Nechce být v kočáru afektivní hysterický záchvaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
21.4.23 13:55
@Ruxas píše:Dejte si chvilku klidu a otevřete mysl novým nápadům.

Tahle slova mi spis v souvislosti s detmi evokuji „otevrete si lahvinku, dejte si panacka a hned bude lip“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 13:59
@Bytsamsebou píše:
To ano. Ale pořád to jsou malé věci ;)!

Tisíckrát nic umorilo matku 8).

• Citovat
  • Upravit
1968
21.4.23 14:04
@Lucie_Sx píše:
Tahle slova mi spis v souvislosti s detmi evokuji „otevrete si lahvinku, dejte si panacka a hned bude lip“ :mrgreen:

I to někdy pomůže. Dali jsme si večer po oslavě narozenin kluků šampus a bylo super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655
25.4.23 22:14

@Evča 90 asi to nechceš slyšet, ale mám doma podobnou náturu a v období 2 - 3 roky jsem si z života raději udělala domácí vězení, než snášet tyhle hysteráky. byly každý den, několikrát a to byla třeba jen jízda na postu a zpátky. pak už mě děsila jen představa, že s ní budu muset někam jet něco vyřizovat. zařídila jsem si hlídání a chodila nakupovat bez ní. objednávala si jídlo na rohlíku. nechodila nikam, nenakupovala nic, protže v obchodě běhala mezi regály, vytahovala věci a měla hysterák.

ven jsem s ní chodila jen na hřiště a na takové ty bloumavé procházky v naší čtvrti, kdy bylo vcelku jedno kdy půjdeme domů.

často jsme taky zůstávali POUZE na hřišti za barákem, aby bylo snadnější ji dostat domů bez hysteráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí