Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.
Myslím, že bys měla s manželem řešit úplně jiné věci, než slavnosti s kamarády.
@JayLee Je pravda, že mi přijde, že mi teď už nic moc neříká, chaty s kamarády si maže… Když jsem se ho ptala, co se děje, odpověděl, že nic. Nevím, jak to z něj dostat.
@hanka.br. Pokud tou jinou věcí myslíš děti, tak ty bych nechala na nás dvou ![]()
@Anonymní píše:
@JayLee Je pravda, že mi přijde, že mi teď už nic moc neříká, chaty s kamarády si maže… Když jsem se ho ptala, co se děje, odpověděl, že nic. Nevím, jak to z něj dostat.@hanka.br. Pokud tou jinou věcí myslíš děti, tak ty bych nechala na nás dvou
Ne, děti tím vůbec nemyslím. Ty řešíš nějakou slavnost, ale jak se k tobě manžel chová, to neřešíš.
@hanka.br. Řeším, jenže na to nemohu přijít. Nakonec je vše svedeno na mě, tak jsem si řekla, že už to raději řešit nebudu, nebudu nic říkat a raději zatnu zuby. Nechci se pořád jen hádat.
@Anonymní píše:
Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.
Probrala ybch to s ním, proč nemáš kamarády ráda a tak, že tě to mrzí. Nějak více bych to nehrotila…kdyžtak si zařiď program podle sebe…
@Kotatko03 Probírali jsme to už stokrát, ale jak píšu, vždycky jsem z toho vyšla špatně já.
@Cullenova píše:
@hanka.br. Řeším, jenže na to nemohu přijít. Nakonec je vše svedeno na mě, tak jsem si řekla, že už to raději řešit nebudu, nebudu nic říkat a raději zatnu zuby. Nechci se pořád jen hádat.
V tom případě nechápu cíl založení diskuze. Zatni zuby.
@hanka.br. Ptala jsem se, jak byste to řešily vy. Co byste dělaly. Protože už na to nemám sílu. Je jasné, že zůstanu doma, jen jsem chtěla znát názor druhých.
@Cullenova píše:
@hanka.br. Ptala jsem se, jak byste to řešily vy. Co byste dělaly. Protože už na to nemám sílu. Je jasné, že zůstanu doma, jen jsem chtěla znát názor druhých.
To ti sotva kdo napíše. Pokud je váš vztah na takové úrovni, že ti manžel dělá naschvály, vysmívá se ti a neumíte spolu komunikovat, pak řešit zrovna tuhle konkrétní věc je jako léčit paralenem zlomenou nohu.
@hanka.br. Ptala jsem se ho, co mu na mě vadí. Řekl, že kromě toho, když se na něj naštvu (a on moc dobře ví, že to je kvůli něj), tak nic, takže nevím.
@Cullenova píše:
@hanka.br. Ptala jsem se ho, co mu na mě vadí. Řekl, že kromě toho, když se na něj naštvu (a on moc dobře ví, že to je kvůli něj), tak nic, takže nevím.
Zajímá ho, co vadí tobě?
Paklize by to byla ojedinela situace amate jinak normalni vztah, povznesla bych se nad to. Paklize ti takovehle naschvaly dela bezne, chtela bych vedet, co tim sleduje. Treba konkretne v tehle situaci bych se ho zeptala, proc je tam zval, kdyz vi, ze je nemas rada.
@Cullenova píše:
Ideální řešení. Pak se ale nediv tomu, že Tě bere jako kus hadru.Nic víc.
Já se ho už mockrát ptala. I teď. Prý mu náš vztah přijde zcela normální. Tak nevím, kde je chyba. Jestli já mám vidiny, nebo co…
@Cullenova píše:
Já se ho už mockrát ptala. I teď. Prý mu náš vztah přijde zcela normální. Tak nevím, kde je chyba. Jestli já mám vidiny, nebo co…
Ježiš, bodejť by mu nepřišel normální, když ty zatneš zuby a on má klid a dělá si, co chce. Jsi ideální partnerka.