Nechce jíst

130
18.10.06 20:24

Nechce jíst

Náš maly byl doted velký jedlík, nebyl to takový ten loudil ale snědl všechno co jsem mu nachystala a dala beze zbytků. Jednu dobu už jsem si říkala že začnu zvětšovat porce a ejhle už asi týdem mi odmítá jíst.
Pečivo vyplivává, lžičku si do pusy nenechá ani strčit, hned vyplázne jazyk, nebo si to ručičkma vytáhne.Brzo ho to přestane bavit a začně plakat, co plakat řve jak tur. Dokážete si představit co je potom kolem stolu za spoušt.
Vůbec si tu změnu nedokážu vysvětlit, měl ted trochu průjem, máme už 6 zubů a další se zatím aspon viditelně nederou. Přešli jsme na nutrilon 3. Nemůže být nějak výživnější nebo tak?
Nejí ani to co mu chutnalo a počem se mohl utlouct.
Co s ním? Jediné co sní je to mléko.
Užjsem z toho neštastná. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
18.10.06 21:11

Kamarádce to teď dělala chlapeček taky rostou mu zoubky je mu 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.06 21:23

Ahojky,

naše Anička má období kdy nechce UM ani vidět natož papat a v tomto období jí krásně veškeré jidlo. No a asi za měsíc ejhle změna najím jídlo chci jen UM a tak trochu jídla lžičku dvě. Tak si myslím že je to přechodné a na ty zuby pozor ono to být vidět nemusí ale malého zlobyt už můžou. My jsme měli první zoubek ve 4 měsících a 14 dnech a teď v roce máme 8 zubů + stolička každým dnem.

Achesa a Anička 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.10.06 12:32

Jsou to období, někdy jí víc, někdy skoro nic… pokud to netrvá dlouho, je to asi normální. Když to bude nemocí určitě se to brzy projeví.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.10.06 20:23

Ahojky, já jen, že to ty zoubky můžou klidně bejt. Berča nejvíc vyvádí, když není nic vidět. Jakmile vidím špičky zubů nebo bouličky, je klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí