Názor na jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
28.3.19 16:55

@nettie když jsi to napsala, tak mi došlo, že taky znám takhle dvě ségry, ale těm už je kolem 20. A taky se jim říká Denča a Dáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.3.19 17:52
@Nikuszka píše:
Ahojky všem :mavam:
Zajímá mě Váš názor. Doma už máme 3 letou cácorku jménem Deniska a za 5 týdnu k ní přibude další sourozenec a my se doma neumíme domluvit nad jménem. Mi se líbí Julie a manželovi Eliška, ale navzájem se nám to nelíbí. Další jména máme ve výběru tyto: Daniela, Natálie, Nela, Vanesa a ze všeho nejvíce se nám líbí právě ta Daniela. Akorát nevíme zda to jde k sobě Denisa a Daniela, zda to nezní blbě, nebo tak nějak. Moc děkuji za Vaše názory :-)

Jména jsou krásný všechny. Základní tvar OK, ale pak jsem nad tím přemýšlela a ji možná říkáte Deni a tak se říká i Daniele…z „Danči“ už mám trochu osypek :mrgreen: tak třeba Vanesa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.19 19:37

Klidně. Je asi nejlepší z výběru.

• Citovat
  • Upravit
3594
28.3.19 22:44

@Nikuszka Ahoj, dala bych Danielu. Je to krásné jméno. A těch ostatních jsou mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
28.3.19 23:07
@zuzikka píše:
@nettie když jsi to napsala, tak mi došlo, že taky znám takhle dvě ségry, ale těm už je kolem 20. A taky se jim říká Denča a Dáda.

Zvláštní, jak se některá jména k sobě přitahují. Znám i několik dalších sourozeneckých dvojic se stejnými jmény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
28.3.19 23:16

Vanesu neee… Těch je všude plno, stejně jako Sofií a Emiček. Daniela je neobvyklé, znám snad jen dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.3.19 05:47

Me se pletou i uplne odlisna jmena, takze bych Danielu klidne dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.3.19 08:28

Mě k té Denisce sedí celkem ta Julie, ale jinak asi nic… Daniela není špatná, ale nevím no…
Mně se třeba líbí Denisa a:
Nikola
Sabina
Kamila

Darina
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
29.3.19 08:52

Kamila je také moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 08:07

Holky, prosím o názor ke jménu Bořek (svátek má 12.7 a není to Bořivoj :mrgreen: ). Příjmení je české, dvoujslabičné (třeba Hušek).

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
28.6.19 08:09
@Anonymní píše:
Holky, prosím o názor ke jménu Bořek (svátek má 12.7 a není to Bořivoj :mrgreen: ). Příjmení je české, dvoujslabičné (třeba Hušek).

Omlouvám se, ale to je tak strašné jméno, že si skoro neumím predstavit horší.

• Citovat
  • Upravit
21311
28.6.19 08:10
@Anonymní píše:

Za mne bída a jestli se to ještě rymuje s příjmením, tak potěš. Ale jednoho jsem znala a nevypadal, ze by ho to nějak trápilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 08:13

Mě se nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
28.6.19 08:14
@Anonymní píše:

A proč by ne? Náhodou jméno je to český a vtipný. Je dobře, že se neomezuje že na Matyáše a Tobiáše atp. A asi jste četli knížku Boříkovy lapálie. Tam byl taky Bořek- Bořík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 08:16

@BonaDea tak po tvým příspěvku už bych to jméno asi fakt nedala protože si nemyslím že chci aby moje dítě mělo vtipný jméno :think: :lol:

Příspěvek upraven 28.06.19 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko