Nechat psa venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
31.1.12 18:20

A co poradíte u téměř 5M štěněte labradora - od začátku byla venku, má zateplenou boudu,vstup do boudy chráněný, deky v ní taky. Do -5 jsme ji nechávali venku, samozřejmě teď je v chodbě. Ale co přes den, pouštím ji až svítí slunce, až jsou max. -3. Jak dlouho může být venku pokud je větší mráz?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 18:20
verenika píše:
radúna píše:
Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají… :mrgreen: :mrgreen: .
já to tušila, že jsem tvá nej :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:22
radúna píše:
verenika píše:
radúna píše:
Dvě moje nejoblíbenější kočky a v sobě?
Kušte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Jinak my taky zavíráme psy ve velkých mrazech aspoň do kotelny. Je tam chladno, ale ne zase velká zima, takže je nerozmazlíme do mírné zimy. I když do -15°C jsou venku, jejich bouda je zateplená - dvě stěny a mezi nima je polystyrenová deska, na zemi mají mnou nasušené seno. Ale boudu jsme neodhadli velikostně, muž ji stavěl před 14-ti lety a vleze do ní 6 kusů NO, takže si to nevydýchají… :mrgreen: :mrgreen: .
já to tušila, že jsem tvá nej :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

každej si přece nemusí sednout ne? Si nějak nepamatuju že by jsme se v nějaké diskuzi setkaly:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 18:25

Veren, to nebylo mně, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:27
radúna píše:
:palec: Teď nevím :mrgreen: Já myslela, že mě nemáš ráda, že to myslíš ironicky :lol: Jsem to blbě pochopila? Já u toho totiž vařím a slepuju nějaký zvířátka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 18:29
IvaLe píše:
A co poradíte u téměř 5M štěněte labradora - od začátku byla venku, má zateplenou boudu,vstup do boudy chráněný, deky v ní taky. Do -5 jsme ji nechávali venku, samozřejmě teď je v chodbě. Ale co přes den, pouštím ji až svítí slunce, až jsou max. -3. Jak dlouho může být venku pokud je větší mráz?
Díky

Ivi já nevím, já jsem měkouš, takže já bych v těchto mrazech asi jenom vyvenčila, nechala venku přes poledne a pak šup domů. Takové štěně bych se bála nechat venku dlouho. I když já mám psy venkovní, ale všechny psy jsem měla narozené na jaře a i tak tu první zimu si odseděly (všechno feny) v kotelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 18:31
verenika píše:
radúna píše:
:palec: Teď nevím :mrgreen: Já myslela, že mě nemáš ráda, že to myslíš ironicky :lol: Jsem to blbě pochopila? Já u toho totiž vařím a slepuju nějaký zvířátka :mrgreen:

Heh, já jsem sice cynická a ironická, většinou. Ale tebe ráda mám. To bez cynismu. I když jsme se neshodly jednou v Livinčině diskuzi, jinak a jinde jo. Takže ti posílám kytici :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: (ne, nejsem ani chlap ani lesbička).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:32
IvaLe píše:
Díky

Já bych nechávala přes den venku, do těch -5 venku, kdyby si teda zalezla do boudy a venku byla jen chvilku, na noc bych jí měla v chodbě ;) Až bude tepleji :mrgreen: třeba těch -5 přes noc tak do boudy, musí si zvyknout. Oni si to tam zafuňí a je jim teplíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.12 18:34
radúna píše:
verenika píše:
radúna píše:
:palec: Teď nevím :mrgreen: Já myslela, že mě nemáš ráda, že to myslíš ironicky :lol: Jsem to blbě pochopila? Já u toho totiž vařím a slepuju nějaký zvířátka :mrgreen:
Heh, já jsem sice cynická a ironická, většinou. Ale tebe ráda mám. To bez cynismu. I když jsme se neshodly jednou v Livinčině diskuzi, jinak a jinde jo. Takže ti posílám kytici :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: (ne, nejsem ani chlap ani lesbička).

fakt jsme se chytly? No to si ani nepamatuji :mrgreen: Jé díky :kytka: :kytka:
Kvítí i pro tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 18:52

Radu i když nejsem s verčou v sobě tak mě je jasné že myslíš mě :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 19:28
Kamča.dalmatinka píše:
Radu i když nejsem s verčou v sobě tak mě je jasné že myslíš mě :mrgreen: :*

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Hele a nedluží mi někdo náááááááááááááhodou SZ? :jazyk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já ostatně taky. Jsem lajdák, napíšu ti během zítřka, dlužím i Lul. Jestli mě teď čte, posílám supermega omluvu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.12 20:30

No nebudeš tomu věřit ale máš jí tam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.2.12 09:30

to Iva:
Já bych přes den nechávala co nejvíc venku, v žádném případě bych ho nebrala do vytápěné místnosti. Maximálně bych pootevřela garáž a ukázala, že se tam může schovat. Přes den, když je v pohybu, bych neviděla problém.
Pokud je zvyklý ve vytápěné místnosti, budete muset asi dělat jen krátké procházky. Další zimu bych už nechala normálně venku, pokud má tedy zateplenou boudu s krytým vchodem + něco, v čem si může udělat pelech, vevnitř.
Je ale možné že se pletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
1.2.12 11:11

SlaJa- dělám to se svými dvěma labradory úplně stejně, stejně jako moji kamarádi chovatelé, ale tady tě budou přesvědčovat buď že labík vůbec nemá podsadu nebo ji má tak jemnou, že v mraze nevydrží! Musím se jít našich fen zeptat, jestli jim není zima, až si zase lehnou do sněhu a budou tam půl hodiny žvýkat buvolí kost! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
1.2.12 11:47

Tak já bych to asi ukončila,zbytečné hádky,je mi „fuk“ jestli má podsadu a jakou.Já chtěla znát názor na hafana venku,poradily jste mi,moc díky.pejsek hajá v noci v garáži a je mu fajn :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný