Nechce pít MM - 9 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
23.11.11 21:26

dik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.11.11 21:59

Tak já se přidávám. Moje holčička bude mít v neděli 11 měsíců a od soboty MM prostě nechce. Odvrací hlavu, chce jít pryč. Já už jsem ale kojila jen ráno. Chtěla jsem ještě minimálně večer, ale několikrát mi vysvětlila že nechce pomocí zubů, tak jsem to vzdala. Teď jsem zkoušela mléko nabízet v různou dobu, na různých místech, ale prostě nic. Mrzí mě to, ale skákat z mostu kvůli tomu nepůjdu. Co mi ale tedá dělá starosti je, že nepije UM :-( Tak teď bojuju pro změnu s tím. Říkám si, že je třeba hledat pozitiva - budu se moct ráno vyspat (teda když budu mít hlídání) a hlavně nás nečekají žádné srdceryvné scény při odstavování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.11.11 22:03

Až teď čtu, že Ti nic nepije. Tak to je teda blbé :-( Ani třeba ze lžičky? Nebo brčkem? Já jsem začala dávat v půl roku po lžičkách vodu (dodnes právě pije jenom ji). Naučit se pít z flašky jí trvalo 2 měsíce.
Držím moc palce, ať úspěšně bojujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.11.11 22:16

nam trvalo mesic nez se naucil pit ale to mu byly 3 mesice a pil caj a ted pije vodu…
UM pil hned a mozna tim ze jsem mu ji misto kojeni davala kdyz nechtel prso si zvykl na flasku a odstavil se uplne
a jak pises ty vyhody tak je ot fakt..proste muzu si vydechnout, dnes ho hldiala cely den tchyne ta v sedmymy nebi ze je s ni cely den a ja mela od deseti do sesti cas litat s kamoskou na obed, na nakup pak jsem si odpocinula a je to fajn takhle jendou za cas, doma s o nej stara hodne manzel uz i jidlo mu da, uspi, driv sjem proste musela byt proad pri ruce, tim jsem se uklidnovala kdyz se malej odstavil a jsem ostuda ale me to ted tak bavi :-D
navic nevim jesli tim ale on mi najendou pri UM zacla delat tolik veci, lezt, sedet, mluvit /teda 2 slova) je akcnejsi ale to by mozna bylo i pri kojeni jen mel asi obdobi uceni :-)
ale mne 14 dni pred odstavenim jen rval a vral i po jidle a to on je dost velkej klidas asi mel hlad, zastaveni mlika mi trvalo 2 dny :nevim:

jinak to UM nevim pry NUtrilon (ten mame my) moc nechutna a Beba ze je lespi ze vic detem chutna, chce to asi zkusit ruzny druhy a kdyz materocni asi je tami nejaka prichut nebo jeste ne? nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.11.11 22:27
MPavla píše:
Až teď čtu, že Ti nic nepije. Tak to je teda blbé :-( Ani třeba ze lžičky? Nebo brčkem? Já jsem začala dávat v půl roku po lžičkách vodu (dodnes právě pije jenom ji). Naučit se pít z flašky jí trvalo 2 měsíce.
Držím moc palce, ať úspěšně bojujete.

Právě že ani ze lžičky, brčko a hrneček jsem nezkoušela. Nu zitra se uvidi. Dneska teda jeste pila MM, ted trochu odstrikaneho z lahve, tak treba tu lahev vezme na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.11.11 22:28
MPavla píše:
Tak já se přidávám. Moje holčička bude mít v neděli 11 měsíců a od soboty MM prostě nechce. Odvrací hlavu, chce jít pryč. Já už jsem ale kojila jen ráno. Chtěla jsem ještě minimálně večer, ale několikrát mi vysvětlila že nechce pomocí zubů, tak jsem to vzdala. Teď jsem zkoušela mléko nabízet v různou dobu, na různých místech, ale prostě nic. Mrzí mě to, ale skákat z mostu kvůli tomu nepůjdu. Co mi ale tedá dělá starosti je, že nepije UM :-( Tak teď bojuju pro změnu s tím. Říkám si, že je třeba hledat pozitiva - budu se moct ráno vyspat (teda když budu mít hlídání) a hlavně nás nečekají žádné srdceryvné scény při odstavování.

Tak aspon, ze nejsem sama, komu dítě nepije ani MM ani UM. Zitra zkusim koupit bebu, sunar blije.. tak uvidime nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.11.11 23:16

My máme koupený Nutrilon, Sunar a banánový Sunar. Ten byla ochotna zkusit i víc jak jednou. Neblije naštěstí nic. Včera jsem ještě frčela koupit hrneček s pítkem, aby měla vodu jinde než mléko. Bála jsem se, aby to nebrala jako podraz a pro jistotu nepila nic - co kdyby tam bylo mléko. Hrneček se jí naštěstí moc líbí, dneska vypila vody fakt kopu.
Já jak vidím ty ceny UM, tak jsem neskutečně šťastná, že jsem kojila (to je tak divné psát v minulém čase :( ). I ta příprava - by mě kleplo to několikrát za noc chodit chystat (navíc máme ložnici v jiném patře než kuchyň). Nechápu, jak může někdo dobrovolně nekojit :-)
I teď je to pěkná pálka a navíc ani netuším, jestli to k něčemu bude. Pobavil mě manžel, když jsem objednávala ty Sunary a váhala jestli jo nebo ne - prý „jestli se to spotřebuje, tak to objednej“. Jak to mám asi vědět??? :roll: To je jak s plenkama, taky každý nový pokus stojí minimálně dvě stovky a už jsem toho kopu rozdala (ale to bylo nazačátku :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.11 00:01
MPavla píše:
My máme koupený Nutrilon, Sunar a banánový Sunar. Ten byla ochotna zkusit i víc jak jednou. Neblije naštěstí nic. Včera jsem ještě frčela koupit hrneček s pítkem, aby měla vodu jinde než mléko. Bála jsem se, aby to nebrala jako podraz a pro jistotu nepila nic - co kdyby tam bylo mléko. Hrneček se jí naštěstí moc líbí, dneska vypila vody fakt kopu.
Já jak vidím ty ceny UM, tak jsem neskutečně šťastná, že jsem kojila (to je tak divné psát v minulém čase :( ). I ta příprava - by mě kleplo to několikrát za noc chodit chystat (navíc máme ložnici v jiném patře než kuchyň). Nechápu, jak může někdo dobrovolně nekojit :-)
I teď je to pěkná pálka a navíc ani netuším, jestli to k něčemu bude. Pobavil mě manžel, když jsem objednávala ty Sunary a váhala jestli jo nebo ne - prý „jestli se to spotřebuje, tak to objednej“. Jak to mám asi vědět??? :roll: To je jak s plenkama, taky každý nový pokus stojí minimálně dvě stovky a už jsem toho kopu rozdala (ale to bylo nazačátku :- )

Já ted s manzelem taky resila, jaky mliko koupit, jestli nutrilon nebo bebu. A on se mě zeptal proč.. tak mu rikam ze mala nechce moje.. mam ho koupit, jen když se to spotřebuje :D chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.11.11 08:50

no holky my mame taky loznici v jinym patre nez kuchyn, taky jsem si rikala ze zacatku jeste ze kojim litat dolu to by me kleplo, nastesti malej spi od 3 mesicu celou noc, od doby co nekojim je to teprve mesic a v pohode, vzbudi se v 8 tak vstaneme a v klidku si vycostim zuby a pak mu udelam jidlo, nekdy jsem unavena tak ho necham nahore v postylce a on si hraje nez rpijdu s UM ap ak jeste spime :-)
ale prirpavovat to kdyby se budil kazdy dve hodky to by me faaakt kleplo, ale jest jsem to della tak abych nemusela dolu ze jsem si vzala vse nahoru a vodu uvarenou do termosky a rano byla akorat, ale to uz nedelam…

ted je to pro me docela pohodli, kdyz nekam jdeme pripravim t oa je za 5 minut najezenej..kojeni nam trvalo 30 minut fakt u nas zadna slava vetsinou, ale jsem rada ze vydrzel aspon 7 mesicu…

takze uz mate s prichuti bananovou treba to si yslim ze by jim mohlo chutnat, malej tohle zatim nemuze :-D ale on je takvoej zrutik ze tomu je sumak co mu dam hlavme ze to tece…
jo vlastne kdyz se odstavoval vzdy zacal bojkotovat jedno kjeni a to jsem mu nedavala NUtrilon ale takvoy to mlicko s kasi z ty krabicky a to vylozene miluje, td ot ale nedostava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.11 11:15

Tak jsme malé koupila jahodové mlíčko.. jsem zvědavá, jestli to bude chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
24.11.11 13:32

Tiše závidím - celonoční spaní, vstávání v osm a ještě k tomu následné spaní. Každopádně gratuluji :-) Ale taky to u nás není žádný extrém, takže celkem v pohodě. Ale že bych ji nechala v postýlce, tak to vůbec. Pořád se staví na nožičky, stability ještě úplně moc nepobrala, tak se bojím, že by si o šprušle rozbila hlavu.

Banánový Sunar je od šesti měsíců.

Na mlíčko s kaší mrku, děkuju za typ. Zatím jsem se mu vyhýbala, protože jí normální kaši a hlavně jsou v obchodě poblíž mléčných přesnidávek. Ty jsem koupila a byla hrozně zklamaná. Chutná to jako ne moc dobrý jogurt a navíc to složení - toho jsem si bohužel všimla až doma. To dám mnohem radši bílý jogurt s ovocem a/nebo přesnidávkou.

Ještě jsem si vzpomněla, že jak jsme byly na desetiměsíční prohlídce, tak jsem říkala doktorce, že malá už pije málo MM a UM nechce. Tak říkala, že se jí nediví. Ptala se, co mléčného dávám (dáváme jogurt a kaši). Říkala, že můžeme brzo začít dávat sýr (ten už teď dáváme) a že by to mělo být v pohodě. Trošku mě to uklinuje … ale stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.11 13:56
MPavla píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že jak jsme byly na desetiměsíční prohlídce, tak jsem říkala doktorce, že malá už pije málo MM a UM nechce. Tak říkala, že se jí nediví. Ptala se, co mléčného dávám (dáváme jogurt a kaši). Říkala, že můžeme brzo začít dávat sýr (ten už teď dáváme) a že by to mělo být v pohodě. Trošku mě to uklinuje … ale stejně :nevim:

Mně dnes řekl mudr po telefonu to samé. pokud nebude chtít UM, tak ji nemám nutit, prý hlavně když jí třeba mléčné kaše, jogurt a sýr… a to jí, tak jsem trochu v klidu. Ale stejně jí zkusím pak dávat UM, na večer bude mít zatím odstříkané MM, nějakých 150ml to dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
24.11.11 18:02
atominnka píše:
MPavla píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že jak jsme byly na desetiměsíční prohlídce, tak jsem říkala doktorce, že malá už pije málo MM a UM nechce. Tak říkala, že se jí nediví. Ptala se, co mléčného dávám (dáváme jogurt a kaši). Říkala, že můžeme brzo začít dávat sýr (ten už teď dáváme) a že by to mělo být v pohodě. Trošku mě to uklinuje … ale stejně :nevim:
Mně dnes řekl mudr po telefonu to samé. pokud nebude chtít UM, tak ji nemám nutit, prý hlavně když jí třeba mléčné kaše, jogurt a sýr… a to jí, tak jsem trochu v klidu. Ale stejně jí zkusím pak dávat UM, na večer bude mít zatím odstříkané MM, nějakých 150ml to dá…

Tak to je super, když už to říkají dva doktoři, tak tomu budu věřit (ale UM jí samozřejmě budu zkoušet dávat, zas tak rezolutně ho neodmítala).
Držím palce, ať se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.11.11 20:48

ja uz tajy obcas davam bily jogurt…
bananovy Sunar je od sesti mesicu? To bych ho mohla zkusit nebo myslite ze je to zbytecny kdyz pije obyc Nutrilon? Aby mi pak nechtel pit jen ten bananovy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
24.11.11 22:47

Já osobně bych asi ochucené mléko nedávala, když pije normální. Ale těžko říct. Já jsem to banánové otevřela, až když nechtěla ty neochucené a taky spíš jen proto, abych viděla, jak na něj reaguje. Ale kdyby ho pila, tak bych jí ho dávala. Lepší nějaké než žádné.
Jogurt dáváme od osmi měsíců celkem pravidelně. Smíchaný s banánem a borůvkovou přesnidávkou je faaakt dobrota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí