Nechat ho jít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
5.5.17 21:47

@opulus Teď když jsem to po sobě přečetla, tak bych řekla, že jde spíše o řečnickou otázku :D..já upřímně tohle nechápu. A prostě nevěřím, že to těm partnerům ani trošičku nevadí. Já bych si tohle už jen z úcty k příteli nikdy nedovolila. A kdyby to dělal on, tak bych byla asi hodně naštvaná. Jenže já jsem v suchu, jsem přítelova první vážná známost a on moje taky… takže ty ex přítelkyně se kterýma se pusinkoval nějak neberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
5.5.17 21:50

@MartiHu Promiň, nechci tě urazit, ale TY jsi zklamaná a naštvaná?? Slejzáš se opakovaně s bývalým za jeho zády a když mu dojdou nervy, tak se cítíš ještě ukřivděná? Promiň, ale tohle vážně není fér vůči němu. Když tvrdíš, že se s přítelem cítíš dobře a že to s bývalým byla hrůza, tak utni kontakt s bývalým (i když je to těžké) a uvidíš, že se ti taky uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.5.17 15:38

Tak stále čekám… Pres dceru mi bylo vzkazano, ze se ozve, jen nevím kdy…a hlavně co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.5.17 16:12

@ellie94
Zklamaná ano, problémy se mají řešit a ne utíkat, ale rozhodně ne ukřivděná, svůj podíl viny samozřejmě znám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.5.17 11:55

@opulus Tak dnes o pul treti si prijde promluvit. Doufam, ze snad ne prinest jen klice…no hlavne bez hadek a emoci, tech uz mam dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
7.5.17 17:05

žárlivost

Ahoj, asi nebudu ladit s ostatními příspěvky, ale mně osobně by teda dost vadilo, kdyby mi přítel zakazoval se s někým bavit. I když jde o bývalého vím.. možná jsem v tomhle trošku jiná, ale já třeba na bývalky nikdy nežárlila. Mám za to, že pokud se dva rozejdou a uběhne nějaký rok, měli k tomu oba důvod a je to prostě jednou uzavřené. Asi existují výjimky, ale podle mě jak se jednou rozejdete, důvod tam byl a musela by to být láska tvého života, aby ste se k sobě vraeli, což mi v tomto případě nepřijde.
Spíš bych se zamyslela, proč jsi měla potřebu se s bývalým vídat… Nedusil tě ten aktuální něčím? Nepotřebovala sis někam utéct oddychnout, byť jen pokecat.? Na mě někdo takle žárlit akorát by ve mě tu potřebu zvýšil.
Nadruhou stranu je to také o komunikaci, asi by bylo dobré tomu současnému vysvětlit, že o nic nejde, jste jen kamarádi a z tvé strany tam nic neni. To samé říct teda i tomu původnímu bývalýmu, aby si nedělal nějaké naděje. Pokud by dělal, a řeklas mu toto, stáhl by se sám.
Co k tomu současnému poradit nevím, ale já bych asi zvážila a upřímně sama k sobě, jestli mi ten vztah opravdu stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
61
7.5.17 19:25

@Anonymka89
Ano mas pravdu ve spouste vecech. Znovu jsem to dneska svemu priteli, v tuto chvili take ex vysvetlovala. Rikal, ze by se moc rad vratil, ale nevi a ja znovu opakovala, ze nikoho uz premlouvat nebudu. Tak cekam, jak se vse dotahne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
7.5.17 20:11

Tak jestli říká, že by se rád vrátil, tak asi jen chce dělat trochu Dášu, aby ses ještě snažila apod. nejspíš bude chtít jen pozornost, ta se dá dát ale i jinak než jen obhajováním, víš jak to myslim.. :) třeba by pak byl míň žárlivka

• Citovat
  • Upravit
61
7.5.17 20:56

@Anonymka89
Jo, tentokrát vytáhnu i já trochu své hrdosti a nepoběžím hned jak pejsek za kostí. Nebo se z toho brzy zblazním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.5.17 17:47

Kazdy den pise a ja porad nevim na cem jsem, zadna dalsi schuzka??? Jenom srandicky a chovani, jako kdybychom spolu byli??
Nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.5.17 10:04

Happy se konat nebude, jeho celotýdenní přemýšlení me dovádělo k šílenství, byl sice milý, ale po psaní nic moc nepoznáte…na domluvenou schůzku dorazil o dvě hodiny déle a další hádka na světe. Kdyby mu na me záleželo, dorazí včas. Bohužel jsem v tuto chvíli citím jen využitá. Věřila jsem mu asi zbytečně. Jsme na tom podobně. Ale jak se z toho nezblaznit, opravdu nevim :,( :,(
Měla bych být snad za vše vděčná a nebránit se ničemu, mám pocit, že lže. A nechci si nechat nic dalšího vyčítat. Má hrdost je ale teď schovaná pod polštářem plných slz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
16.5.17 10:50

Možná mu to držet tě v nejistotě trošku stouplo do hlavy…
Já jsem to ukončila a cejtim se určitě líp..

• Citovat
  • Upravit
61
16.5.17 11:10

@Anonymka89
Jsem plna pocit vzteku a oproti tomu beznadeje. Meli jsme az se uzdravi na konci srpna letet na dovolenou, kterou nemam zatim odvahu ani rusit, melo to byt takova naplasticka za nehodu dcery i jeho. Nekdo mi rika, at ho vezmu i po tomhle, ze pak se uvidi…furt jenom brecim a nedokazu to pochopit. Furt mi opakoval, jak mi to slusi a proc jsme si nemohli povidat driv a ze s vracenim klicu zatim pockame…fakt jsem myslela ze to dame… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
16.5.17 11:56

Já tomu asi moc nerozumim.
Já nevím. fakt nemůžu posoudit bohužel :/
ale za sebe vim, že věčné řešení uměle vytvářenejch problémů mě už nebavilo

• Citovat
  • Upravit
61
10.7.17 18:01

Ahoj, vracím se ke stejnému tématu. Je to už víc než dva měsíce, co jsme od sebe. Prošla jsem si obdobím, kdy jsem si řekla, že už na to kašlu a tak. On taky, ale do teď je naše situace stále nevyřešená. Stále nemám jasnou odpověď co dál, mluví o společné budoucnosti, ale pořád vlastně neví, jestli chce být s námi. Chtěla bych, aby jsme spolu trávili víc času, aby jsme si začali důvěřovat, jelikož i já mu teď nevěřím, ale vždycky je to v ten den dobrý a druhý de je vše jinak. V srpnu letíme na společnou dovolenou a já věřím, že tam to bude všechno v pořádku, ale děsím se co pak…vážně tomu nerozumím, vždy když jsme nebyli v kontaktu za tu dobu, tak to byl on, kdo se ozval, ale přitom neví? Dá se tohle vůbec zvládnout, mluvit o společné budoucnosti, ale nemít žádnou jistotu.Jak z toho ven? Nechci na něj tlačit, říká, že na mě stále myslí. Spousta lidí ani neví, ze nejsme spolu a my je udržujeme v tom, že je vlastně vše v pořádku. :think: Někdy je to k zbláznění, ale pořád mi na něm moc záleží. Jinak opravdu spolu nespíme, o sexu to není, to je pro doplnění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí