Nechce jíst

107
4.12.08 15:13

Nechce jíst

Ahoj vsem, uz nejakou dobu mam s tri mesicnim prckem problem, porad nam silne place, po kazdem mlicku jsme na UM po 14 dnech dostava zacpu. Ted jsme zkusili nutrilon, to nam kaka kazdy den, ale uz asi 14 dni odmita papat vecer, dudlik klidne dudla, ale jakmile mu dam lahvicku tak silne place, ma hlad, ale odmita to. A dneska uz mi to odmital i rano a vlastne cely den, utikala jsem do lekarny pro jine mlicko, ale na to reaguje stejne, urcite to nebude savickou, vzdycky z ni spokojene pil. Nemeli jste nekdo stejny problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
4.12.08 15:18

Jiránku,to jsem nezažila,takže neporadím :? já bych se určitě poradila s dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.12.08 15:22

Určitě zavolej doktr., poradí ti co dělat. Dáváš nějaký čajík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.12.08 15:32

Nechce jíst

My socela hodne ublinkavame, takze cajik nebo voda leti ven, dneska nechce ani ten cajik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.12.08 16:15

Asi na něho něco leze. Určitě zavolej doktor. a uvidíš.
Brzo ať je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.12.08 17:21

Nechce jíst

Prave ze tady ted mudr nemame, jinak bych tam byla uz davno. Kdyby mu nebylo 3m, tak bych si myslela, ze si „honí“ zoubky, protoze porad strka rucicku do pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.12.08 20:22

Tak se zkus zeptat jiného dětského doktora.
Pokud by ti nepapal jen večer, tak by to ještě šlo, ale nemůže být celý den hlady a bez pití. Jinač je spokojený? Zkus mu to dát třeba po lžičkách, já vím, že mléko se dává špatně po lžičkách, ale zkusit to můžeš. Já jsem malého kojila a jak bylo horko tak jsem mu dávala čaj po lžičkách protože nechtěl s láhve pít.
Zoubky to nejspíš nebudou, ne že by nemohly ve 3m vyrůst, jsou děti které mají brzo zoubky. Ale mají třeba teploty, průjem atd. Ale že by nechtělí jíst to nevím. Možná se mýlím :wink: .
Nebo ho bolí bříško a proto nechce papat??? Zkus mu nahřát plínkou bříško a masírovat.
Nevím co jinač poradit, hlavně nějak do něj dostat jídlo. Aspoň trošku.
Držím palečky, ať to co nejdříve překonáte a zase pěkně papá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.12.08 20:35

Nechce jíst

Ja mu to davala prave pak uz jen po lzickach, ale strasne u toho narikal, ted zase u krmeni tak silne plakal, az usnul, chjo. Kdyz dam malicek do pusinky, tak silne taha, tak fakt neni, cely den je takovy mrzuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.12.08 20:43

zkus mu to mliko dat kdyz usne.tak to nekdy delam ja vecer kdyz uz je malej tak unavenej a protivnej ze i kdyz ma hlad tak neji a vzteka se.tak pockam az usne a pak mu dam flasku a on se naji.nemusis se bat ze by jedl vic nez muze on i kdyz spinka tak pozna ze ma dost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.12.08 20:44

Vlastičko náš malý měl ve třech měsících 3 zuby, bez teplot, bez pláče, bez průjmu, prostě žádné příznaky. Dokonce jsme byli ráno u MUDry, ta mu strčila dřívko do pusy a zkoukla krk, zubů si nevšimla. Měl už vyrostlý spodní jedničky a polovyklubanou horní jednčku. Ale jedl, takže s původním dotazem neporadím, jen, že zuby to být klidně mohou. A ještě jedna věc, myslím si, že pěstiška v puse neznamená automaticky zuby. Někdo nahrazuje dudla, jiný hračku, má potřebu sát. Resut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.12.08 11:39

Nechce jist

Tak nechceme papat ani dneska, jen ve spanku, zase dudlik chce az moc, kdyz mu dam do pusinky malicek, tak taky silne saje, ale mlicko jak vidi, tak je zle. Volala jsem sestre kde jsme byli pred mesicem hospitalizovani, jestli nemuzeme prijit a ona byla tak neochotna, ze jen rekla, pokud tomu diteti opravdu je tak zle, tak prijdte, ale nikdo vas nevysetri, tak si zajdete za svym obvodakem, jo jenze detska doktorka tady neni, takze pockam pres vikend a pojedeme do jine nemocnice, kdyz vidim, ze je ochota sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.12.08 15:59

Ahojky,
Resut - já netvrdila, že nemůžou ve třech měsících růst zoubky, četla jsem že se narodilo dítě s jedním zoubkem :D . Všechno je možné.

Jiránku,
to je dobře, že papá aspoň ve spánku. Co to je za sestru protivnou, takové lidi já nechápu, vždyť máš malé miminko. Kdy tam budete mít svého dětského dr.? Asi nemáš možnost si zajít k jinému dětskému dr., že? Nevím jestli bydlíš ve městě, ale ve městě je více dětských dr. kteří v nutnosti pomůžou. Nebo se poptat v nemocnici. Snad to přes víkend přejde.

Ještě ma napadá, zkus se poradit tady, http://www.kojeni.net/, je v kontaktech mailová adresa paní, která radí v určitých problémech. Vím že se tam probírají různé problémy, ne jen kojení. Já měla kdysi problém s kojeneckou žloutenkou u malého a psala jsme jí na mail. Vylíčila jsem jí situaci a ona mi do druhého dne odpověděla a moc mi pomohla. Má tam napsané, psát jen v nutnosti, myslím že vy potřebujete nutně poradit. Určitě to zkus. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí