Názory pavlačových drben

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21962
1.3.22 10:57

@Božislava od kdy máte v paneláku pavlač?

• načítám...
Plamí
1.3.22 11:12

Pavlačové drbny je terminus technicus označující jistý druh debatujících…opravdu tu pavlač jako místo projednávání nepotřebujou. Scházejí se svévolně kdekoli..Zas není nutno brát všechno doslova.
Kočičí jazýčky taky neobsahují ani stopy koček( doufám), cikánská pečeně a dětská šunka zjevně nejsou ze zmíněných a Mozartovy koule, no to už vůbec.. :oops:

• Upravit
13197
1.3.22 11:16

Dle meho vymyslena historka, neverim, ze pavlacove drbny by mely takovyto kultivovany slovnik s tak dlouhym, rozvitym souvetim… :lol:

• načítám...
Plamí
1.3.22 11:17
@markytka3 píše:
Dle meho vymyslena historka, neverim, ze pavlacove drbny by mely takovyto kultivovany slovnik s tak dlouhym, rozvitym souvetim… :lol:

Ale to je snad jasný, ne..

• Upravit
13197
1.3.22 11:18
@Russet píše:
Nevěřím, že se takovým stylem baví dvě pavlačové drbny.

aaa ted docitam diskusi, a vidim, ze se jen opakuji, to same me napadlo, pro precteni prispevku,… za mne ubohy projev s neuveritelnou story

• načítám...
12884
1.3.22 11:18

To jsou teda výmluvné drbny :lol:

Jinak naše tchýně taky trousí nějaké tyhle proruské trollí řeči, beru tyhle lidi jako oběti dezinformační kampaně velmi přesně a efektivně naplánované lidmi, kteří se profesně zabývají tím, jak slabší kusy v populaci (lidí s nižším IQ, nižší schopností rozeznávat věrohodné a nevěrohodné zdroje, méně se orientující v moderním světě, atd) zblbnout, znejistět, mentálně izolovat, vystrašit, vsugerovat jim, že se nedá věřit „nikomu“, atd. Protože přesně to to je.

• načítám...
13197
1.3.22 11:19
@Plamí píše:
Ale to je snad jasný, ne..

no ocividne vsem ne :lol:

• načítám...
36556
1.3.22 11:24
@Božislava píše:
Jedná se o dvojici dvou pavlačových drben v důchodovém věku, které občas v přestávkách mezi domácími prácemi se sejdou na pavlači a řeší různé problémy. I včera se sešly a k mému překvápení řešily válku na Ukrajině. Jedna z nich říká té druhé: „Vlastičko je mi jasné, že je nutné všechny spory mezi státy řešit mírovou cestou a vyvarovat se byť i jen hrozby násilím. Tudíž je nutné odsoudit i ruskou agresi proti Ukrajině. Jenže co mě štve, že ti největší kritici Ruska a Putina nejenže strpěli bombardování Srbska a rozbítí Lybie pod "humanitární“ záminkou, agresi proti Iráku pod záminkou „boje proti terorismu“ a napedení Sýrie pod záminkami oběma. Nejenže nepozvedli hlas na protest, ale naopak se stali hlásnou troubou válečných štváčů." Na to odpověděla druhá: „Máš naprostou pravdu Andělko! Na tyto dřívější mohutnější agrese ze strany USA nikdo ze současných kritiků Ruska ani nepípl. Buď plátí kritérie pro všechny, nebo jde o sprostou propagandu.“ Na to řekla ta první: " Já ti něco řeknu Vlastičko! Buď ti současní kritici Ruska jsou farizejové, kteří si pouze dovolí kritiku pouze tam, kde se to hodí do krámu, nebo ať si posypou hlavu popelem. Do té doby, než si posypou hlavu popelem, jim však neuvěřím, že to stou kritikou agrese proti Ukrajině myslí úpřimně." Pak však obě drbny ukončily rozhovor a odešly do svých domovů. A já přemýšlím, jak se mám postavit k jejím názorům. Mají pravdu, nebo ne? Co byste mi poradily? :think: :think: :think:

Putinovi se fantasticky povedlo stmelit EU, stmelit NATO, ukázat, že je nebezpečný agresor a zesměšit všechny své podporovatele. Krysy opouští potápějící se loď - Zeman, Klaus, Okamura.

Zůstali jste jen vy, osamělí kremboti, kteří nikoho nezajímají.

Zkus teď navrhnout demonstraci za vystoupení z NATO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Umlátili by tě čepicema.

Všichni se krčíme za tím štítem, co nad námi drží, protože víme, že my bychom se jako Ukrajinci bránit nedokázali. I lidi, kteří dřív nadávali na Havla, teď říkají „vole, díky Bohu, že se mu to povedlo“. Protože jinak by nám tu Ivan zaťukal do měsíce.

Zelenský, který byl všem pro smích, je najednou největší hrdina. Nojo, materiál se pozná při zátěži.

Takže to Voloďa úplně nezvládl.

A ty si můžeš doma osušit slzy rublem, protože na nic jiného se nehodí.

• načítám...
7333
1.3.22 11:40

Děkuji za názor milá Bábrlinko. Nemám rublíky nebo hřivny. Nejsem Putinovec. :kytka:

• načítám...
4705
1.3.22 11:57
@Božislava píše:
Jedná se o dvojici dvou pavlačových drben v důchodovém věku, které občas v přestávkách mezi domácími prácemi se sejdou na pavlači a řeší různé problémy. I včera se sešly a k mému překvápení řešily válku na Ukrajině. Jedna z nich říká té druhé: „Vlastičko je mi jasné, že je nutné všechny spory mezi státy řešit mírovou cestou a vyvarovat se byť i jen hrozby násilím. Tudíž je nutné odsoudit i ruskou agresi proti Ukrajině. Jenže co mě štve, že ti největší kritici Ruska a Putina nejenže strpěli bombardování Srbska a rozbítí Lybie pod "humanitární“ záminkou, agresi proti Iráku pod záminkou „boje proti terorismu“ a napedení Sýrie pod záminkami oběma. Nejenže nepozvedli hlas na protest, ale naopak se stali hlásnou troubou válečných štváčů." Na to odpověděla druhá: „Máš naprostou pravdu Andělko! Na tyto dřívější mohutnější agrese ze strany USA nikdo ze současných kritiků Ruska ani nepípl. Buď plátí kritérie pro všechny, nebo jde o sprostou propagandu.“ Na to řekla ta první: " Já ti něco řeknu Vlastičko! Buď ti současní kritici Ruska jsou farizejové, kteří si pouze dovolí kritiku pouze tam, kde se to hodí do krámu, nebo ať si posypou hlavu popelem. Do té doby, než si posypou hlavu popelem, jim však neuvěřím, že to stou kritikou agrese proti Ukrajině myslí úpřimně." Pak však obě drbny ukončily rozhovor a odešly do svých domovů. A já přemýšlím, jak se mám postavit k jejím názorům. Mají pravdu, nebo ne? Co byste mi poradily? :think: :think: :think:

Vycházku.
Vlastičku i Andělku máš v hlavě, takže jdou taky.
Pokecáte.
Venku je krásně. :pankac:

Příspěvek upraven 01.03.22 v 13:03

• načítám...
4705
1.3.22 12:02
@FlorenceF Jenkins píše:
Je to tak, pavlacove drbny mely pravdu. Nikdo ani nepipl na anexi Krymu, nicivou valku v Cecensku a v Gruzii atd.atd.

Nastesti se ted EU probudila, pochopila, ze valka je v Evrope, tj. DOMA a byla schopna se spojit proti spolecnemu nepriteli, i se svymi dlouholetymi spojenci.

Osobne me prijemne vysokovalo dosud neutralni Svycarsko, Japonsko a Finsko.

Naopak si rikam: kdepak mame Rakousko? :think:

Info z Rakouska - porušili by ústavu.
Někde se objevilo, že jejich vojenští kybernetici dostali dovolenou.
Takže ji asi tráví u PC. ;)

K výše jmenovaným bych ještě ráda přidala Švédsko. Taky překvapili.

A jinak - můj odhad, dozvíme se promile toho, co se reálně děje. Možná méně :andel:

• načítám...
14127
1.3.22 12:22
@Dája999 píše:
Info z Rakouska - porušili by ústavu.
Někde se objevilo, že jejich vojenští kybernetici dostali dovolenou.
Takže ji asi tráví u PC. ;)

K výše jmenovaným bych ještě ráda přidala Švédsko. Taky překvapili.

A jinak - můj odhad, dozvíme se promile toho, co se reálně děje. Možná méně :andel:

Aha, diky moc :palec:

Taky myslim. Kazdopadne to podle leteckych map nad Evropou a skveleho PR vypada, ze NATO uz ve valce davno je 8)

• načítám...
2777
1.3.22 12:27
@inkakřivák píše:
@safina Nemyslím. Myslím si, že je to úplně stejné. Napadli cizí svrchovaný stát pod průhlednou záminkou. A drží se tam už téměř padesát let. Jaký rozdíl vidíš? Já žádný.

V tom případě se nemůžeme spolu bavit, když nevidíš rozdíl. Nepamatuju se, že by Turecko poslalo rakety do celého Řecka a obsadilo Atény.
Ani nevyhrožovali zbytku světa, že když se do toho budou plést, tak vypustí nukleární zbraně.

• načítám...
36556
1.3.22 12:31
@Božislava píše:
Děkuji za názor milá Bábrlinko. Nemám rublíky nebo hřivny. Nejsem Putinovec. :kytka:

Najednou :lol:
To je teď málokdo. :lol: :lol: :lol: :lol:

Krysy utíkají z potápějící se lodi.

• načítám...
7333
1.3.22 13:00
@Bábrdl píše:
Najednou :lol:
To je teď málokdo. :lol: :lol: :lol: :lol:Krysy utíkají z potápějící se lodi.

Já nevím koho myslíš krysou. Ale prezidenti bohužel dělají války. Jako například Bill Clinton či George Bush. My se však shodneme, že veřejnost je proti násilí. Takže jsme obě na jedné lodi a to je moc dobře. :hug: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová