Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic, hlubšího bych vtom asi nehledala. Nechce se nijak víc vázat a tímto chováním ti to dává najevo.
Tak nějak to na mě působí. ![]()
Bude to nejaky samorost, co uz je zvykly na ten svuj klid a nema zajem to menit…a taky mozna nechce, aby jsi si od toho neco slibovala, jinak nechapu, proc by nemohl zustat pres noc ![]()
Jeden znamy se sprchuje pouze doma. A bez toho spat nejde. Neprespaval ani na ruznych srazech.
Kazdy mame nejakou tu uchylku.
Nebo to nemysli uplne vazne.
Nechce se vázat, dej tomu čas.
A až začne zůstávat častěji do rána „jsi v levelu 2“ ![]()
Neřídí kamion?
![]()
Já na začátku vztahu také nikdy nepřespávala, dokud jsme se více nepoznali. Prostě si chce třeba lehnout v trenclích k fotbalu a otevřít pivko. Dej tomu pár týdnů a bude takto ležet u Tebe.
Docela mě překvapuje, co za katastrofy mohou mnozí vidět v takové banalitě. ![]()
A s tím, že ty budeš přespávat u něj by byl v pohodě? Pokud ano, tak je to prostě chlap, co má rád své pohodlí.
Svou sprchu, svůj záchod, své čisté oblečení a svou trasu do práce. Třeba byl dlouho sám, nebo to má takto dané od mala.
Tady by záleželo na tobě na kolik by ti to vadilo. A taky by do budoucna bylo důležité nastavit aby jeho doma bylo opravdu i tvoje doma.
No a jestli by mu vadilo i když bys u něj přespávala ty, tak to potom nic moc. Tam bych budoucnost nečekala. To buď má zájem jen o sex a nic víc. Nebo je to těžký samorost a ten na svém životě nikdy nic nezmění.
A poslední třetí možnost, že je v tom jiná. To nemusí být nutně manželka. Ale i “kámoška”, která když se ozve by ho měla najít vždy doma a samozřejmě samotného.
Taky nepřespávám. Chrápu, a navíc usnu jen se svým psem v náručí 😇
Já teda taky neprespavam a v každém vztahu mi trvalo měsíce to zlomit. Neusnu vedle někoho “cizího”, chci mít svůj klid, postel atd. Když je člověk zvyklý byt sám a na svoje pohodlí, těžce se to láme.
Bývalý kamarád nebyl schopen přespat jinde než doma, měl z toho úzkostné stavy. Nejezdil kvůli tomu ani na dovolenou.
Holky, co byste si myslely, kdyby by vám čerstvounká známost avizovala, že nepřespává, pokud na tom teda nebudu kdoví jak trvat
Je sám, resp. bydlí sám, to vím, byla jsem tam, takže manželka nehrozí…díky!