Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@chs.jasmin Neboj, máme už víceméně vybraná docela normální jména. Nejsou zrovna nejčastější, ale myslím, že na trauma to nebude. Já jsem už od začátku věděla, že mi neprojdou moje top jména a manžel zas že neprojdou ta jeho. ![]()
Vali má ve školce spolužáka Boříka a když se to řekne i s příjmením Klobása ![]()
Přesně je vidět, že co člověk to názor. Já na Ty Amélie a Sofinky a Vanessky nejsem. Líbí se mi jména jako Adina, Hugo, Zita, Stella, Lada, Nina, Felix a třeba i Bořek. A proč by nemohli být rodiče vtipný?
Kamarádka má děti podle oblíbených skupin - Lucie a Kryštof
A proč by ne. ![]()
@Flyingfrog píše:
A přitom je plno nádherných klučičích jmen. Já jich mám v záloze ještě pět. Pravda, pro holky víc. Tam je ještě z čeho vybírat a jsou to jména neokoukaná a přitom zajímavá. Zrovna v tvém holčičím výběru jsou pro mě jména vesměs okoukaná (Melissu jsem potkala teda jedinou, moc pěkné jméno).
Tak my jsme nechtěli vyloženě neobvyklý jméno ale něco normálního co nemá každý druhý dítě a to se povedlo dva dětský dr a ani u jednoho nemají jmenovkyni
ve skutečnosti jsem z těch jmen potkala jednu Melissu a Báry těch teda víc
a nemáme český příjmení takže tak jako někomu se nehodí cizí tak pro nás jsou zase nepoužitelný některý český jména ![]()
Proti Bořkovi celkem nic nemám, i když bych ho určitě nevybrala.
Al jestli máte příjmení podobné tomu, co jsi uvedla, tak je to hrozná kombinace.
Taky mě hned napadl Bořek stavitel
Je to vtipné jméno. Třeba z něj vyroste komik ![]()