Co říkáte na toho Kájínka?

4885
13.5.17 08:08

Co říkáte na toho Kájínka?

Já nevím, co si myslet. Byl zavřený bezdůvodně? Je to populistické gesto od Zemana? Manžel tvrdí už léta, že ve vězení je neprávem a má radost, že ho pustí, nejsem si vážně jistá, ale to ví asi jen Kájínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
13.5.17 08:11

Faktem je, ze chybi televantni dukazy a tak ma pravo byt venku at to udelal ci ne. Sedel 23 let coz je dost. Zemana nesnasim, ale je to asi prvni vec, ktera me potesila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.5.17 08:12

Bude mit 7 let podminku. Navic oni v duchodovem veku propousti dozivotne odsouzene taky treba na podminku. Pravdepodobne by se ven dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.5.17 08:12

Ze je to soudně usvedceny vrah. A ze nás milý pan prezident ohledně milostí kdysi pronesl: Neuděloval bych je nikomu s výjimkou případů, kdy někdo umírá na smrtelnou nemoc a chce posledních pár týdnů života strávit v domácím prostředí, pokud nějaké má. V takovém případě bych milost udělil na základě lékařského doporučení. Avšak s výjimkou případů velmi závažných trestných činů, jako je třeba vražda.“

Takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
13.5.17 08:13

@Lenka002 Tak ať se manžel podívá na jeho trestní rejstřík a pak řekne, že by se ho v noci nebál potkat. Osobně si myslím, že takový člověk člověk na svobodě nechyběl. A z jakého důvodu je podle manžela Kájinek ve vězení neprávem? Jestli čerpá informace jen z Tv, tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
13.5.17 08:13

@Lenka002 Taky nevim co si myslet… každopádně těch nejasností je v ho případu víc než dost, odseděl hodně let, tak ať jde… žádný svatoušek to určitě není, ale jsou i horší zločinci a doživotí nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.5.17 08:15
@Alušáček píše:
@Lenka002 Taky nevim co si myslet… každopádně těch nejasností je v ho případu víc než dost, odseděl hodně let, tak ať jde… žádný svatoušek to určitě není, ale jsou i horší zločinci a doživotí nedostali.

Vidim to podobne, znasilnovaci a jiny vrazi dostanou 15 a po 8 jdou domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
13.5.17 08:18

Já souhlasím s jeho propuštěním, i kdyby to udělal, tak si odseděl víc než to, co dostane matka za zabití svých dětí :poblion:
stejně už má život zničený, musel by se odstěhovat daleko aby ho nikdo neznal

a zeman vyhraje volby s kájínkem i bez něj

• Citovat
  • Upravit
1242
13.5.17 08:18

Ja jsem rada, ze ho propusti. Kdyz mu nekolikrat zamitli obnovu procesu. V tom pripadu je hodne nejasnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.5.17 08:19

My si taky myslime, ze toto neudelal…sice neni zadny svatousek, ale vsechno kolem je divne. Ale buhvi jak to je..Kazdopadne pokud bude venku asi mu pujdou hodne po krku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.5.17 08:20

Pokud by nechAl obnovit proces OK…Ale MZ není soudce, ani právník, tak nemá právo toto rozhodnout…chce jen odpoutat pozornost od sve ostudy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
13.5.17 08:22

Mám z toho rozporuplné pocity. :nevim:
On to není žádný svatoušek, ale v případu, za který dostal doživotí, jsou nejasnosti. Já bych raději, aby se případ znovu otevřel.
Na druhou stranu je fakt, že si odseděl dost a jiní násilnici za zvěrstva dostali méně… nechci zpochybňovat hodnotu lidského života, ale ti, co je údajně zabil, nebyli taky žádní svatoušci.

Pro mě je to však Zemanův populismus.
Na druhé straně to, co na amnestii vypustil Klaus, mě asi dožralo mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.5.17 08:24

Ja myslim, ze by se mel Zeman ted radsi starat o to, co se deje ve vlade a ne o nejakeho Kajinka :roll: Pripada mi, ze je to nejaky maskovaci manevr a snaha obratit pozornost verejnosti jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Lepší by bylo, aby se obnovil proces. Myslím si, že to udělal, ale že na to nebyl sám.
Jinak Zeman tímhle krokem ukázal jak už má vypitý mozek, když si nepamatuje, co před pár lety řekl k udělování milostí. A stejně si tím získá voliče :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
15244
@Šarlota4 píše:
Vidim to podobne, znasilnovaci a jiny vrazi dostanou 15 a po 8 jdou domu.

Přesně, nebo matky co zabijou svoje dítě, po pár letech jsou doma a rodí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová