Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
A to jsem tu někde psala?
Však to nebylo myšleno na tebe.
@Ice79 píše:
Však to nebylo myšleno na tebe.
ok, já jen že to bylo pod reakcí na mě…ale jinak souhlasím, jak je v tom lidský prvek, tak si nemůžeš být vždy jistý na 100%, ale jak by to bylo jednodušší kdyby to bylo možné ![]()
Tak či onak na doživotí by sedět mel uz jen za ty předešlé lumpárny. Neco si o tom chudáčkovi přečtěte. Mimo jiné se zbraní přepadl policejní hlídku atd. Patří do vězení, ne ven.
Uplne me sokuje, ze nekdo fandí zločinci
neuvěřitelně. A takoví lidé mají volební právo ![]()
@Alkata píše:
Tak či onak na doživotí by sedět mel uz jen za ty předešlé lumpárny. Neco si o tom chudáčkovi přečtěte. Mimo jiné se zbraní přepadl policejní hlídku atd. Patří do vězení, ne ven.Uplne me sokuje, ze nekdo fandí zločincineuvěřitelně. A takoví lidé mají volební právo
kliiiid.
@Keyllah píše:
ok, já jen že to bylo pod reakcí na mě…ale jinak souhlasím, jak je v tom lidský prvek, tak si nemůžeš být vždy jistý na 100%, ale jak by to bylo jednodušší kdyby to bylo možné
Ne ne, souhlasím s tím, co jsi napsala. A k tomu jsem dodala to svoje. Někdo tady psal, že by to nechal na soudech. Tam by byl asi výsledek stejný i po xxx obnovách procesu, a mám dojem, že obnovit to už ani nelze. Prostě se někomu mega hodí, že sedí. Někomu na hodně vysokém postu. ![]()
@Alkata píše:
Tak či onak na doživotí by sedět mel uz jen za ty předešlé lumpárny. Neco si o tom chudáčkovi přečtěte. Mimo jiné se zbraní přepadl policejní hlídku atd. Patří do vězení, ne ven.Uplne me sokuje, ze nekdo fandí zločincineuvěřitelně. A takoví lidé mají volební právo
No, tak podle tebe by muselo sedět spousta darebáků, kteří dostali pár let, nebo i jen podmínku. Jen Kájínek ví, co vše provedl, tresty si odseděl, teď sedí za něco, co možná neudělal a to je špatně. V base strávil víc jak dvacet let produktivního věku. I když vyjde ven, nebude mít nárok ani na důchod. Jaksi mu není co závidět.
@Alkata píše:
Tak to by byly mega natřískané věznice.
Už teď jsou. ![]()
@Ice79 píše:
Ne ne, souhlasím s tím, co jsi napsala. A k tomu jsem dodala to svoje. Někdo tady psal, že by to nechal na soudech. Tam by byl asi výsledek stejný i po xxx obnovách procesu, a mám dojem, že obnovit to už ani nelze. Prostě se někomu mega hodí, že sedí. Někomu na hodně vysokém postu.
Obnovu procesu by měl dle mého dělat soud úplně v jiném kraji, problém je, že některé důkazy se už nedají opakovat či „dodělat“, tak je otázka k čemu by to bylo. To že to procesně nebylo ok, ví všichni z oboru, ale je otázkou zda tam bylo jen procesní pochybení a on to udělal nebo neudělal. Obávám se, že teď už pravdu nikdo nezjistí. A je fakt, že v pozadí bude někdo důležitý, je jen otázkou proč…
@Alkata píše:
Drahouši, ale on si teď odpykává jiný trest. Ne za přepadení policistů se zbraní v ruce. ![]()
@Ice79 píše:
Tak to by byly mega natřískané věznice.Už teď jsou.
Zacli by pracujicim jeste vic krouhat dane, aby jsme zivili ty v lochu.
@Alkata Ty jsi v životě neudělala něco špatného za co se třeba stydíš? Nikdy nezalhala, neopisovala a nevím co všechno?
@Lenka002 píše:
Co říkáte na toho Kájínka?
Já nevím, co si myslet. Byl zavřený bezdůvodně? Je to populistické gesto od Zemana? Manžel tvrdí už léta, že ve vězení je neprávem a má radost, že ho pustí, nejsem si vážně jistá, ale to ví asi jen Kájínek.
Co bych měla říkat?
Zeman opět dokázal, že si lidi zvolili to, co tam mají. Bezcharakterního pána, který umí akorát chlastat a urážet pod záštitou humoru
.
Kajínek není zavřený jen tak. Patří do basy a ne ven.
@radúna píše:
Co bych měla říkat?
Zeman opět dokázal, že si lidi zvolili to, co tam mají. Bezcharakterního pána, který umí akorát chlastat a urážet pod záštitou humoru.
Kajínek není zavřený jen tak. Patří do basy a ne ven.
No, na to jsem čekala.
Ty jsi u toho byla, když se střílelo? A to, že proces třeba může být vykonstruovaný, protože se to někomu náramně hodí, tě nenapadlo? A docela by mě zajímalo, koho by jsi chtěla za prezidenta.
Dle mého, každý se dere jen ke korytu.
@arada píše:
@Alkata Ty jsi v životě neudělala něco špatného za co se třeba stydíš? Nikdy nezalhala, neopisovala a nevím co všechno?
Ty se mi snad zdáš. Ne, já jsem nikdy nevykrádala byty a ani nikoho nepřepadla. A troufám si tvrdit, že to většina lidí. A jestli ti to přijde normální nebo jako nějaká „klukovina“ tak potěš koště ![]()