Názory pavlačových drben

7333
1.3.22 05:13

Názory pavlačových drben

Jedná se o dvojici dvou pavlačových drben v důchodovém věku, které občas v přestávkách mezi domácími prácemi se sejdou na pavlači a řeší různé problémy. I včera se sešly a k mému překvápení řešily válku na Ukrajině. Jedna z nich říká té druhé: „Vlastičko je mi jasné, že je nutné všechny spory mezi státy řešit mírovou cestou a vyvarovat se byť i jen hrozby násilím. Tudíž je nutné odsoudit i ruskou agresi proti Ukrajině. Jenže co mě štve, že ti největší kritici Ruska a Putina nejenže strpěli bombardování Srbska a rozbítí Lybie pod "humanitární“ záminkou, agresi proti Iráku pod záminkou „boje proti terorismu“ a napedení Sýrie pod záminkami oběma. Nejenže nepozvedli hlas na protest, ale naopak se stali hlásnou troubou válečných štváčů." Na to odpověděla druhá: „Máš naprostou pravdu Andělko! Na tyto dřívější mohutnější agrese ze strany USA nikdo ze současných kritiků Ruska ani nepípl. Buď plátí kritérie pro všechny, nebo jde o sprostou propagandu.“ Na to řekla ta první: " Já ti něco řeknu Vlastičko! Buď ti současní kritici Ruska jsou farizejové, kteří si pouze dovolí kritiku pouze tam, kde se to hodí do krámu, nebo ať si posypou hlavu popelem. Do té doby, než si posypou hlavu popelem, jim však neuvěřím, že to stou kritikou agrese proti Ukrajině myslí úpřimně." Pak však obě drbny ukončily rozhovor a odešly do svých domovů. A já přemýšlím, jak se mám postavit k jejím názorům. Mají pravdu, nebo ne? Co byste mi poradily? :think: :think: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20897
1.3.22 05:52

Propaganda a manipulace z USA je účinnější než ta Ruská. ;)

• načítám...
74217
1.3.22 06:03

Přidej se k nim. Budeš drbna tři.

• načítám...
53518
1.3.22 06:14
@Božislava píše:
Jedná se o dvojici dvou pavlačových drben v důchodovém věku, které občas v přestávkách mezi domácími prácemi se sejdou na pavlači a řeší různé problémy. I včera se sešly a k mému překvápení řešily válku na Ukrajině. Jedna z nich říká té druhé: „Vlastičko je mi jasné, že je nutné všechny spory mezi státy řešit mírovou cestou a vyvarovat se byť i jen hrozby násilím. Tudíž je nutné odsoudit i ruskou agresi proti Ukrajině. Jenže co mě štve, že ti největší kritici Ruska a Putina nejenže strpěli bombardování Srbska a rozbítí Lybie pod "humanitární“ záminkou, agresi proti Iráku pod záminkou „boje proti terorismu“ a napedení Sýrie pod záminkami oběma. Nejenže nepozvedli hlas na protest, ale naopak se stali hlásnou troubou válečných štváčů." Na to odpověděla druhá: „Máš naprostou pravdu Andělko! Na tyto dřívější mohutnější agrese ze strany USA nikdo ze současných kritiků Ruska ani nepípl. Buď plátí kritérie pro všechny, nebo jde o sprostou propagandu.“ Na to řekla ta první: " Já ti něco řeknu Vlastičko! Buď ti současní kritici Ruska jsou farizejové, kteří si pouze dovolí kritiku pouze tam, kde se to hodí do krámu, nebo ať si posypou hlavu popelem. Do té doby, než si posypou hlavu popelem, jim však neuvěřím, že to stou kritikou agrese proti Ukrajině myslí úpřimně." Pak však obě drbny ukončily rozhovor a odešly do svých domovů. A já přemýšlím, jak se mám postavit k jejím názorům. Mají pravdu, nebo ne? Co byste mi poradily? :think: :think: :think:

Nevěřím, že se takovým stylem baví dvě pavlačové drbny.

Každá válka je špatná. Takže ano, bombardování jakéhokoliv státu je hnus. Lidi mají krátkou paměť a zbystří, jen když se začne válčit za humny. Lituju ty děti, co musí kvůli nenažranosti dospělých opustit domovy a spát někde v sokolovně :zed:

• načítám...
Hanka1
1.3.22 06:37

Ale Bóžo neschovávej svoje nazory pod pavlačové drbny…

• Upravit
Alriga
1.3.22 06:46
@Božislava píše:
Jedná se o dvojici dvou pavlačových drben v důchodovém věku, které občas v přestávkách mezi domácími prácemi se sejdou na pavlači a řeší různé problémy. I včera se sešly a k mému překvápení řešily válku na Ukrajině. Jedna z nich říká té druhé: „Vlastičko je mi jasné, že je nutné všechny spory mezi státy řešit mírovou cestou a vyvarovat se byť i jen hrozby násilím. Tudíž je nutné odsoudit i ruskou agresi proti Ukrajině. Jenže co mě štve, že ti největší kritici Ruska a Putina nejenže strpěli bombardování Srbska a rozbítí Lybie pod "humanitární“ záminkou, agresi proti Iráku pod záminkou „boje proti terorismu“ a napedení Sýrie pod záminkami oběma. Nejenže nepozvedli hlas na protest, ale naopak se stali hlásnou troubou válečných štváčů." Na to odpověděla druhá: „Máš naprostou pravdu Andělko! Na tyto dřívější mohutnější agrese ze strany USA nikdo ze současných kritiků Ruska ani nepípl. Buď plátí kritérie pro všechny, nebo jde o sprostou propagandu.“ Na to řekla ta první: " Já ti něco řeknu Vlastičko! Buď ti současní kritici Ruska jsou farizejové, kteří si pouze dovolí kritiku pouze tam, kde se to hodí do krámu, nebo ať si posypou hlavu popelem. Do té doby, než si posypou hlavu popelem, jim však neuvěřím, že to stou kritikou agrese proti Ukrajině myslí úpřimně." Pak však obě drbny ukončily rozhovor a odešly do svých domovů. A já přemýšlím, jak se mám postavit k jejím názorům. Mají pravdu, nebo ne? Co byste mi poradily? :think: :think: :think:

Už dávno ti tu radíme změnit psychiatra. :mavam:

• Upravit
19983
1.3.22 06:49

Pavlacove drbny takhle nemluví a navic nejsou 2, ale 3.

• načítám...
7333
1.3.22 06:54
@Alriga píše:
@Alriga píše:

Děkuji milá Alrigo za radu a změním psychiatra. Možná, že by pomohli elektrošoky?

• načítám...
Alriga
1.3.22 06:55
@Božislava píše:
Děkuji milá Alrigo za radu a změním psychiatra. Možná, že by pomohli elektrošoky?

Hochu, nevim, nevím, kdyz ani lobotomie nezabrala…

• Upravit
74217
1.3.22 07:17
@Russet píše:
Nevěřím, že se takovým stylem baví dvě pavlačové drbny.

Taky tomu nevěřím. Asi bájné lhaní provozuje 8).

• načítám...
80062
1.3.22 07:19
@Russet píše:
Nevěřím, že se takovým stylem baví dvě pavlačové drbny.Každá válka je špatná. Takže ano, bombardování jakéhokoliv státu je hnus. Lidi mají krátkou paměť a zbystří, jen když se začne válčit za humny. Lituju ty děti, co musí kvůli nenažranosti dospělých opustit domovy a spát někde v sokolovně :zed:

Zvláštní je, že když byla válka v bývalé Jugoslávii, jezdili Češi klidně dál na dovolenou do Chorvatska. A zde v případě Ukrajiny už pomalu zakopávají rodinné stříbro a hloubi kryty.
Možná proto, že z té Jugoslávie většina lidí nedostala šanci utéct? A tolik se o tom nediskutovalo?
Ano, tak to se pavlacove drbny nebaví, to je fakt. Což bohužel neznamená, že tam neni napsaná i pravda.

• načítám...
7333
1.3.22 07:22

Nemám poslouchat o čem se baví pavlačové drbny.

• načítám...
53518
1.3.22 07:29
@inkakřivák píše:
Zvláštní je, že když byla válka v bývalé Jugoslávii, jezdili Češi klidně dál na dovolenou do Chorvatska. A zde v případě Ukrajiny už pomalu zakopávají rodinné stříbro a hloubi kryty.
Možná proto, že z té Jugoslávie většina lidí nedostala šanci utéct? A tolik se o tom nediskutovalo?
Ano, tak to se pavlacove drbny nebaví, to je fakt. Což bohužel neznamená, že tam neni napsaná i pravda.

Určitě jsme měli míň informací a přišlo to možná lidem dál? Teď se dozvíme vše v řádu minut a informací je milion.

• načítám...
1074

U nás máme hodně důchodových drben, ale ani jedna z nich určitě nemluví takto :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
5921
@Božislava píše:
Nemám poslouchat o čem se baví pavlačové drbny.

Pavlačové drbny je lepší raději neposlouchat za žádných okolností, bude se ti lépe spát. Taky by se mohl člověk dozvědět i to co nechce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová