Nechce mléko...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
1.9.10 21:07

Tak jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
2.9.10 15:09

Vypadá to tak, že mléko vůbec nepije, teď už nepije ani ty mléčné kaše, po poradě s Dr. nasazeny příkrmy, takže vlastně už baštíme skoro vše.Jinak mi doktorka řekla, že když do něj dostanu půlku Lipánka nebo Pribiňáčka, tak mám na celých 24h s přísunem mlíka vystaráno.Bohužel nebaští ani to, ani žádnýho s příchutí, zřejmě má nějaký odpor k mlíku a mléčným výrobkům vůbec, čas od času zkusim mlíko, jestli se chytí nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
4.9.10 19:44

CHápu, že je to těžké, když nechce mlíko, ale myslím, že je to dost nepostradatelná součást jídelníčku v tomto věku a asi bych se bála následků. Asi bych stále zkoušela něco přidávat do jídla, aspoň jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.9.10 19:48

Stalo,ale o dost později.
Ja zase krmila mlikem odsavanym a moc ho nebylo a Um nechteli. Naučila jsem je kombinovanym mm a Um.
co zkusit redit tu kasi a Um????prvně víc kaše,a min Um,a postupne ubírat kaše a přidávat Um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
7.9.10 11:47

Tak jsem zkusila zamíchat toho Lipánka do přesnídávky a docela to baštil, takže alespoň pro zatím jsem na něj vyzrála.Jinak jsem našla přesnídávku tušim, že od Hami s tvarohem a ta mu šmakuje taky, tak do něj to mlíko hold budu dostávat tímto způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
9.9.10 14:14

A co zkusit jogurt s přesnídávkou? Je lepší než tvaroh, ten se má kvůli ledvinám dávat až od 1 roku. Nebo mléčnou kaši s přesnídávkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
9.9.10 16:47

Díky za tip, zkusila jsem jogurt s přesnídávkou, sice tam musí být více přesnídávky, ale baští to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.9.10 16:08

od kolika můžou vlastně jogurty a jsou nějaké tipy jaké jsou nejlepší? Je nám 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová