Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@BonaDea tak po tvým příspěvku už bych to jméno asi fakt nedala protože si nemyslím že chci aby moje dítě mělo vtipný jméno
![]()
Příspěvek upraven 28.06.19 v 08:16
Věc se má takhle - mě se totiž taky nelíbí a nejde mi k staršímu bráškovi ani k příjmení. Ale manžel pořád mluví o Bořkovi
Samozřejmě diskuze bude, máme i jiná vybraná
@Anonymní píše:
Věc se má takhle - mě se totiž taky nelíbí a nejde mi k staršímu bráškovi ani k příjmení. Ale manžel pořád mluví o BořkoviSamozřejmě diskuze bude, máme i jiná vybraná
Tak pokud se nehodí ke staršímu tak bych o něm asi ani neuvažovala
mám v blízkým okolí dvojčata jeden je Václav po asi 5 chlapech z obou rodin a druhý je Dominik a má jméno v rodině 100% originál a občas si říkám jestli Václav jednou nebude závidět druhýmu že má moderní jméno zatímco on má jméno starý a ještě stejný jako tolik lidí v rodině. Určitě bych se snažila aby alespoň měli oba jméno buď moderní nebo nějaký starší a aby spolu pokud možno nezneli hrozně ![]()
@Anonymní píše:
Věc se má takhle - mě se totiž taky nelíbí a nejde mi k staršímu bráškovi ani k příjmení. Ale manžel pořád mluví o BořkoviSamozřejmě diskuze bude, máme i jiná vybraná
Mě se to jméno líbí. Je pravděpodobné, že bude s tím jménem jediný. Já měla na základce u na středni další 3 holky se stejným jménem a tedy, radši bych brala nějaké jméno, který bych měla sama
Bořek raději fakt ne. Ale podobného rázu mně přijde třeba Libor, a to už by bylo takové „normální“.
Bořek stavitel
me se to jmeno libi. Ale svemu ditku nevim nevim jestli bych ho dala ![]()
@Ravedd píše:
Tak pokud se nehodí ke staršímu tak bych o něm asi ani neuvažovalamám v blízkým okolí dvojčata jeden je Václav po asi 5 chlapech z obou rodin a druhý je Dominik a má jméno v rodině 100% originál a občas si říkám jestli Václav jednou nebude závidět druhýmu že má moderní jméno zatímco on má jméno starý a ještě stejný jako tolik lidí v rodině. Určitě bych se snažila aby alespoň měli oba jméno buď moderní nebo nějaký starší a aby spolu pokud možno nezneli hrozně
Znám taky dvojčata, holky, kdy jedna má staré jméno a druhá takové klasické a ta se starším ji záviděla. Vždycky říkala, proč zrovna ona musela dostat takové jméno, zatímco ségra normální. Bořka bych nedala.
@Terezxx potvrzujes mi co si myslím že se jednou stane, bude bráchovi závidět jaký má super jméno
@NinPe píše:
Mě se to jméno líbí. Je pravděpodobné, že bude s tím jménem jediný. Já měla na základce u na středni další 3 holky se stejným jménem a tedy, radši bych brala nějaké jméno, který bych měla sama
Tak zrovna tohle by mi bylo úplně ukradené
Na základce i střední nás také bylo více, ale teď nemám ve svém okolí ani jednu Terku. A i kdyby, tímhle bych se určitě neřídila. Však je jedno kolik jich je. Jak můžeš vědět, s kým bude dítě chodit do školy…
Já jed ono znám, je to roztomilej sympatickej kudrnatej kluk, co krásně hraje na saxofon. Klidne bych to jmeno dala. Ale zase pokud se rymuje s prijmenim, tak to neni dobry napad.
Nic moc teda. Ale co ho tedy pojmenovat oficiálně Bořivoj, ale říkat mu Bořek. No ale stejně za mě docela úlet ![]()
Můj manžel má obdobný vkus na jména a u mě to teda neprošlo. Chtěl Bořivoje, Břetislava, Bedřicha nebo Serváce. Nelíbí se mi ani varianta Bořek. Pardon, ale prostě neee.