Nechat psa venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
31.1.12 17:36
baghira píše:
Baslerinda píše:
A jseš si jistá, že jsi četla pořádně?
No promiň - ale ty doma labradora máš, nebo jen někde něco - a ještě blbě - čteš na netu? My tohle plemeno chováme a podsadu bez debat má, každý jaro se s ní trápím, když ji vyčesávám.
Na mraze bych psa nikdy nenechala, když už, tak opravdu v zateplené boudě, nebo líp, jak už psaly holky, někde v garáži nebo chodbě, kde je nad nulou.

jé ahoj :mavam:

To nemá cenu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
31.1.12 17:38

A kterého z retrieverů myslíš konkrétně? LR, goldena, flat coated, curly coated, nova scotia duck tolling, chesapeake bay … btw, zakladatelce jsem nepsala, aby ho nechávala venku na mrazu.
;)

• Citovat
  • Upravit
48576
31.1.12 17:53
Baslerinda píše:
Kdo by to byl řek, že se bavíš o psech viď … jestli považuješ LR za pořádného psa, tak určitě znáš standard plemene a taky určitě víš, že LR jsou psi bez podsady ( s krátkou, hustou a přilehlou srstí - ne s podsadou ).OT : nemusíš do tématu o LR tahat ČCHP nebo YT, na to se zakladatelka neptala. Stejně tak sem nepatří ani to, kde jsou naše feny NO a BSP.

I v chytré knize to píšou stejně :think: .také třeba diskuze labrador :palec:.Píšou že podsada je tam mírná že po ní stéká voda,ale nechrání proti mrazum.Takže má,ale není to pes zrovna do mrazu :think:

Příspěvek upraven 31.01.12 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.1.12 17:55

Lidi neblbněte, labrador MÁ PODSADU (nemá ji pouze na ocase).
Bez podsady jsou třeba bišonci, pudlové, ši-tzu, jorci… těm se nevytvoří, ani kdyby se na hlavu stavěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 17:56
Kamča.dalmatinka píše:
Baslerinda píše:
Kdo by to byl řek, že se bavíš o psech viď … jestli považuješ LR za pořádného psa, tak určitě znáš standard plemene a taky určitě víš, že LR jsou psi bez podsady ( s krátkou, hustou a přilehlou srstí - ne s podsadou ).OT : nemusíš do tématu o LR tahat ČCHP nebo YT, na to se zakladatelka neptala. Stejně tak sem nepatří ani to, kde jsou naše feny NO a BSP.

já souhlasim.I v chytré knize to píšou stejně :think: .také třeba diskuze labrador :palec:.Píšou že podsada je tam mírná že po ní stéká voda,ale nechrání proti mrazum

Příspěvek upraven 31.01.12 v 17:55

jablka a hrušky, fakt mám pocit že sním :lol:

Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 17:57
verenika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Baslerinda píše:

já souhlasim.I v chytré knize to píšou stejně :think: .také třeba diskuze labrador :palec:.Píšou že podsada je tam mírná že po ní stéká voda,ale nechrání proti mrazum

Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou 8o

vereniko a taky sem to hned opravila proto že sem chtěla citovat jinej příspěvek,takže bud v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 17:59
Kamča.dalmatinka píše:
verenika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Baslerinda píše:

Ona píše že jí nemá vůbec, ty píšeš že souhlasíš a píšeš, že podsadu má mírnou 8o
vereniko a taky sem to hned opravila proto že sem chtěla citovat jinej příspěvek,takže bud v klidu :mrgreen:

trošku se mi zde zvedl tlak :P ale ok, když jsi se opravila :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 17:59

A já jen chtěla napsat že sem uznala svou chybu.Když udělám chybu tak jí vždy uznám,tak nemusíš vždycky hned verčo na všechny tak štěkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:01

A tady se neřeší jak hustou má podsadu, ale že jí vůbec má…Můžete se v květnu přijít přesvědčit až začne línat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:02
Kamča.dalmatinka píše:
A já jen chtěla napsat že sem uznala svou chybu.Když udělám chybu tak jí vždy uznám,tak nemusíš vždycky hned verčo na všechny tak štěkat ;)

Koukám, že tady člověk nemůže už nic napsat. Na tebe jsem rozhodně neštěkala, ale když máš ten pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 18:05
verenika píše:
A tady se neřeší jak hustou má podsadu, ale že jí vůbec má…Můžete se v květnu přijít přesvědčit až začne línat :P

verčo ale vždyt o tom snad píšu že podsadu má.Nejdřív sem napsala nemá,ale sama sem uznala že každé zvíře asi podsadu má že je to příroda proto sem se ozvala.Jestli zustat v mrazu nebo né to má snad s podsadou dost opodstatnělé.Když má malou vydrží do xx když větší :mrgreen: vydrží do xxxxxxxy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 18:08

A jo měla sem pocit že štěkáš a nejen na mě.Myslim si že na barselindu máš třeba alergii v jakékoliv diskuzi a máš pocit že ona na tebe taky,ale myslim si že barselinda si tě ani nepamatuje,nebo je to alespon takovej muj pocit možná i ona schválně píše aby tě naštvala :lol: :lol: (i když si to nemyslim)

Ale to už dělám moc psychologické dedukce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 18:18

Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají… :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
31.1.12 18:19

Kamčo, verenika není nikdo, koho bych si pamatovala, v hlavě mi její nick neutkvěl, natož abych na ní měla ,,alergii,, to ne. Nepamatuju si jí a nezajímá mě. To, že někdo neunese můj názor ( a je jedno v jaké diskuzi ), není moje starost ;) .

Příspěvek upraven 31.01.12 v 18:20

• Citovat
  • Upravit
17310
31.1.12 18:19
radúna píše:
Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají… :mrgreen: :mrgreen: .

já to tušila, že jsem tvá nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný