Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
Troufám si tvrdit, že to teď už neplatí…ale co se na to vykašlat, a zkusit pokračovat v diskuzi?
Děkuji za upozornění i nabídku, ale bohužel musím odmítnout. Vzbudilo se mi dítko. ![]()
@Ice79 píše:
Galušku neznám a znát ani nechci.
Tím se ovšem vysvětluje tvá hloupá reakce na mě
.
@catherine100 píše:
No ale jak jsem psala dal, s amnestii nesouhlasímA je mi jedno kdo ji udělil…MZ navíc využívá amnestii pro svoji kampaň, která evidentně na určitý typ lidi funguje
To mas tezke Horacek zas stavi kampan na tom, ze Zeman udelal to a tam to. A je ceka co by mohl vytahnout a utocit tim. To je tez proti srsti. Nic rozumneho zatim nepredvedl.
@Poison Eve píše:
Zakladni vzdelani… Slovacko je Slovacko
Pravdu díš
![]()
@Ice79 píše:
Děkuji za upozornění i nabídku, ale bohužel musím odmítnout. Vzbudilo se mi dítko.
To my děkujeme tobě. Aspoň se do diskuze snad vrátí slušnost a klid.
Pozdravuj prcka
![]()
@Ice79 píše:
Jo, a pak před kamerama ukradne pero.![]()
Máš v tom chaos, pero ukradl Klaus.
@arada píše:
Máš v tom chaos, pero ukradl Klaus.
Myslim, ze i Zemanovi se podarilo neco takoveho. Nejak hned v zacatku
.
Edit. Tak to asi fakt byl Klaus. Podle archivu novin.
Příspěvek upraven 13.05.17 v 12:27
@Kelsey píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Myslim, ze i Zemanovi se podarilo neco takoveho. Nejak hned v zacatku.
Zeman nekrade, akorát nám málem nablil do korunovačních klenotů, ale to asi nic neznamená, jeho voliči k takovým věcem zřejmě úctu nemají ![]()
@Kelsey píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Myslim, ze i Zemanovi se podarilo neco takoveho. Nejak hned v zacatku.
Myslet, znamené h…vědět. Pleteš si pojem s průjmem.
@radkka píše:
Zeman nekrade, akorát nám málem nablil do korunovačních klenotů, ale to asi nic neznamená, jeho voliči k takovým věcem zřejmě úctu nemají
Tak aspoň, že mají úctu k němu
.
@Berousik píše:
jj a volby vyhraje. Lidi jsou prostě hloupí, stačí jim opravdu málo
Ale třeba ho v Číně něco sežere no
Obávám se, že Zeman skutečně opět vyhraje.
@radkka píše:
Zeman nekrade, akorát nám málem nablil do korunovačních klenotů, ale to asi nic neznamená, jeho voliči k takovým věcem zřejmě úctu nemají
Zeman je pravy kral. Ke korunovacnim klenotum zcela spravne chtel pridat i savli.
@Kelsey píše:
Ovsem koho chcete volit? Neni koho.
Přesně tak.