Názor na jméno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4511
28.6.19 08:16

@BonaDea tak po tvým příspěvku už bych to jméno asi fakt nedala protože si nemyslím že chci aby moje dítě mělo vtipný jméno :think: :lol:

Příspěvek upraven 28.06.19 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.6.19 08:16

Strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 08:17

Věc se má takhle - mě se totiž taky nelíbí a nejde mi k staršímu bráškovi ani k příjmení. Ale manžel pořád mluví o Bořkovi :-D Samozřejmě diskuze bude, máme i jiná vybraná

• Citovat
  • Upravit
4511
28.6.19 08:20
@Anonymní píše:
Věc se má takhle - mě se totiž taky nelíbí a nejde mi k staršímu bráškovi ani k příjmení. Ale manžel pořád mluví o Bořkovi :-D Samozřejmě diskuze bude, máme i jiná vybraná

Tak pokud se nehodí ke staršímu tak bych o něm asi ani neuvažovala :think: mám v blízkým okolí dvojčata jeden je Václav po asi 5 chlapech z obou rodin a druhý je Dominik a má jméno v rodině 100% originál a občas si říkám jestli Václav jednou nebude závidět druhýmu že má moderní jméno zatímco on má jméno starý a ještě stejný jako tolik lidí v rodině. Určitě bych se snažila aby alespoň měli oba jméno buď moderní nebo nějaký starší a aby spolu pokud možno nezneli hrozně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
28.6.19 08:23
@Anonymní píše:

Mě se to jméno líbí. Je pravděpodobné, že bude s tím jménem jediný. Já měla na základce u na středni další 3 holky se stejným jménem a tedy, radši bych brala nějaké jméno, který bych měla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.6.19 08:24

Bořek raději fakt ne. Ale podobného rázu mně přijde třeba Libor, a to už by bylo takové „normální“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.6.19 08:25

Bořek stavitel :D me se to jmeno libi. Ale svemu ditku nevim nevim jestli bych ho dala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
28.6.19 08:26
@Ravedd píše:
Tak pokud se nehodí ke staršímu tak bych o něm asi ani neuvažovala :think: mám v blízkým okolí dvojčata jeden je Václav po asi 5 chlapech z obou rodin a druhý je Dominik a má jméno v rodině 100% originál a občas si říkám jestli Václav jednou nebude závidět druhýmu že má moderní jméno zatímco on má jméno starý a ještě stejný jako tolik lidí v rodině. Určitě bych se snažila aby alespoň měli oba jméno buď moderní nebo nějaký starší a aby spolu pokud možno nezneli hrozně :)

Znám taky dvojčata, holky, kdy jedna má staré jméno a druhá takové klasické a ta se starším ji záviděla. Vždycky říkala, proč zrovna ona musela dostat takové jméno, zatímco ségra normální. Bořka bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
28.6.19 08:27

@Terezxx potvrzujes mi co si myslím že se jednou stane, bude bráchovi závidět jaký má super jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
28.6.19 08:28

Nelíbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
28.6.19 08:29
@NinPe píše:
Mě se to jméno líbí. Je pravděpodobné, že bude s tím jménem jediný. Já měla na základce u na středni další 3 holky se stejným jménem a tedy, radši bych brala nějaké jméno, který bych měla sama

Tak zrovna tohle by mi bylo úplně ukradené :think: Na základce i střední nás také bylo více, ale teď nemám ve svém okolí ani jednu Terku. A i kdyby, tímhle bych se určitě neřídila. Však je jedno kolik jich je. Jak můžeš vědět, s kým bude dítě chodit do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.6.19 08:40

K příjmení by se vilc hodil Bořivoj. Bořek nee.

• Citovat
  • Upravit
4523
28.6.19 08:44

Já jed ono znám, je to roztomilej sympatickej kudrnatej kluk, co krásně hraje na saxofon. Klidne bych to jmeno dala. Ale zase pokud se rymuje s prijmenim, tak to neni dobry napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
28.6.19 09:22

Nic moc teda. Ale co ho tedy pojmenovat oficiálně Bořivoj, ale říkat mu Bořek. No ale stejně za mě docela úlet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.19 09:29

Můj manžel má obdobný vkus na jména a u mě to teda neprošlo. Chtěl Bořivoje, Břetislava, Bedřicha nebo Serváce. Nelíbí se mi ani varianta Bořek. Pardon, ale prostě neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze