Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Potřebovala bych poradit,odstříkávám malé mlíčko, ale už ho mám málo tak má dvě dávky sunaru complex1.Dostává ho už 14 dní a zatím ho snášela dobře, ale ted dva dny jak zjistí že tam není moje mlíčko ale to umělé tak odtáhne hlavu a řve. Je Možné že ji přestalo chutnat. Přemýšlím že bych změnila značku i když jí tahle značka dost zasytí, ale raději budu spokojená když uvidím že jí chutná. A jaké mlíčko zkusit aby bylo podobné tomu mému. Poradíte prosím děkuji.
Příspěvek upraven 19.05.11 v 20:22
ja mela dobrou zkusennost s nutra defence, chutnalo skoro stejne jako to moje a pil to nastridacku bajecne
petronel píše:
A jak zasytí mě malá vydržela přes den i 4hodiny.
to ti az tak nepovim, protoze malej moc nepil, vypil mi max 60ml a vydrzel tak ty tri hodinky
nutra defense je choťově asi výborný…naše holky se po něm vrhly a tahala a tahaly…oproti nutrilonu, kterej jim nechutnal
ale nakonec jsou na Bebě, protože nutra defense jim nevyhovoval kvůli kadění…ale to chce zkusit, každý dítko je jiný. jo a kojila jsem a nutra defensem jsem přikrmovala…neodmítaly ani prso ani UM…tak to mžná zkus… ![]()
Tak já asi moc neporadím,protože ta moje malá kyselinka vypije všechno.Jen po Nutrilonu blinkal-ne že by u nechutnal.Tak jsme přešli na Sunar Complex a bylo po blinkání
Ale přesně-každému miminku sedí něco jiného.
Já mám nejlepší zkušenost s BEBOU. Dáváme Bebu 1 Pro a naprostá spokojenost. Většinou krmím přes den cca po třech hodinách.
Holky moc děkuji za radu dodělám balení co mám rozdělané a pak asi zkusím něco jiného, ale k ránu mě třeba ten sunar vypila a pak zase nechtěla to moje. Už mě i napadlo jestli to nebudou zuby a nebo tím teplem.
Nebo zkus namíchat MM s UM a postupně zvyšovat poměr UM.Někde tady v jiné diskuzi jsem četla,že to tak maminy dělají. ![]()
Jenže ona mě ted odpoledne nechtěla ani moje mlíčko, už jsem z ní neštastná. Vypila tak 40ml tak doufám že trochu vyhladový a večer po koupání bude papat lépe.
AHoj, to je tak strasne tezke. Asi bych zkusila trpelive dal zkouset a doufat, ze se to brzy zase zlepsi, kdyz uz to predtim fungovalo dobre. Co se tyce te podobnosti UM s MM. Tak Sunar tim, ze ma v sobe jako jediny mlecny tuk, tak je ze vsech UM chutove „nejsladci“ a nejpodobnejsi mleku. Ale to je subjektivni dospelacky pohled a chut, mimi mohou mit uplne jiny nazor
Chci tim jen rict, ze ostatni UM jsou daleko vice nahorkla, ale bohuzel chut si nakonec musi vybrat kazdy sam… Drzim palce!
Ahoj, ještě mě napadá, abyste měli jinou láhev na tvé odstříkané a na umělé mléko. Nemám zkušenost s dokrmem takhle malého mimi, my kojili šíleně dlouho, protože malý odmítal lahvičku. U starších ale funguje, že mají jasno, co budou pít i podle typu lahvičky a předejde se tomu, že očekávali něco jiného…
Smysluplné se mi zdá i to mixování dohromady. Zkusit třeba i dudlík s větším/menším průtokem. Ale hlavně, nevzdávej to, ono se to zase spraví. My měli v jednu dobu problémy, že také nechtěl pít (teda z prsa)a přitom řval hlady. Byla jsem absolutně zoufalá, trvalo to asi 3 dny, ale nakonec to přešlo když jsem se uklidnila. Prcek to vycítil a napil se.
Držím palce!!!
Moc děkuji nevím jestli to bylo tím teplem nebo neměla hlad ale musím zatukat už je to zase dobré. Sunar už pije tak jsem ráda.
Ahoj, mám stejný problém jen dosti starší dítě, rok a kousek, Sunar nechce - prý bych jí ho měla dávat aby přibrala, moje mlíko chce kdykoliv, ale už bych i přešla na UM. První taky hned nechtěl ale po pár pokusech se dal překecat, druhé se ale už přes měsíc brání…
Příspěvek upraven 21.05.14 v 14:46