Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kouřící králík píše:
no no já nemůžu popadnout dech![]()
![]()
![]()
naval kabelku
![]()
jsem ráda, že tě vidím
teď jsem pslaa kozeně, že je to tady zaprděný, vážný, nikdo se nesměje
![]()
co hulíš, at vím co ti poslat pod stromeček
…kabelku nedám, nosím v ní poklad…ráda tě vidím…
Zakladatelko moc se omlouvám, za plevelení, dlouho jsme se neviděly,…už mažu pryč…
@MartiHu hlavně si to porovnej sama v sobě a nezbývá než počkat, teď je míček na jeho půlce hřiště…
@Malaga píše:
co hulíš, at vím co ti poslat pod stromeček…kabelku nedám, nosím v ní poklad…ráda tě vidím…
Zakladatelko moc se omlouvám, za plevelení, dlouho jsme se neviděly,…už mažu pryč…
@MartiHu hlavně si to porovnej sama v sobě a nezbývá než počkat, teď je míček na jeho půlce hřiště…
co se omlouváš, kde si máme pokecat
je to tady moc upjatý
hulím co se dá, než mě to seberou. Jaký poklad
taky Tě rada vidím, jinak teda omluva, že tady píšu, to se teď tady tak dělá
![]()
@kouřící králík píše:
co se omlouváš, kde si máme pokecatje to tady moc upjatý
hulím co se dá, než mě to seberou. Jaký poklad
taky Tě rada vidím, jinak teda omluva, že tady píšu, to se teď tady tak dělá
![]()
![]()
![]()
nosim tam pistolku, kdyby mě chtěl někdo přepadnout v parku (zatím nikdo nechtěl
), takže chápeš, že ti ji nemůžu dát, ale cíčka pošlu ať nemáš absťák ![]()
@Malaga píše:
nosim tam pistolku, kdyby mě chtěl někdo přepadnout v parku (zatím nikdo nechtěl), takže chápeš, že ti ji nemůžu dát, ale cíčka pošlu ať nemáš absťák
@kouřící králík píše:![]()
ty jsi moje veverka
děkuji. Jo pušku nos pořád, mě už přepadli a vzali mě všecko i důstojnost, o poslední zbytky naděje jsem přišla na policii:lol:
![]()
tebe ta ztracená důstojnost nějak rozdováděla ![]()
Přítel si zaslouží někoho, kdo si ho bude opravdu vážit a nebude mu opakovaně lhát. Nechte ho jít..
Tak se bez zase odreagovat s byvalym na pivo, třeba to přejde.
@MartiHu píše:
@Lumius
Fakt věřím, že minulost nepotřebuju. Jen člověka, na kterym mi tak záleží. Jak jen překonat ten stud a najit odvahu ho kontaktovat. Tolik se bojim odmítnutí, že to stále odkládám
Najdi si někoho nového.
Chlap, který Tě zasklí poté, co od něj na chvíli vypadneš pryč, je k ničemu. Já bych se neponižovala a nechala bych ho jít…
Nejdřív se ale vypořádej s celou svou minulostí ![]()
@MartiHu Hele já tě na jednu stranu chápu-ex je pro tebe jen kamarád a nic k němu necítíš..Ale na druhou stranu si představ, že by to bylo naopak? Líbilo by se ti, kdyby se tvůj přítel scházel se svojí bývalkou?..a prosím neříkej, že by ti to nevadilo, protože obě víme, že vadilo
@ellie94
Ano vadilo, ale rozchodem bych tak maximalne vyhrozovala… ![]()
To je krásný, tvůj přítel ti říká, že se mu nelíbí, že chodíš s bývalým ven (nedivím se, udělat to přítel mě, tak ho uškrtím), ale nedáš si říct a stejně s ním jdeš opět ven, ještě na tajňačku. Cos čekala?
Po tomhle bych se divila, kdyby ti tvůj muž, kterého chceš zpět, začal opět důvěřovat.
@MartiHu Ze začátku asi ano, ale kdyby se i dál s bývalkou scházel, tak mi věř, že by ti to vadilo hodně. Promiň, nevím kolik je ti let, ale asi ještě nejsi zralá na vztah. Zralý člověk by věděl, že tohle se prostě nedělá.
@ellie94
Krasnych 33, no proste jsem si uvedomila, ze bych mela taky rikat ne a hodit minulost za hlavu. Chtit ji zahodit hlavne kvuli sobe a ne kvuli nekomu, pokud to neudelam, nemuzu byt asi nikdy stastna…proste jsem asi natvrdla ![]()
Příspěvek upraven 05.05.17 v 10:22
Spis mi jde o to, jestli tohle nekdo muze pochopit, kdyz odchazel a loucil se s dcerou(neni z naseho vztahu) tak pry hodne brecel a rikal, ze se to mozna nekdy spravi???
@BiohazardMichell
Jo pravda, rikal, ze kdybych mu to rekla, ze by me pustil…no nejsem si jista.
Ale porad si rikam, ze jsem ho nechtela nicim zatezovat, noha ho porad bolela a my jsme prestali mluvit o vsem dulezitem, jen jsme se soustredili asi kazdy na to svoje.