Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka002 že už měl být venku dávno
Jasně že to neni svatoušek ale vrah taky ne
. a když vidím kolik i vrazi dostávají tak za pár let jsou venku, tady v tom bylo něco mnohem víc
obnovení procesu žádal několikrát, vždy bylo zamítnuto. Jo někdo nechtěl aby se to vyšetřovalo
A ten svědek moc důvěryhodný teda nebyl
Pokoš byl sám trestaný takže nebylo tak těžké mu cosi slíbit aby lhal ![]()
@Markéta80 Tak svatoušek to opravdu není -) má za sebou majetkovou trestnou činnost už jako nezletilý, pak už to šlo rychle -) vloupání do chat, následně odsouzení za bytové krádeže, pak nedovolené ozbrojování a útok na veřejné činitele a pak loupežné přepadení. Tak nějak si nemyslím, že by takový člověk na svobodě chyběl. Opravdu je to vhodný člověk k omilostnění? nebo jde jen o populistické gesto?
A neprijde vam ti nacasovano zvlastni? to ze se s nim sejde prvni dama zrovna kdyz se resi AB? Tohle je vrteni psem jako vysity. lidi se nechaji tak snadno zmanipulovat
@anivbl ne nepřijde, zeman o tom mluvil hodně dlouho a na začátku dubna řekl že je to víceméně rozhodnuto. @Keyllah jenže pokud neni vrah tak tolik let ve vězení je špatně
ani za vraždu tolik let se nedává ale hodilo se jim aby tam byl do smrti ![]()
@Keyllah píše:
@Lenka002 Tak ať se manžel podívá na jeho trestní rejstřík a pak řekne, že by se ho v noci nebál potkat. Osobně si myslím, že takový člověk člověk na svobodě nechyběl. A z jakého důvodu je podle manžela Kájinek ve vězení neprávem? Jestli čerpá informace jen z Tv, tak…
A z čeho čerpáš ty? Nebo si tenkrát snad byla u toho?
@Markéta80 A víš jistě, že to není vrah? Na 1OO%? Protože když jde o někoho kdo může být vrah a je to recidivista už od mladistvého, je to opravdu dobrý kandidát na milost? Věznice jsou plné vhodnějších kandidátů…
@nelamh píše:
Ja nemohu pochopit, ze teto frasce nekdo tleska a chvali ji. Prezident jednou rekne, ze vrahovi amnestii neda, a kdyz to pak udela, ma plusove body? Tak pak jsme narod lharu a hlupaku, ten co sedi u kormidla je nasim odrazem. Stydno je mi.
A o tom, že ten jeho případ je trošku zamotaný, jsi neslyšela?
@Keyllah píše:
@Markéta80 A víš jistě, že to není vrah? Na 1OO%? Protože když jde o někoho kdo může být vrah a je to recidivista už od mladistvého, je to opravdu dobrý kandidát na milost? Věznice jsou plné vhodnějších kandidátů…
A ty na 100% víš, že je vrah?
To je zas blbost.
@Ice79 píše:
A z čeho čerpáš ty? Nebo si tenkrát snad byla u toho?
Na rozdíl od manžela zakladatelky netvrdím, že to na 100% udělal či neudělal a rozhodně bych si nedovolila udělat takový názor jen na základě zpráv z tv, či filmu. Proto jsem se ptala. Ale k věci, jeho trestní minulost je celkem snadno dohledatelná, v oboru se pohybuju, takže si dovolím říct svůj názor, že takový člověk by mi na svobodě opravdu nechyběl…
Osobně si myslím, že pokud má prezident právo udělit milost, a udělá to, tak je to třeba respektovat. Takové ty plky, vrah - nevrah, jsou k ničemu. Jedině on ví, jak to tenkrát bylo. Určitě to neví nikdo tady. ![]()
@vokishka ja si nemyslím, že je dobrý dělat z takovýho mukla hrdinu a vůbec aby vystupoval na veřejnosti… ale aspon ma zase Zeman dalšího voliče
každý na to máme jiný pohled ![]()
@Keyllah jsem stejného názoru. takový člověk mezi námi opravdu „chyběl“ a ani, Zemanovi teče do bot, tak udělá obr gesto.ale kdo chce kam… ![]()
Příspěvek upraven 13.05.17 v 10:24
@Ice79 píše:
Osobně si myslím, že pokud má prezident právo udělit milost, a udělá to, tak je to třeba respektovat. Takové ty plky, vrah - nevrah, jsou k ničemu. Jedině on ví, jak to tenkrát bylo. Určitě to neví nikdo tady.
Určitě to tu nikdo neví, ale stejně tak to neví ani MZ…
@Keyllah píše:
Na rozdíl od manžela zakladatelky netvrdím, že to na 100% udělal či neudělal a rozhodně bych si nedovolila udělat takový názor jen na základě zpráv z tv, či filmu. Proto jsem se ptala. Ale k věci, jeho trestní minulost je celkem snadno dohledatelná, v oboru se pohybuju, takže si dovolím říct svůj názor, že takový člověk by mi na svobodě opravdu nechyběl…
Ano, jistě, že svatoušek dozajista nebude. Ale vím o připadech vrahů dětí a ti už jsou po pár letech dávno na svobodě. A jejich rodiče se na to musí dívat.
@catherine100 píše:
Pokud by nechAl obnovit proces OK…Ale MZ není soudce, ani právník, tak nemá právo toto rozhodnout…chce jen odpoutat pozornost od sve ostudy
Já zase říkám, že to je snad jediné dobré rozhodnutí. Dal milost člověku, který byl snad neprávem odsouzený. I kdyby to udělal, jiní vrazi dostanou 10 let. V půlce trestu je propustí a je vše v cajku. Každopádně to není takové zlo, jaké předvedl Klaus.
@catherine100 píše:
Určitě to tu nikdo neví, ale stejně tak to neví ani MZ…
No a? Dá mu milost. Má na to právo.