Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Aha tak chtěla jsem pomoct, měla jsem taktéž macmiror ale čípky… Tam je to jasné… Jen pozor špinila jsem po tom žlutě, takže doporučuji vložku, abyste neměla zničené prádlo
prostě natáhni do tuby krém, zaveď, vyprázdni tubu.. nehledej v tom žádné horory ![]()
Nabereš do tubičky krém, tubičku zavedeš dovnitř a zmáčkneš a je to ![]()
JÁ PRÁVĚ nechápu z jaký strany zavést. Mate mě ten druhý a třetí obrázek. Podle druhýho bych zašla vkládat do pochvy od leva. Podle třetího od prava, nebo nechápu proč je tam to úzký.
@Anonymní píše:
JÁ PRÁVĚ nechápu z jaký strany zavést. Mate mě ten druhý a třetí obrázek. Podle druhýho bych zašla vkládat do pochvy od leva. Podle třetího od prava, nebo nechápu proč je tam to úzký.
Z příbalového letáku:
Po připevnění dávkovače pomocí závitu určeného na tubu do něj vytlačte mast až po příslušnou značku, tubu odpojte, dávkovač zaveďte do pochvy a mast vytlačte.
Co na to k nepochopení? Do sebe strkáš ten konec dávkovače, který byl našroubovaný na tubě… tak, abys mast mohla vytlačit…
@Anonymní píše:
Už jsem to pochopila, mě jen hrozně zmátly ty obrázky.
Já to pořád nepobral
nedokážu rozpoznat co je jeden a co druhý nastaven a má se něco k něčemu připojit? ![]()
Mám e coli v pochvě. Dostala jsem předepsaný macmiror complex vaginální krém. Jenže jsem nepochopila zavádění. Přidávám obrázek, vůbec nevím co do pochvy strčit. Prosím kdo měl zkušenosti, jak na to? Pochopila jsem, že je tam odměrka do který dám krém, ale nevím co zavést do pochvy, jako jestli celou tu tubičku i s tou odměrkou…?