Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsou ovulacni testy? Jo 20.3. jsi mela pravdepodobne ovulaci, jestli se ti z toho podarilo otehotnet, to zjistis brzy
@Veru1987 to jsou jen ovu tak si prave rikam zda by to mohlo vyjit ze vyjde i pozitivni tehu test potom
@Anonymní píše:
Ahoj holky myslíte, že by se mohlo zadařit? Prikladam fotku☺️️🍀
No tak pravděpodobnost je 15-20%, počkej do terminu ms
@Anonymní píše:
@Veru1987 to jsou jen ovu tak si prave rikam zda by to mohlo vyjit ze vyjde i pozitivni tehu test potom
tak to se omlouvám, to jsem nepoznala. Já si ovu nikdy test nedělala.
Tak ovu testy asi pozitivní byly, ale zdali to klapne nebo ne, je ve hvězdách. Uvidíš za 14 dní.
Ani sex v den ovulace neni jistota otehotneni.
Prvni dite (syn) v den ovulace, druhe dite (dcera) dva dny pred ovulaci, treti tehotenstvi den pred ovulaci, bohuzel biochemicke, a ted ctvrte tehotenstvi dvojcata, pohlavi jeste nevime) a 4 dny pred ovulaci.
@JancaS84 byla to jen slušná otazka, treba dle vlastních zkušenosti ![]()
Pokud jste se trefili do ovulace, tak je šance asi 15 %, že to vyjde. A vlastní zkušenosti? Hodněkrát to nevyšlo, 3× ano…
Pokud jsou kvalitni spermie, vajíčko, prostředí apod., tak je šance docela velká, ze k oplodnění došlo. Nicméně spousta z nas měla určitě sex uz několikrat v době pozitivniho testu a zatím to nevyslo. Takze proste záleží na okolnostech. Hodne štěstí.✊
@JancaS84 píše:
Pockej az si udelam po O kafe, zkusím to vyvěšit.
Ja piju rozpustný. Takže nic.
@Ellis1215 píše:
@JancaS84 byla to jen slušná otazka, treba dle vlastních zkušenosti
Dle vlastních zkušeností jsem si ovulacni test nikdy nedělala a jsem těhotná po třetí. A teď mi řekni jestli ti to pomohlo odpovědět na tvou otázku?
Ahoj holky myslíte, že by se mohlo zadařit? Prikladam fotku☺️️🍀