Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
to Agrimonia:
Děláme to tak, jak radila chovatelka, od které máme psa my i naši rodiče, a veterinář našeho psa. Myslím, že tak je jim nejlépe. Jinak ti naši si chtěli minulý víkend, kdy už u nás bylo venku okolo nuly, zaplavat v rybníce.
To jsme jim teda nedovolili.
Ať už si o podsadě LR myslí kdokoliv cokoliv, naše chovatelka i veterinář jsou názoru, že je dokáže ochránit před nepříznivým počasím za podmínky vhodného chovu tohoto plemene. LR zdar! ![]()
to Zakladatelka:
Paráda, že jste to takhle vyřešili. Ať dobře prospívá!
Nechat „páníčky“ venku
Je to nezodpovědné a podle mě týrání zvířat..at se jedná o psy nebo kočky, to je fuk…a co jejich klouby?? Obzvlášť labradoři jsou na ně hoodně náchylní..
Carolline1 píše:
Nechat „páníčky“ venku![]()
Je to nezodpovědné a podle mě týrání zvířat..at se jedná o psy nebo kočky, to je fuk…a co jejich klouby?? Obzvlášť labradoři jsou na ně hoodně náchylní..
Carolline1 píše:
Nechat „páníčky“ venku Je to nezodpovědné a podle mě týrání zvířat..at se jedná o psy nebo kočky, to je fuk…a co jejich klouby?? Obzvlášť labradoři jsou na ně hoodně náchylní..
Co radíte Vy?
SlaJa píše:
Carolline1 píše:
Nechat „páníčky“ venku Je to nezodpovědné a podle mě týrání zvířat..at se jedná o psy nebo kočky, to je fuk…a co jejich klouby?? Obzvlášť labradoři jsou na ně hoodně náchylní..Co radíte Vy?
však to byla ta rada… ![]()
Mám sice Německého ovčáka, ale když jsou venku mrazy tak má pelech u nás doma v kuchyni, jinak má místo ve verandě kde se netopí. Jinak když je pes zvyklí na celoroční pobyt venku tak mu zima nevadí spíš mu ublížíme když ho dáme dovnitř, ale kdo by nechal svého miláčka mrznout venku?…
No my máme berňačku, má zateplenou primovou boudu, ale nespí tam…přes ty mrazy spala v tůjích v takovém chráněnějším místě za pergolou…ale to je plemeno, které je počasí, obzvláště takovému zimnímu velmi přizpůsobivé. Už týdny před mrazy se ji začala dělat hustší srst..je jako medvěd..
No, my mame vylozene zateplenou boudu kolem dokola (vcetne strechy), na zemi v boude ma „polstar“ z gauce (hodne silny a teply) a pres vchod ma koberec, ktery se mu vraci ven, takze si tam zanucha a ma tam teplo…
Mnohdy jsem mu to zavidela, jake tam ma teplo a SOUKROMI!!!
![]()
Takze ja si myslim, ze pes, kdyz je venku zvykly a je tam cely den, tak by se dovnitr nemel brat, aby potom venku opet nenastydl… Lepsi je dobra bouda, vyteplena, dobre zabezpecena proti mrazu a pes si uz udela pohodli… ![]()