Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brose a kde by sis jako predstavovala, ze by meli byt vyrobene? ![]()
Ono neznamena, ze kdyz byli vyrobeny ve vietnamu atd, tak ze to neni original, zalezi, kde ta firma ma zrovna fabriku ![]()
@brose tak tyhle firmy, opravdu v EU fabriky nemaji. To budes muset hledat v jinych vodach a ty ceny budou vyssi. Zadej si do googlu jeans made in EU a urcite ti par znacek vyjede
Vzhledem k tomu, ze část svých výrobku šíje v Číně i Hugo Boss…
@brose mam origos tasku z Burberry a je tam Cina…Znacky, ktere jsi zminila nemaji fabriky v EU.
Ty značky jsou pro západ běžné spotřební značky. Jsem schválně zagooglila, třeba džíny Valentino, Gucci - které snad nebudou šité ve Vietnamu ( i když kdo ví), stojí 600-700 Euro.
@brose no já nosím Pepe, skvěle sedí a na kvalitu si nemůžu stěžovat. Drží, neprosoupaly se a na rozdíl třeba od Lewis, se nikdy nevytahnou po prvním noseni. Za mě nejlepší džíny co jsem kdy mela. A sla jsem se kouknout kde byly vyrobené
jsou z Tunisu.
Všude je všechno z Asie, protože je tam levná síla. Kdybys měla mít výrobky vyráběné v EU nebo USA, tak ta cena bude 10× vyšší, protože i ty platy jsou jiné.
@brose já mám doma Levisky, vyrobené v mexiku, ale to asi nebude o moc lepší
Jo a jsou dovezené z USA
@brose píše:
Potřebuji poradit, chci koupit rifle zn. DIESEL, LEVI'S, LEE, REPLAY nebo PEPE JEANS ale v jeans shopu nemohu sehnat original 100 % kvalitu a rifle ktere by nebyly vyrobene v turecku nebo bangladesi nebo vietnamu![]()
Neseženeš…Boss, Armani, Valentino, Versace, DolgeGaabana všichni šijí v těchto zemí…je tam levná pracovní síla..neseženeš nic jiného, musel bys mít skutečný originál za statisíce aby jsi měl jistotu jiného..
Vse se vyrabi za levno v Cine.
Dcera dostala na Vanoce nejakou knizku tusim Pejsek a kocicka proste nasi tradicni a tam napsane made in Cina.