Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
baghira píše:Baslerinda píše:No promiň - ale ty doma labradora máš, nebo jen někde něco - a ještě blbě - čteš na netu? My tohle plemeno chováme a podsadu bez debat má, každý jaro se s ní trápím, když ji vyčesávám.
A jseš si jistá, že jsi četla pořádně?
Na mraze bych psa nikdy nenechala, když už, tak opravdu v zateplené boudě, nebo líp, jak už psaly holky, někde v garáži nebo chodbě, kde je nad nulou.
jé ahoj ![]()
To nemá cenu ![]()
A kterého z retrieverů myslíš konkrétně? LR, goldena, flat coated, curly coated, nova scotia duck tolling, chesapeake bay … btw, zakladatelce jsem nepsala, aby ho nechávala venku na mrazu.
![]()
Baslerinda píše:
Kdo by to byl řek, že se bavíš o psech viď … jestli považuješ LR za pořádného psa, tak určitě znáš standard plemene a taky určitě víš, že LR jsou psi bez podsady ( s krátkou, hustou a přilehlou srstí - ne s podsadou ).OT : nemusíš do tématu o LR tahat ČCHP nebo YT, na to se zakladatelka neptala. Stejně tak sem nepatří ani to, kde jsou naše feny NO a BSP.
I v chytré knize to píšou stejně
.také třeba diskuze labrador
.Píšou že podsada je tam mírná že po ní stéká voda,ale nechrání proti mrazum.Takže má,ale není to pes zrovna do mrazu ![]()
Příspěvek upraven 31.01.12 v 17:56
Lidi neblbněte, labrador MÁ PODSADU (nemá ji pouze na ocase).
Bez podsady jsou třeba bišonci, pudlové, ši-tzu, jorci… těm se nevytvoří, ani kdyby se na hlavu stavěli.
Kamča.dalmatinka píše:Baslerinda píše:
Kdo by to byl řek, že se bavíš o psech viď … jestli považuješ LR za pořádného psa, tak určitě znáš standard plemene a taky určitě víš, že LR jsou psi bez podsady ( s krátkou, hustou a přilehlou srstí - ne s podsadou ).OT : nemusíš do tématu o LR tahat ČCHP nebo YT, na to se zakladatelka neptala. Stejně tak sem nepatří ani to, kde jsou naše feny NO a BSP.já souhlasim.I v chytré knize to píšou stejně
Příspěvek upraven 31.01.12 v 17:55.také třeba diskuze labrador
.Píšou že podsada je tam mírná že po ní stéká voda,ale nechrání proti mrazum
jablka a hrušky, fakt mám pocit že sním ![]()
Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou ![]()
verenika píše:Kamča.dalmatinka píše:Baslerinda píše:
Kdo by to byl řek, že se bavíš o psech viď … jestli považuješ LR za pořádného psa, tak určitě znáš standard plemene a taky určitě víš, že LR jsou psi bez podsady ( s krátkou, hustou a přilehlou srstí - ne s podsadou ).OT : nemusíš do tématu o LR tahat ČCHP nebo YT, na to se zakladatelka neptala. Stejně tak sem nepatří ani to, kde jsou naše feny NO a BSP.já souhlasim.I v chytré knize to píšou stejně
jablka a hrušky, fakt mám pocit že sním
Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou
vereniko a taky sem to hned opravila proto že sem chtěla citovat jinej příspěvek,takže bud v klidu ![]()
Kamča.dalmatinka píše:verenika píše:vereniko a taky sem to hned opravila proto že sem chtěla citovat jinej příspěvek,takže bud v kliduKamča.dalmatinka píše:Baslerinda píše:
jablka a hrušky, fakt mám pocit že sním
Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou
trošku se mi zde zvedl tlak
ale ok, když jsi se opravila ![]()
A já jen chtěla napsat že sem uznala svou chybu.Když udělám chybu tak jí vždy uznám,tak nemusíš vždycky hned verčo na všechny tak štěkat ![]()
A tady se neřeší jak hustou má podsadu, ale že jí vůbec má…Můžete se v květnu přijít přesvědčit až začne línat ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
A já jen chtěla napsat že sem uznala svou chybu.Když udělám chybu tak jí vždy uznám,tak nemusíš vždycky hned verčo na všechny tak štěkat
Koukám, že tady člověk nemůže už nic napsat. Na tebe jsem rozhodně neštěkala, ale když máš ten pocit ![]()
verenika píše:
A tady se neřeší jak hustou má podsadu, ale že jí vůbec má…Můžete se v květnu přijít přesvědčit až začne línat
verčo ale vždyt o tom snad píšu že podsadu má.Nejdřív sem napsala nemá,ale sama sem uznala že každé zvíře asi podsadu má že je to příroda proto sem se ozvala.Jestli zustat v mrazu nebo né to má snad s podsadou dost opodstatnělé.Když má malou vydrží do xx když větší
vydrží do xxxxxxxy
A jo měla sem pocit že štěkáš a nejen na mě.Myslim si že na barselindu máš třeba alergii v jakékoliv diskuzi a máš pocit že ona na tebe taky,ale myslim si že barselinda si tě ani nepamatuje,nebo je to alespon takovej muj pocit možná i ona schválně píše aby tě naštvala
(i když si to nemyslim)
Ale to už dělám moc psychologické dedukce ![]()
Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte
.
Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají…
.
Kamčo, verenika není nikdo, koho bych si pamatovala, v hlavě mi její nick neutkvěl, natož abych na ní měla ,,alergii,, to ne. Nepamatuju si jí a nezajímá mě. To, že někdo neunese můj názor ( a je jedno v jaké diskuzi ), není moje starost
.
Příspěvek upraven 31.01.12 v 18:20
radúna píše:
Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte![]()
![]()
![]()
.Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají…
![]()
.
já to tušila, že jsem tvá nej ![]()