf bt

Anonymní
5.5.21 05:23

Názor na graf bt

Dobrý den,
už nějakou chvíli se snažíme o miminko. Tento cyklus jsem začala měřit bazální teplotu. Měřím rtuťovým teploměrem v ústech, každý den ve 4 ráno. Co prosím říkáte na graf?
Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
5.5.21 06:17

Vypadá dobře :palec: ovulace byla, teď už jen čekat  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15090
5.5.21 06:57

Graf máš krásný, ovulace proběhla a snazili jste se v dobrý čas, tedy ted již jen čekat. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.5.21 07:11

Vzorovy :palec: drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 08:11

Dámy, moc děkuji ❤️️.

• Citovat
  • Upravit
333
18.5.21 10:17

Názor?

Ahoj holky, měřím teplotu prvně, vždy každý den ráno kolem 4h, co si o tom myslíte? Je tady nějaká šance? Mám spíše nižší teploty, každopádně, pokud nezačne teplota moc klesat, tak by to mohlo být na dobré cestě? :) Nebo jakmile už mírně klesne tak je jasné, že přijde MS? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15090
18.5.21 10:22

@Montys14 ty trojúhelníky tam znamenají že nezaznamenáváš teplotu ve stejný čas. Jinak ano růst teploty je dobrý, pokud teplota klesne plus minus a zase stoupne tak se nic neděje. Dokonce může klesnout i víc a může to byt uhnizdeni a pak zase vzroste a nebo nemusi. Když měřiš poprvé tak ti to neřekne nic protože nevíš kdy ti teplota klesá. U mě to bylo vždy 3 dny před MS ake některým holkám klesá treba i 3 den MS. Takze prozatím kdyz asi nevíš jak dlouhou mas lutealni fazi z toho nemůžeš vyhodit bohužel nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
18.5.21 10:37

@chivavinka ahaa, dobře, moc děkuji i tak za informaci :) měřím to cca ve stejné časy, jen do tabulky to zadávám pokaždé jindy, tak možná proto ty trojúhelníky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15090
18.5.21 11:19

@Montys14 tak je určitě lepší tam zadat ten stejný čas at to pak není matoucí. Jinak teploty vypadají dobře. Ale chce to merit tak 3 měsíce aby jdi věděla co je pravidlem u tebe. Každopádně držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
18.5.21 13:30

Ahojky, uz 3roky se snažíme o druhe, první dcera je z IUI.. Dalsi serii mame za sebou, ale diky korone nic… Ted nas ceka stěhování, kamarafka mi doporucila čípky na ovulaci nakoupila jsem si vitaminy a ovu testy, merim BT, tak snad jsem vypla… Noo abych to zkratila.. Uz 4dny me tak na stridacku boli podbrisek a prsa mi asi upadnou i v podprde.. Nechci se na nic upínat.. Ale co myslíte podle grafu?? Me prijde nadejnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15090
18.5.21 14:04

@Landyška graf vypadá hodně dobře. Jak dlouhou máš LF? :hug: držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
18.5.21 15:11

@chivavinka jak kdy, mam nepravidelné cykly 27-35dni, ale většinou tech 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15090
18.5.21 19:03

@Landyška LF je vždy stejne tedy od ovulace po MS. Jen se mění délka cyklu podle toho jaký DC proběhne ovulace. Tak pak by jsi za 3 sz 4 dny nela mit jasno pokud he LF 14 dni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
18.5.21 20:36

@chivavinka tak ja ji stejnou nemám :lol: vim i presne kdy byla ovu diky utz a nekdy 13,někdy 15dni.. Ale bohužel jsem ted merila a mam 37 večer, takze rano bude mene a potvora dorazi :roll: ale děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 21:29

@Landyška Mám zkušenost, že z večerní teploty nic nepoznáš. Ty rozdíly mezi bazální klidovou teplotou a teplotou, při které fungujeme, nejsou v tehotenství tak velké. Bez těhotenství to může být klidně 1 stupeň, v těhotenství třeba 0,2(rozdíl ráno/hluboká noc). Hormony v těhotenství vytvářejí termostabilní prostředí pro vývoj zárodku. To znamená, že ty rozdíly nemohou být a nejsou velké. Mám několik dětí a měřila jsem někdy i v těhotenství. V noci jsem se probudila, šla jsem na záchod a měla jsem 36,9 okolo jedné, druhé hodiny. A v 7 ráno 37,1. Bez těhotenství jsou ty hodnoty v hluboké noci velmi nízké. Větší BT než 37,1(vaginálně) jsem nikdy nedosáhla.

Jinak celkový posun BT, ve druhém trimestru se snižuje, ve třetím zase stoupá, k porodu se snižuje. Četla jsem odborný článek lékaře, který dělal studii na těhotných ženách. Kdyby žena měřila celé těhotenství, prý by poznala případný potrat, blížící se i skutečný, zamlklé těhotenství a blížící se porod.

Přeji hodně štěstí :kytka: a nestresuj se večerním měřením. Podle Tvé teorie bys musela mít teď tak 37,5. Ale to tak nefunguje, v těhotenství je prostředí termostabilní bez větších teplotních výkyvů v době klidu a pohybu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex