Nechce helmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
24.6.22 14:22

Dcera, 18 měs. Pořídili jsme odrážedlo a trpělivě vysvětlovali, že potřebuje helmu… My ji běžně nosíme, je to věc, kterou zná. Přesto byla návštěva specializovaného obchodu na dětské helmy nečekaný horor, naše klidná a za normálních okolností velmi hodná holčička, vřískala jak pominutá, nedala se uklidnit, urputně se bránila a helmu si nenechala ani nasadit, žádnou. Zaskočilo mě to, takhle nikdy předtím nevyváděla a to ani při očkování. Prodavač byl v klidu, takto prý reaguje 99% dětí… Tak jsme na to šli jinak. Vyrazila jsem dvakrát během týdne s kočárkem na dlouhou procházku cyklostezkou a po cestě jsem jí ukazovala každého cyklistu, že má helmu, viděla i malá děcka na kolech i odrážedlech s helmou. Helmu jsem si pak pro jistotu vypůjčila od kámošky, co ma dceru v podobném věku. Malá si jí nechala nasadit a vyzkoušeli jsme s odrážedlem. Bez protestů, ježdění se jí líbí. Následně jsme jeli helmu do stejného obchodu koupit znovu. Tentokrát už byla malá naprosto v pohodě, vyzkoušeli jsme několik typů, nejlip sedlo xs od Woom. Do zrcadla se tam smála, když jsem jí říkala jak jí to sluší. Prodavač nechápal… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí