Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak ja mam prvni holčičku, budou ji tři, moc sem si ji prala a vyslo to. Ale- at delam co chci, ma radsi tatku a zamnou prijde jen kdyz si odre koleno nebo ma nejakou bolistku. Jinak porad kde je tata, spat chce taky zasadne jen vedle nej, proste tata je jednička. Druhou jsem chtela taky holčičku, ale ted uz bych chtěla kluka.. Myslim, ze synove tihnou spise k mamam, i doma jsme to tak meli, ja spis byla k tatovi no a brachove zase k mámě.. Cekala jsem, ze dcera bude rozhodne mit radsi me, ale ne no.. Ale samozřejmě ji mam moo rada to bez pochyb. Tak druhe az bude, doufam v kluka ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka… Já jsem právě vždy chtěla hlavně kluka, blbnout s nim s autama, šermovat jako rytíři, naučit ho jak se správně chovat k ženám, udělat z něho správného muže. Hlavně o kluky se matky určitě tak nebojí jako o dcerky, já jsem teď smutná, ale zároveň si říkam, že jsem nána pitomá, že mám být ráda, že je vše ok, že je malá zdravá, že je první dcerka úžasná a neřešit takový hovadiny, ale pak prostě jdu ven s kámoškama, které mají opravdu fakt všechny kluky a padá to na mě, mít synka je prostě úplně něco jiného. Přála bych si to zažít a vím, že už nezažiji…@dani24687 Tiše závidííím.
@Thesis Kolik dětiček plánujete?
@Smajlina_2012 Já bych také brala třetí, ale vím, že by jsme to finančně nedali, to vím na 100%, takže tohle těhotenství je prostě poslední, no nevyšlo to…
Chceme 4 ![]()
Vědět to, že budu u vnoučat jako ta hlavnější babička, je krásné a věřím tomu, že to tak bude a hrozně moc si budu přát vnuky, třeba mi to ty moje princezny vynahradí a splodí mi rovnou samé vnoučky…
Jééé jak já bych je vymazlila. ![]()
@Anonymní píše:
Vědět to, že budu u vnoučat jako ta hlavnější babička, je krásné a věřím tomu, že to tak bude a hrozně moc si budu přát vnuky, třeba mi to ty moje princezny vynahradí a splodí mi rovnou samé vnoučky…![]()
Jééé jak já bych je vymazlila.
Tak my jsme s partneremm ti, co chteli ten parecek, prvniho jsme chteli kluka…vyslo to
, druhou jsme chteli holcicku…a nevyslo to
, podle ultrazvuku ve 12.tydnu to bude zase kluk a ja mam pocity uplne stejny jako ty…ne, ze bych se na druhyho chlapecka netesila…tesim a moc a vidim v tom plno vyhod (obleceni, hracky, kluci k sobe…), ale pokazde kdyz zahlidnu venku nejakou ruzovou, nacesanou holcicku, trosku me to pichne u srdce
…do tretiho taky jit nechceme ![]()
Ale dekuji za tuhle diskuzi, casto tady ctu opacne diskuze a nekdy byvaji opravdu sileny…jakoze jsou kluci ti hnusni, zlobivi spratci a neco o odporu k nim
![]()
@Anonymní píše:
Tak my jsme s partneremm ti, co chteli ten parecek, prvniho jsme chteli kluka…vyslo to, druhou jsme chteli holcicku…a nevyslo to
, podle ultrazvuku ve 12.tydnu to bude zase kluk a ja mam pocity uplne stejny jako ty…ne, ze bych se na druhyho chlapecka netesila…tesim a moc a vidim v tom plno vyhod (obleceni, hracky, kluci k sobe…), ale pokazde kdyz zahlidnu venku nejakou ruzovou, nacesanou holcicku, trosku me to pichne u srdce
…do tretiho taky jit nechceme
Ale dekuji za tuhle diskuzi, casto tady ctu opacne diskuze a nekdy byvaji opravdu sileny…jakoze jsou kluci ti hnusni, zlobivi spratci a neco o odporu k nim![]()
No to snad ne?! To jsem tu teda nikdy nečtla
Ja zas hrozně chtěla druhou holku, protoze tu první nemám zdravou, tak jako reparát na holčičku a ze tahle to vynahradi.. A když řekli, ze kluk, byla jsem zklamaná. Dneska toho bouráka žeru! Občas se objeví myšlenka na to, ze ještě ta zdravá holčička chybí…
Nevím, možná jednou.. Ale život s postiženým dítětem, to už je dost náročný teď..
Tak to zkus ještě potřetí.. Teď teprve čekáš, za dva tři roky muže byt situace jiná..
Já myslím, ze minimálně ten vnouček bude, když už nic, a s tím si to užiješ
Nevěš hlavu, ja bych svou nemocnou dcerku, holčičku co jsem tak moc chtěla, vyměnila s osudem za zdravého kluka hned! (Doufám, ze budu správně pochopena, ne jako, ze se ji chci zbavit..
) Je naše a vyměnili bychom ji v reálu jen za tu stejnou ZDRAVOU.
![]()
Já mám zase holčičku vysněnou
Je to naše malá milovaná princezna…ale taky pěkný sprateček rozmazlený
Nyní pracujeme na druhém a oběma nám je opravdu úúplně jedno, zda to bude holka nebo kluk…Opravdu platí to známé: „hlavně at to je zdravé!!!“
Z mého pohledu babičky. Taky jsem si moc přála holčičku a měla jsem dva kluky.
Nyní jsem babi a mám tři vnuky, takže holčičky jsem se nedočkala. I když to jsou kluci tak je nesmírně miluji
@Daša 2 píše:
Z mého pohledu babičky. Taky jsem si moc přála holčičku a měla jsem dva kluky.
Nyní jsem babi a mám tři vnuky, takže holčičky jsem se nedočkala. I když to jsou kluci tak je nesmírně miluji
moje tchýně chtěla holku, má 2 kluky, u každého dalšího vnoučka věřila, že to bude holka
![]()
@dendule4 píše:
Já mám zase holčičku vysněnouJe to naše malá milovaná princezna…ale taky pěkný sprateček rozmazlený
Nyní pracujeme na druhém a oběma nám je opravdu úúplně jedno, zda to bude holka nebo kluk…Opravdu platí to známé: „hlavně at to je zdravé!!!“
Jojo, to bohužel fakt neni fráze..
.. Nicméně ani první „nezdravé“ mi nezabránilo si něco dovolit napodruhé přát…
tak svatá žena jsem nebyla.. Nevyšlo to, ale dneska jsem rada za toho svýho mamkomazlíka.
.. A třeba ještě jednou seberu sily na reparát č.2..
![]()
@dani24687 píše:
moje tchýně chtěla holku, má 2 kluky, u každého dalšího vnoučka věřila, že to bude holka![]()
i já jsem to tak měla. A dočkala se té vnučky?
@Daša 2 píše:
i já jsem to tak měla. A dočkala se té vnučky?
ještě čeká u švagra, ale nevěřííím ![]()
Ja byla cely zivot presvedcena, ze budu mit dva kluky. Kdyz mi poprve rekli, ze to bude holka, byla jsem strasne zklamana. Nakonec to je kluk. Podruhe, kdyz rekli, ze to bude holka, clovek by rekl, ze bych uz mela byt poucena, ale nee, zase zklamani. A je to holka a mam pocit, ze prisla, aby me cosi naucila, pokoru, pochopeni, toleranci
No a co zivot nechtel?! Neplanovane jsem zase v tom a tentokrat je mi to uprimne poprve uplne jedno.
Myslim, ze Tve pocity jsou normalni, jen o nich bezne zensky nemluvi a kazdy chlacholi, ze je to jedno, hlavne at je to zdrave.
A treba si to treti k vam najde cestu, kdyz to budete nejmin cekat. ![]()
Sousedce to vyslo az na poctvrte…tedy ta chtela holcicku
ja myslim, ze se s tim srovnas. Uvazuju zu dlouho jestli jit do druheho..chlapaka zu mam chtelo by to holku. Muj byl zase zklamany, ze prvni nebyla holcicka. To si nevyberes. Milovat ji budes maximalne a milujes i ted
kdo vi, treba cekas budouci prezidentku, senatorku, rockovou hvezdu… ![]()