Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak teda je to rus domácí jak jste všichni psali, díky
, jsem těhotná ve 4 měs. tak že deratizovat byt hm?
, mno každopádně napíšu na bytové družstvo zda nenašel někdo taky něco. Nevím jak jim sesmolit nějakou zprávu co jsem objevila v bytě. Nemáte radu ještě prosím? ![]()
Cvrček.. není u vás nějaký chovatel pavouků nebo jiných podobných breberek? nám totiž taky občas zdrhnou, takže je možné, že někomu zdrhnul a u vás uschnul
šváb ani rus to není, v klidu ![]()
@novakova.t no nwm.. já s takovýma potvorama krmím pavouky… ono je hodně druhů cvrků, takže některý jsou fakt stejný
spíš bych se přiklonila k chovateli, kterýmu to zdrhlo a u zakladatelky chcíplo hlady.. se stane ![]()
@martina.se u mě to nechcíplo, normálně to hýbalo těma tykadlama nebo co to je ![]()
@novakova.t píše:
Jo a v paneláku máme akorát nové nájemce ukrajince…
To nemusi jeste nic znamenat, spis jestli jsou cistotni nebo ne. Nam tenkrat se tam pristehovali Vietnamci, zilo jich v 3+1 asi 20, vubec nemeli koupelnu (z ty udelali dalsi pokoj) a ohnisko bylo proste u nich. Pak se pod nas pristehovali Ukrajinci, vecne nality, smrad, spina, zase svabi byli u nich…Pak jsme se prestehovali, na patre Ukrajinci, sporadana rodina, pani mela nalesteny byt (zivila se uklidem) a pro zmenu na patre jeste chlap, Cech, shromazdoval odpadky, takze zase svabi…ted uz vlastni barak, neni na to kdyz cloveku doma leze jeho vlastni havet ![]()
@novakova.t píše:šváb…a těch se nezbavíte nikdy. Je to blbý ale jestli se vám to rozmnoží tak jedině vystěhovat
Ahoj všem, potřebovala bych radu. V panelovém bytě jsem objevila toto stvoření a jsem z toho vedle. Co myslíte že by to mohlo být za potvoru? mám za to že cvrček. Poradíte? popř. jak se toho zbavit? Mam pořád ten blbý pocit že něco po mě leze nebo že jich je tady víc.
Tak naštěstí to byl rus, a viděla jsem ho poprvé a neposled tak že naštěstí vše dopadlo dobře ![]()