Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikam bych nešla a zařídila se do budoucna podle svého..A vyfikla bych se a šla bych někam na víno..
Zeptala bych se ho, proc tam musel zvat lidi, se kteryma se necitim dobre, kdyz vi, jak jsem se na tu akci tesila.To si prece milujici partneri nedelaji ![]()
@Anonymní píše:
Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.
Pěkně by mě to naštvalo a pak bych hned přemýšlela, co podniknout
Buď se domluvit s kámoškou, jestli půjde se mnou nebo domluvit i jinou akci. Prostě bych někam vyrazila. Kein Stress ![]()
@Anonymní píše:
Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.
Zamyslel bych se velmi vážně nad samou podstatou takového vztahu. Třeba to jako muž vidím jinak, ale podle mne je to projev velikého křupanství a hluboké neúcty vůči partnerce. ![]()
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.
@Anonymní píše:
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.
To je s prominutím řepis.
Ono je to spíš tak, že on nemá problém s nikým. Takže tímhle se mu nepomstím. A všechny kamarádky mají rády jej. ![]()
@Anonymní píše:
Ono je to spíš tak, že on nemá problém s nikým. Takže tímhle se mu nepomstím. A všechny kamarádky mají rády jej.
Tak ukaž, že ti to je jedno a vyraž si sama, třeba mu to dojde..
@zvidavajanca píše:
Rozpoutala bych třetí světovou válku.
nápodobně.