Nechce se budit na kojení

1709
21.9.13 17:35

Nechce se budit na kojeni.

Ahoj maminky. Prosim o radu. Malá mi spi treba 4hodiny, uz po třech ji budim na kojení, ale než ji prilozim znovu usne. Vubec nevim, cim ji probrat. Dnes ma 5dnů a kdyz už se vzbudí, dá si pul hodinku kojeni, ale pak spi zase dlouho. Nejen, ze trpí prsa, ale jlá vubec nevim co delat. První bastil po hodine a mala? Poraďte prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
21.9.13 17:39

A ona špatně přibírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
21.9.13 17:39

@sannie
Já bych jí asi nechala spinkat, pokud tedy přibírá pěkně… A odsávala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
21.9.13 17:40

Mate zloutenku?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807

No a oni v porodnici tvrdili, že se má kojit po třech hodinách? Pokud jinak přibírá, nechala bych jí spát. Jinak je dobré omývat obličej mokrou žínkou, to je probere zaručeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

@anairda Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
21.9.13 17:41

Buť ráda že ti spí, syn taky kdyZ byl malinký spal i 5h přes den v kuse a na kojení jsem ho nebudila. Když bude mít hlad tak se probudí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.9.13 17:42

Pokud prospívá nebudit malý mi spával klidně 5hodin v kočárku v zimě :P jinak mléko odsávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
21.9.13 17:42

Řešila bych to s dr. případně s ní sjeď do nemocnice kvůli žloutence - výsledek je hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
21.9.13 17:54

Šmarja ať bucá :mrgreen:
Ne pokud je dítko zdravé…což asi víš…jste chvilku z porodnice…a jinak se jeví spokojeně nechala bych jí…buď ráda…já kojila v šestinedělí po hodině a myslela jsem, že umřu…a to v té hodině často vůbec nespala takže nonstop :mrgreen:
Já vím, že někdo radí budit, ale já bych dítko, pokud je v pořádku a spokojené nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
21.9.13 17:55
@sannie píše:
Ahoj maminky. Prosim o radu. Malá mi spi treba 4hodiny, uz po třech ji budim na kojení, ale než ji prilozim znovu usne. Vubec nevim, cim ji probrat. Dnes ma 5dnů a kdyz už se vzbudí, dá si pul hodinku kojeni, ale pak spi zase dlouho. Nejen, ze trpí prsa, ale jlá vubec nevim co delat. První bastil po hodine a mala? Poraďte prosim.

Jestli nabírá, jak má, tak to neřeš, prsa si zvyknou po pár nocích, ono se kojení finálně upravuje někdy později, co si pamatuji.
A jinak moje druhé mimi už od narození sosá pouze třikrát za den a jenou za noc 8o :nevim: A je to cvalda, takže neřeším a „nepřepínám“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
21.9.13 18:04

Děkuji holky. Já malého taky musela kojit co hodinu, tak jsem z toho hotová. Dnes nas pustili z porodnice, i proto, ze nabrala. Včera jeste ubytek a dnes mela o 20gramů víc. No vypadá spokojené. Zloutenku dnes měřili a v pohodě. To by nás asi nepustili, ze? Oki, jdu odsat. :) Dekuji uklidnilo mě to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.9.13 19:03

@sannie tom měl lehkou žloutenku až do 3měsíců takže spal jak dudek za to ted si to vynahrazuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.9.13 19:07

Kamarádce se narodila holčička před týdnem a špatně přibírá. Už jsou od čtvrtka doma a mudr říkala po 4 hodinách v noci budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.13 19:37

Jestli ti přibírá a je spokojená, tak bych ji nebudila. Já jsem kojila klidně i po 4,5 až 5ti hodinách, v noci i po 6-8 a přibíral krásně, na 24 hodin nám vycházelo 5-6 kojení. Když jsem ho zkoušela po 3 hodinách budit, tak buď blil, nebo u prsa hned usnul. Když jsme v necelých 2 měsících museli být 3 dny v nemocnici, koukali na mě všichni jak na největší krá. u, co si to vůbec dovoluju, nekojit po 3 hodinách.,,To jako myslíte vážně, že ho nekojíte 8× denně?!" Dítě se má přece kojit podle něj a ne podle hodin, takže jestli je spokojená a příbírá, já bych ji nebudila. Ale co mám zkušenost, v porodnicích a nemocnicích se tohle pořád striktně dodržuje-jak za hluboké totality fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí