Nechce přespávat

Anonymní
14.5.23 20:24

Nechce přespávat

Holky, co byste si myslely, kdyby by vám čerstvounká známost avizovala, že nepřespává, pokud na tom teda nebudu kdoví jak trvat :nevim: Je sám, resp. bydlí sám, to vím, byla jsem tam, takže manželka nehrozí…díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9757
14.5.23 20:25

Nemá zájem o vztah, ale o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
14.5.23 20:41

Nic, hlubšího bych vtom asi nehledala. Nechce se nijak víc vázat a tímto chováním ti to dává najevo.
Tak nějak to na mě působí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.5.23 20:54

Bude to nejaky samorost, co uz je zvykly na ten svuj klid a nema zajem to menit…a taky mozna nechce, aby jsi si od toho neco slibovala, jinak nechapu, proc by nemohl zustat pres noc :think:

• Citovat
  • Upravit
34322
14.5.23 21:30

Jeden znamy se sprchuje pouze doma. A bez toho spat nejde. Neprespaval ani na ruznych srazech.
Kazdy mame nejakou tu uchylku.

Nebo to nemysli uplne vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.5.23 22:49

Nechce se vázat, dej tomu čas.
A až začne zůstávat častěji do rána „jsi v levelu 2“ :P

Neřídí kamion?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.5.23 23:14

Já na začátku vztahu také nikdy nepřespávala, dokud jsme se více nepoznali. Prostě si chce třeba lehnout v trenclích k fotbalu a otevřít pivko. Dej tomu pár týdnů a bude takto ležet u Tebe. :mrgreen: Docela mě překvapuje, co za katastrofy mohou mnozí vidět v takové banalitě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.5.23 23:17

Treba chrape :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.5.23 00:09

A s tím, že ty budeš přespávat u něj by byl v pohodě? Pokud ano, tak je to prostě chlap, co má rád své pohodlí.
Svou sprchu, svůj záchod, své čisté oblečení a svou trasu do práce. Třeba byl dlouho sám, nebo to má takto dané od mala.
Tady by záleželo na tobě na kolik by ti to vadilo. A taky by do budoucna bylo důležité nastavit aby jeho doma bylo opravdu i tvoje doma.
No a jestli by mu vadilo i když bys u něj přespávala ty, tak to potom nic moc. Tam bych budoucnost nečekala. To buď má zájem jen o sex a nic víc. Nebo je to těžký samorost a ten na svém životě nikdy nic nezmění.
A poslední třetí možnost, že je v tom jiná. To nemusí být nutně manželka. Ale i “kámoška”, která když se ozve by ho měla najít vždy doma a samozřejmě samotného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.5.23 06:40

Taky nepřespávám. Chrápu, a navíc usnu jen se svým psem v náručí 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.5.23 17:55

Já teda taky neprespavam a v každém vztahu mi trvalo měsíce to zlomit. Neusnu vedle někoho “cizího”, chci mít svůj klid, postel atd. Když je člověk zvyklý byt sám a na svoje pohodlí, těžce se to láme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
15.5.23 18:05

Bývalý kamarád nebyl schopen přespat jinde než doma, měl z toho úzkostné stavy. Nejezdil kvůli tomu ani na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí