nechce skoro vůbec jíst,pomoc!!!

ED
65
8.3.07 19:57

nechce skoro vůbec jíst,pomoc!!!

Ahoj holky,

už několikrát jsem se na Vás obrátila s prosbou o pomoc a velmi děkuji všem, které odpovídáte.
Dnes je tu další problémek a já doufám, že nejsem sama, která má takové problémy s dítětem.
A čeho se to týká??? Můj dvouletý syn přestává jíst, teda né úplně ale předtím normálně jedl omáčky, rizota, těstoviny, prostě normální věci.
Ale postupně začal některá jídla odmítat až jsme skončili na samotném masu bez přílohy, suchých rohlíkách, samotné sekané, párky, samotný sýr, rýžová kaše ze sáčku, a stále má rád umělé mléko (nebo jak se tomu říká).
Už jsem zkusila nechat ho vyhladovět, když odmítl oběd tak jsem mu ho nabídla odpoledne, ale stejně ho nechtěl a večer také ne. No a protože ho nechci nechat jít spát úplně bez jídla, tak mu nakonec třeba ten rohlík a pak sýr dám. Ale když si tak vezmu co za den sní, tak o pestrosti stravy se opravdu nedá mluvit. Nedávám mu žádné sladkosti,nic navíc, jen když se normálně nají. Už jsem z toho zoufalá, všechno jídlo co udělám on nejí a já ho pak vyhazuji. Nejí ani když jíme společně s manželem, prostě se na to koukne a řekne ne.
Přece nemůže pořád jíst jen samotné maso a rohlíky???
Začínám z toho být nešťastná, nějak na něj nic nefunguje, a mám strach jestli ho to vůbec někdy přejde. Dneska už nechtěl ani jablíčko.

Ale jinak je v pohodě, veselý a čilý (někdy až moc :-))

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11779
8.3.07 20:41

Mam doma to samý, nechce jíst, probléémy s jídlem jsou už od plenek. Meli jsme období kdy odmítal jídlo a chctel jen sladký, tak jsem zavedla, že nejdřív sní normální jídlo a pak dostane neco na zub. Vydžel dva dny, pak zjistil, že nepolevim,tak začal trochu jíst. Jako žádná slava, ale zlepšilo se to.
Há myslim, nmech ho být ono se to zlepší je to jen období, rozhodně ho do jídla nenuť a nebo mu neukazuj, že ti záležíé na tom aby t snědl, to najust nesní. Prostě ho nech na rohlíkách a masu, a uvidíš…

taky me ještě napadlo, na Matu působilo když jsem si neco udelala a majetnicky si to držela a on se zeptal co to máš a já nic to je moje, což zvýšilo jeho zájem a nebo jsem dětsky řikala neber mi to je moje, nedám..........a pak chtěl, což jsem využila a dala mu lžící, pak druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí