Nebyla jsem rozhodnuta, teď lituji :(

26
27.3.13 14:40

Nebyla jsem rozhodnuta,ted lituji:(

Ahoj holky, vcera jsem si zde zalozila ucet. Potrebuji se nekomu „vykecat“,tak doufam, ze me mezi sebe prijmete:)
Pred 8mi týdny jsem zjistila, ze jsem tehotna( neplanovane),zvazovala sem zda nechat ci nenechat-jedno dite uz doma mame (dvou letou dceru),dodelavam si dalkove maturitu, chodim do prace.
Po vysetreni gyn.,jsem byla poslana do nemocnice kvuli nedavno prodelane toxoplazmoze- tam mi rekli, ze me obrane latky maji vysokou aviditu-tudiz vse v poradku. Po dalsim gyn. vysetreni me doktorka ihned poslala na ULT (ze pry se ji nezdala velikost plodu), po vysetreni ULT mi oznamili, ze jsou dve-coz byl sok jeste vetsi. Domu jsem prijela se slzama v ocich a pak jsem 3 dny v kuse jen brecela. Rozhodovani bylo tezsi- pri myslence, ze jsou zeny, ktere se snazi a nemohou tehu byt a me se „postestilo“ mit hned dve. No bylo mi strasne, pak prislo rozhodnuti, bude rychla svatba a koupe domu-vsechno zvladneme. Tak jsme se zacli tesit. 4 dny na to jsem zacla krvacet, nez sem prijela do nemocnice, jedno uz bylo pryc a druhy pohltila krevni srazenina ktera byla v deloze s nimi:( Tudiz me cekala revize. Po prijezdu domu jsme o tom s pritelem vubec nemluvili. Dnes je to 5 tydnu a stale nic. Svatba se zrusila, koupe nemovitosti tez. Nemohu se z toho porad vzpomatovat. K tomu vsemu mam pocit, ze se nam od ty doby nas vztah bortí a vsechno nas to rozdeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
27.3.13 14:47

To je mi strašně líto… Musí to být hrozně těžké… Obzvlášť, když jste o tom pořádně nemluvili :hug:. Určitě se to mezi Vámio dá zase dohromady a zkusíte to překlenout…
Ta svatba se zrušila kvůli tomu? Myslím, že by to bylo dobré stmelení… Obzvlášť, když už jedno dítko doma máte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.3.13 14:47

Ahoj, tak zaprvé si hlavně nic nevyčítej, přemýtání o tom, jestli děti chcete mít nebo ne určitě potrat nezpůsobily. :hug: Jen je mi zvláštní to, že se zrušily plány na svatbu a dům :think:. Od koho to vzešlo? Od tebe? Od partnera? Nevidím důvod toto rušit, naopak by tě to odehnalo od černých myšlenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
27.3.13 14:55

Je mi to lito a ty si nic nevycitej, nakonec jste se rozhodli spravne. Ale je skoda te svatby a planu na domecek, urcite by vas to ted oba zamestnalo. Zkuste si o tom s pritelem promluvit, treba i jemu by to pomohlo. Drzim palce at to prekonate a brzy se vam opet zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
27.3.13 14:55

@GREKSI to bude dobrý…je nás tady hodně co se nám stalo něco podobného v různých stádiích těhotenství…je to smutné, ale je to nevratná minulost a my jsme to nemohly ovlivnit ničím a ničím to už nezměníme…netrap se minulostí-dívej se na přítomnost a na budoucnost…jinou radu nemám :hug:
Vím, že neplánované těhotenství je šok, že těšení přijde až po šoku…i to jsem zažila, ale dítko bylo teda jen jedno :mrgreen:
Co se týče vztahu-chlap asi neví, jak ss tebou má teď jednat, taky ho to jistě mrzí, jen to prožívá po svém…on v sobě děti neměl, tak to nemůže prožívat stejně.
Tak hlavu vzhůru, utři si slzy a žij dál-s dcerkou a manželem…udělejte si příjemný večer, klidně i se sexem (mě třeba dodává lepší náladu, muž mi dává pocit, že jsem úžasná a milovaná…) a pomalu se ten život vrátí do starých kolejí.
A najděte si nějaký spoečný nový plán do budoucna-třeba ten nový dům nebo svatbu.To tě taky nadlouho dost zaměstná a posune tě to dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.13 14:56

Hlavne se venuj dceri, bud s ni co nejvic, blbnete spolu, jedte treba na spolecny vikend atd. jeji usmevy budou nejlepsi lecbou…
drzim pesti, at je ti brzo lip a vse uz vyjde jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.3.13 15:05

Je mi to lito :-(.
Snaz se myslet pozitivne a nechat vse zatim nahode, ono se samo povede az to nebudes cekat ;-).
Zkus z pritelem nejak opatrne se bavit na tema svatba a spol. nemovitost treba to nechce jen ted resit, oni chlapi potraty prozivaji jinak jinak se s tim vyrovnavaji jak zena, dej mu cas nejak se to srovna.
Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.3.13 18:08

No, moje mala totiz neni biologickou dcerou pritele, jsme spolu do doby meho tehotenstvi(byla jsem v 8mem mesici). Bilogicky tatinek si uzil a utekl spatky domu. Takze svatbu jsem navrhla ja-jedno dite bez manzela uz mam, druhy bez nej nechci. No a po tom vsem se to proste cely nejak zaseklo…Myslim, ze zruseni svatby vzeslo od partnera. Proste to nejak ustalo cely. Ale strasne Vam dekuji za podporu hollky. Jste skvele…:))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.3.13 19:17

Stalo se nám skoro to stejné. Dlouhé snažení, dvě čárky na těhu testu a najednou jsem čekala místo jednoho miminka 3. Třetí plod se ale přestal vyvíjet, zbylá dvě byla v pořádku. Začali jsme plánovat svatbu, stavbu podkrovního bytečku. Ve 13.tt mi ale dr oznámil, že v děloze zbyla jen mola(nádor) a plody jsou roztrhané. Utrhlo se mi snad srdce…popisovat pocity Ti nemusím…ale…svatba byla…byla jsem 3dny před svatbou na opakované kyretáži. Nádor po vyčištění narost opět. Nevzdali jsme se. Měli jsme krásnou svatbu, protože život pro nás neskončil… život prostě jen šel dál…se smutkem na srdci, ale byli jsme spolu..Za dva roky se nám narodil vytoužený chlapeček a my se před Vánoci stěhovali do nového bytečku:)). Po třech letech jsem opět otěhotněla a v 19.tt po masivním odtoku plodové vody porodila mrtvého chlapečka…zase na kolenou, bolest nepopsatelná, najednou prázdno, žádný pohyb pod rukou… ale opět jsem se musela zvednout a jít dál. Loni se nám narodila krásná holčička a já doufám, že to špatný, už jsem snad vybrala:)) Nenechte se zlomit…naplánujte dokonalou svatbu, postavte dům, zasaďte strom a miminko přijde samo:))). Přeji Ti co nejvíce sil a chuti jít dál!! Stejně tak Tvému příteli a najďte společnou cestu:)) Každýme to svoje štěstí…tak ho spojme..ať je to „NAŠE“ ŠTĚSTÍ:)))…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.3.13 18:00
@nikisek7777 píše:
Potřebujete půjčit? Chcete najít úspěšný výdělek na internetu? Nevíte kde? Pak stačí navštívit stránku http://www.finance-pujcky.eu. Zde získáte veškeré informace kolem financí a půjček.

to se sem fakt hodi… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty