Názory na sanatorium Helios 2018

733
17.11.18 21:10

Mám dvě HELIOScatka sice už z roku 2013 a 2016????a snad příští rok ještě pro jedno půjdeme.Ja jsem byla spokojená, přístup, chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
17.11.18 21:18

Super, tak snad budeme taky úspěšní :-) …Jsem zvědavá a mám strach jestli jsem vybrala dobře…Ted jsem čerstvě slyšela nehezké věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.11.18 23:03

@Eva-Eva Mohu se zeptat jaké? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.11.18 15:54

majdulacek : Nehezké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.11.18 19:15

Ahoj holky, ja jsem byla vcera v heliosu na odberu vajicek, mela jsem jich 30, takze super. Oplodnovali jsme 20a dnes, tedy 1den mame 18 embriek. V jake fazi jsi klidne si vymenim pocity z heliosu, sama jsem take nekolikrat pochybovala a zjistovala kde co ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.18 19:30

Jeee super, tak to je nadilka :-) my jjdeme na prvni konzultaci, jsem nervak..ale proste vim ,ze to bude dobre :-) ..prosim te kdyz jsi sla na prvni konzultaci a brali ti krev,mela jsi prijit na lacno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.11.18 19:34

O tom zda mam jit na lacno jsme se nebavili, ale ja na krev chodila vzdy rano, takze jsem prirozene byla ???? nadilka mozna, ale to PDG vse meni, jak financne tak na vysledku, coz me desi… Ja jsem primo u Texla a je opravdu prijemny, diky nemu jsem tam sla, protoze na nas s manzelem fakt zapusobyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.18 20:17

Ni jsem zvedava na vsechno a od kdy tam hodite .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.18 20:20

Promin ,pisu jak neandrtalec…jsem v praci a na mobilu.Mam odpoledni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.11.18 20:20

Na konzultaci jsme byli poprve v dubnu. Pak jsme cekali prez mesic na nase geneticke testy, potvrdila se ta translokace a stimulovat jsme zacali az v rijnu, to bylo, ale diky tomu ze pred tim jsem pri stimulaci nebyli doma ja nebo manzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.11.18 20:21

Uplne v klidu, ja taky na mobilu ale doma ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.18 20:25

Aha , a vammnenabidli tu inseminaci..a jak dloho jste se snazili?/uplne nervim z tech kontrol,al kvulinmimcu to vsechno zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.18 20:26

A jak to resis v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.11.18 21:28

Ja jsem tam sla po rocnim snazeni, ale jsme oba plodni - manzel nadprumerne spermie a ja taky v poradku. Vedeli jsme ale, ze mam translokaci (geneticka vada v chromozomech, tzn.33% downuv syndr., 33% prenasec toho genu a jen 33% uplne v poho)- proto nam to asi ani neslo a nad ivf jsme uvazovali dlouho. Jinak bysme jeli dal prirozene- neslo to spis stresem… nyni jsem na neschopence, ale jinak jsem ted skoncila po nekolika letech v manegementu bez prace, budu pak neco hledat jen na chvili, abych neprisla o materskou (bez prace jsem teprve druhy tyden, proste se fakt zadarilo). Jinak jsem mela volnou pracovni dobu, takze pohoda, ale nez jsem stihla otehotnet tak prisli dlouho planovane zmeny(moje prace predana dodavateli) seslo se to fakt blbe, ale ted mam neschopenku a klid na ivf aspon. Potom vsak musim aspon na chvili neco najit… stresovalo me to, ale nic s tim ted nenadelam no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.1.19 13:57

Já mohu jen doporučit. Podstoupili jsme IVF sice máme jen jedno embryjko, lale ono už to vlastně embryjko není ale je to plod. Dnes jsem aktuálně 7+5 po ET. Nechala jsem se přeregistrovat k dr Texlovi mladšímu a pak primář Texl mi zaváděl embryjko… Koordinátorky super hlavně paní Koleňáková a Bednářová ta je tam teď celkem nová. Jinak celý tým je super jediný kdo mi tam vadí je paní doktorka Fílková, která na mě působí arogantně a nepříjemně. Potkala jsem se s ní asi 5× a myslela jsem naposledy že jí dám tečku mezi oči. Ale jak říkám ostatní opravdu super :srdce: ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.