Nebudeme mít chlapečka...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.5.15 21:32

@jjelena fakt jsem to tady cetla, budouci maminka mela totalni odpor k chlapeckum a pokazde, kdyz je nekde potkala, tak vubec nemela chut na „to“ sahat nebo si s nema povidat atd…narozdil od holcicek, ktere by umazlila, bylo mi z te diskuze do breku, ona to psala zoufale, ze nevi, proc to tak citi, ale proste to tak je, ale i tak :(…nebo ze nejake mamince se narodil necekane chlapecek a ona ho 4 mesice pomalu nevytahla z postylky, nechavala ho tam brecet, vubec se s nim nemazlila, nechodila s nim ven a strasne skarede o nem mluvila (psala to nejak jeji kamaradka, ze by ji chtela pomoct, ale nevi jak…)… Ona je to prej snad nejaka porucha, ale i tak mi srdce pukalo pro predstave tech malinkych, nemilovanych tvorecku :,(
 Iveta

• Citovat
  • Upravit
6578
23.5.15 21:32

Kamarádka má 3 kluky a vždycky si přála holčičku. Je z toho docela špatná do dneška, ale všechny je samozřejmě miluje. 4. dítě už mít nemůže, bohužel. Já jsem si zase přála 2 kluky, k holkám jsem nikdy netíhla a mám páreček. Neměnila bych. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
23.5.15 21:36

Ja si u prvniho tehu prala kluka, ja si jako mala hrala radeji s autama. No a byla to holcicka. Druha byla taky holka. Manzel to musel rozdychat, ja jsem byla radsi, ze si spolu spis vyhraji. No a treti pokus opet holka. Do ctvrteho uz nejdeme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.5.15 21:37

Ja si zase cely zivot preju holcicku a mam dva kluky.. u prvniho mi to bylo jedno, ale druheho jsem tezce nesla.. od velkeho utz jsem se k nemu stavela dost negativne, smirila jsem se se dvema kluky az nedavno, mladsimu bude za 7 tydnu rok.. navic v jeho trech mesicich se moji nejlepsi kamaradce po synovi narodila holcicka, kazdy vecer jsem brecela :oops: ale holcicku bych si porad prala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.5.15 21:40

Já jsem si přála zdravé dítko a spíš kluka. Nenechali jsme si říct pohlaví, protože nám to bylo opravdu jedno a máme krásnýho kluka. Druhé je v plánu a už teď vím, že nebudu zklamaná, klidně bych brala druhýho. Holčička bude taky radost veliká. Každopádně chápu, jak se cítíš a je to přirozené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.5.15 21:40
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, předem prosím o zachování anonymu.

Máme doma 3. letou…
Už při prvním těhotenství, jsem doufala, že budu mít chlapečka, manžel si přál holčičku… splnilo se mu to. Dcerka je krásná, celá tatínek, je skvělá, hodná, chytrá… co víc si přát. :srdce: nyní čekáme druhé a já do posledního dne, věřila tomu, že to je chlapeček, prostě celkově jiné těhotenství, jiný tvar břicha, jiné chutě… no a na 3dčku jsme opět viděli pěkné kávové zrnko. :)

I když jsem strašně moc ráda, že je malá sestřička zdravá, pořád ze mě nemůže opadnout ten smutek z toho, že nebudu mít syna… ( do 3tího dítka rozhodně nejdeme - finance, hypotéka - dům ). I když vím, že až se malá narodí, vše se dá do pořádku a já za ní budu šťastná a budu na ní hrdá. Jen mi je prostě líto, že nebudu mít toho svého chlapáka. :( Manžel je také sklamaný, ale snaží se mi to nedávat najevo, abych z toho nebyla smutná, ale já to na něm poznám, snaží se i žertovat, že si holky budou krást hadry a budou si půjčovat šminky a podobně no… Kdo zažívá to samé? Komu to také 2× nevyšlo?

promiň, ale z nadpisu jsem mysllela že se jedná o předčasný porod/potrat… :think: ale toto je fakt banalita

• Citovat
  • Upravit
12330
23.5.15 21:42

Já chtěla mít páreček, první byl syn, tak jsem doufala, že druhé bude holčička, ale když doktorka řekla, že vidí pindíka, byla jsem strašně šťastná, že je prdelka zdravý a těšila se na druhého raubíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
23.5.15 21:42
@Anonymní píše:
@jjelena fakt jsem to tady cetla, budouci maminka mela totalni odpor k chlapeckum a pokazde, kdyz je nekde potkala, tak vubec nemela chut na „to“ sahat nebo si s nema povidat atd…narozdil od holcicek, ktere by umazlila, bylo mi z te diskuze do breku, ona to psala zoufale, ze nevi, proc to tak citi, ale proste to tak je, ale i tak :(…nebo ze nejake mamince se narodil necekane chlapecek a ona ho 4 mesice pomalu nevytahla z postylky, nechavala ho tam brecet, vubec se s nim nemazlila, nechodila s nim ven a strasne skarede o nem mluvila (psala to nejak jeji kamaradka, ze by ji chtela pomoct, ale nevi jak…)… Ona je to prej snad nejaka porucha, ale i tak mi srdce pukalo pro predstave tech malinkych, nemilovanych tvorecku :,(
Iveta

No tak to je hnus, velebnosti :poblion: a absolutně toto nedokážu pochopit :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
140240
23.5.15 21:47

Mám syna, dceru a syna, tohle se mi vyplnilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.5.15 21:47

Druhy kluk na cestě ;) to víš ze jsem si myslela na holčičku ale jsou věci co neovlivniš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.5.15 21:50

Zakladatelko, pokud te to uklidni, tak nam to nevyslo 3× :mrgreen: Trochu jsme zklamani byli, ale hlavne ze jsou deti zdrave, to je nejduleziteji. Treba budu mit jednou fajn zetaky nebo vnuky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
23.5.15 21:51

Chápu tě. Od malinka jsem toužila mít dcerku. První byl syn. Mrzelo mě to, ale říkala jsem si, snad to vyjde příště. Načetla jsem kde co, jak to udělat aby byla holčička. Očividně nefungovalo nic. Druhé byl opět syn. Rozdýchávala jsem to několik dnů (naštěstí jsme to věděli z ultrazvuku). Kolikrát mě napadlo, že nikdy nebudu kupovat a šít šatičky, komu dám panenky po sobě… Mám dojem, že synové jednou odejdou za manželkami, zatímco dcera mamince citově víc zůstane. Já jsem typicky holčičí typ, nic mi neříkají sporty, mám ráda ruční práce atd., měla jsem dojem, že své dovednosti nebudu mít komu předat. Samozřejmě jsem rozumově věděla, že musím být vděčná za 2 zdravé syny, mám je nadevšechno ráda, ale holčička mi strašně chyběla. Muž do 3. jít nechtěl a já věděla, že i kdybychom se někdy rozhodli, muselo by to být s vědomím, že to bude zase kluk. No a přišel čas, kdy jsme do 3. šli a já se opravdu dala dohromady, tak nějak časem přišlo to smíření a já byla připravená na 3. chlapečka. Tentokrát jsme si pohlaví nenechali říct, ani holčičí jméno jsme neměli připravené a na porodním sále to bylo nejkrásnější překvapení! Holčička! Abych to neměla tak jednoduché, je velmi uřvaná, tvrdohlavá a divoká, fakt s ní někdy zažíváme velmi krušné chvíle, ale máme ji. Každé mamince bych přála obě pohlaví dětí, přijde mi to více vyvážené. Ale o tomto my nerozhodujeme a možná je to tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.5.15 21:52

Tak já Tě svým způsobem chápu, i když jsem to zas měla naopak - před lety mě zamrzelo, že k první dceři čekám syna. Chtěla jsem druhou holčičku. Teď máme dětí pět (tři holky a dva kluky) a já jsem za to moc ráda.
Jinak nedá se zobecnit, že holky by byly hodnější, tíhly víc k mamince (tatínkovi), kluci naopak. Každé naše dítě je jiné a s pohlavím z tohoto pohledu nějakou výraznou souvislost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
23.5.15 21:52

@Daša 2 @dani24687 tak to mě vysvětlete, tchýně má 3 kluky, my máme 2 holky a já si myslela, jak bude z nich poprděná, když měla jen kluky a ona nic
teď čekáme třetí a vypadá to zase na holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
23.5.15 21:55

@zuzkasim u nás to stejné, kluci klidní, hodní, holka vydala za deset kluků, pořád s ní byly problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí