Nechat to plavat?

Anonymní
13.6.16 19:08

Nechat to plavat?

Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
13.6.16 19:09

Rozpoutala bych třetí světovou válku.

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
13.6.16 19:11

Nikam bych nešla a zařídila se do budoucna podle svého..A vyfikla bych se a šla bych někam na víno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.16 19:12

@zvidavajanca Já taky, Vám :)

• Citovat
  • Upravit
25138
13.6.16 19:16

Zeptala bych se ho, proc tam musel zvat lidi, se kteryma se necitim dobre, kdyz vi, jak jsem se na tu akci tesila.To si prece milujici partneri nedelaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.6.16 19:23
@Anonymní píše:
Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.

Pěkně by mě to naštvalo a pak bych hned přemýšlela, co podniknout :lol: Buď se domluvit s kámoškou, jestli půjde se mnou nebo domluvit i jinou akci. Prostě bych někam vyrazila. Kein Stress ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.6.16 19:23
@Anonymní píše:

Zamyslel bych se velmi vážně nad samou podstatou takového vztahu. Třeba to jako muž vidím jinak, ale podle mne je to projev velikého křupanství a hluboké neúcty vůči partnerce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.16 19:26

Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
421
13.6.16 19:27

Vzala bych kamaradky ktere on nema rad… :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 19:30
@Anonymní píše:
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.

To je s prominutím řepis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.16 19:32

Ono je to spíš tak, že on nemá problém s nikým. Takže tímhle se mu nepomstím. A všechny kamarádky mají rády jej. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5420
13.6.16 19:35
@Anonymní píše:
Ono je to spíš tak, že on nemá problém s nikým. Takže tímhle se mu nepomstím. A všechny kamarádky mají rády jej. :zed:

Tak ukaž, že ti to je jedno a vyraž si sama, třeba mu to dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 19:37

@Narovnako Taky bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
13.6.16 19:42
@zvidavajanca píše:
Rozpoutala bych třetí světovou válku.:roll: