lišej od slintání

34
17.12.06 23:48

lišej od slintání

moje pulrocni dcerka ma slintave obdobi a dneska uz se ji zacal na brade delat od slintani lisej. Cim ji to mam osetrit, mate nejake rady?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.12.06 23:52

To je kombinace slin a vetru :( Zkus mastny zimni krem nebo vazelinu a pokud mate dudlik kup takovy, pod kterym se nebudou drzet sliny.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
18.12.06 00:07

Ahojky,
my jsme řešili ten samý problém (asi od roku věku našeho sviště), na doporučení naší paní doktorky jsem mazala Infadolanem a celkem to zabralo. Úplně jsme se lišeje zbavili až spolu s dudlíkem - v 15ti měsících :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.12.06 00:52
efča píše:
Ahojky,
my jsme řešili ten samý problém (asi od roku věku našeho sviště), na doporučení naší paní doktorky jsem mazala Infadolanem a celkem to zabralo. Úplně jsme se lišeje zbavili až spolu s dudlíkem - v 15ti měsících :roll:

tak to si me teda nepotesila, pac nas Tonda objevil ruce tak si je neustale sape do zobaku. I v noci, kdyz spi, takze mame vyrazku na obou tvarich… to bude teda krasavec na hooodne dlouhou dobu :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.12.06 03:44

My na to dostaly nějakou mast s lanolinem, asi Linola. Ale v podstatě to vůbec nefungovalo. Začla jsem tedy velice důsledně omývat, tak často, jak to jen jde, vždy po jídle a pak u každé cesty kolem koupelny a jsme z toho venku. Ale chce to trpělivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.12.06 07:55

Já na tohle používám Lipobázi (nevím, jestli se dá koupit bez receptu), ale chce to důsledně umývat a promazávat, hlavně před procházkou venku i po ní. Taky mě to štve a to Vítek nemá od 11 měsíců dudlíka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.12.06 12:31

Ahoj quick,

Kuba mel takovou lisej asi pul roku… zacala na jare a zkoncila na podzim :?
mazaly jsme to vsim moznym ( mel to pod spodnim rtem zkoro az na bradu.. ) dokonce jsme byly i na koznim a tam nafasovyly vitaminovou masticku … no nic nezabralo az jednou jsem koupila v lekarne od TEA TREE OIL LIP BALZAM a asi do 2 dnu to mel pryc..

Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.12.06 10:26

Ahojky,

Verunka má lišaj na bradičce a mažu obyčejnou modrou Niveou. Musí se však mazat pravidelně, pokud náhodou zapomenu a jdeme ven, navíc v tomhle počasí, tak je to hned zpátky. Chce to fakt trpělivost, navíc Verunka mazání nemá ráda, takže je to vždycky s kraválem :( . T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.06 09:44

lišej od slintání

Nám napsala doktorka ondřejovu mast - dělanouv lékárně 47,–- Kč -, zabrala hned, a pužívám ji i na prdýlku :lol:

• Citovat
  • Upravit
341
31.12.06 10:09

My jsme na to dostali mastičku Fungicidin - když jsem začala mazat, bylo to lepší, ale teď už zase ne. Navíc je tam napsáno, že se má mazat max. 10 dní a to už máme teď za sebou. Koukala jsem na netu na dudlík Air MAM - tak ho zkusím sehnat. nedrží se pod ním sliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.1.07 17:11

lišej

Nemějte mě za blázna,ale díky za lišej!konečně jsme se díky bolavým rtíkům zbavily totální závislosti na dudákovi(malý bude mít za chvíli 3 roky :oops: ).a že už jsme vyzkoušeli všelicos.Takže další návod,koupit dudáka bez otvorů a… Své dítě miluji,ale ten dudák a život s ním už mi teď lezl pěkně na nervy.Malýho pusinka bolela,takže jsme dudána nedali a už se ani na něj nezeptal.Nejspíš byl na něj naštvaný.Byli jsme jak v „jiříkově vidění“ (po těch jeho hysterických scénách se zvracením…).Jinak lišej jsme zlikvidovali za pár dní-mazat a mazat.Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí