Nechce Sunar

349
19.5.11 20:10

Nechce sunar

Potřebovala bych poradit,odstříkávám malé mlíčko, ale už ho mám málo tak má dvě dávky sunaru complex1.Dostává ho už 14 dní a zatím ho snášela dobře, ale ted dva dny jak zjistí že tam není moje mlíčko ale to umělé tak odtáhne hlavu a řve. Je Možné že ji přestalo chutnat. Přemýšlím že bych změnila značku i když jí tahle značka dost zasytí, ale raději budu spokojená když uvidím že jí chutná. A jaké mlíčko zkusit aby bylo podobné tomu mému. Poradíte prosím děkuji.

Příspěvek upraven 19.05.11 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
19.5.11 20:15

ja mela dobrou zkusennost s nutra defence, chutnalo skoro stejne jako to moje a pil to nastridacku bajecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
19.5.11 20:22

A jak zasytí mě malá vydržela přes den i 4hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.5.11 20:25
petronel píše:
A jak zasytí mě malá vydržela přes den i 4hodiny.

to ti az tak nepovim, protoze malej moc nepil, vypil mi max 60ml a vydrzel tak ty tri hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
19.5.11 20:48

nutra defense je choťově asi výborný…naše holky se po něm vrhly a tahala a tahaly…oproti nutrilonu, kterej jim nechutnal :mrgreen: ale nakonec jsou na Bebě, protože nutra defense jim nevyhovoval kvůli kadění…ale to chce zkusit, každý dítko je jiný. jo a kojila jsem a nutra defensem jsem přikrmovala…neodmítaly ani prso ani UM…tak to mžná zkus… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.5.11 09:05

Tak já asi moc neporadím,protože ta moje malá kyselinka vypije všechno.Jen po Nutrilonu blinkal-ne že by u nechutnal.Tak jsme přešli na Sunar Complex a bylo po blinkání :lol: Ale přesně-každému miminku sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leenny
20.5.11 11:53

Já mám nejlepší zkušenost s BEBOU. Dáváme Bebu 1 Pro a naprostá spokojenost. Většinou krmím přes den cca po třech hodinách.

• Citovat
  • Upravit
349
20.5.11 12:41

Holky moc děkuji za radu dodělám balení co mám rozdělané a pak asi zkusím něco jiného, ale k ránu mě třeba ten sunar vypila a pak zase nechtěla to moje. Už mě i napadlo jestli to nebudou zuby a nebo tím teplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.5.11 15:39

Nebo zkus namíchat MM s UM a postupně zvyšovat poměr UM.Někde tady v jiné diskuzi jsem četla,že to tak maminy dělají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.5.11 18:01

Jenže ona mě ted odpoledne nechtěla ani moje mlíčko, už jsem z ní neštastná. Vypila tak 40ml tak doufám že trochu vyhladový a večer po koupání bude papat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.5.11 22:11

AHoj, to je tak strasne tezke. Asi bych zkusila trpelive dal zkouset a doufat, ze se to brzy zase zlepsi, kdyz uz to predtim fungovalo dobre. Co se tyce te podobnosti UM s MM. Tak Sunar tim, ze ma v sobe jako jediny mlecny tuk, tak je ze vsech UM chutove „nejsladci“ a nejpodobnejsi mleku. Ale to je subjektivni dospelacky pohled a chut, mimi mohou mit uplne jiny nazor :-) Chci tim jen rict, ze ostatni UM jsou daleko vice nahorkla, ale bohuzel chut si nakonec musi vybrat kazdy sam… Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
23.5.11 14:14

Ahoj, ještě mě napadá, abyste měli jinou láhev na tvé odstříkané a na umělé mléko. Nemám zkušenost s dokrmem takhle malého mimi, my kojili šíleně dlouho, protože malý odmítal lahvičku. U starších ale funguje, že mají jasno, co budou pít i podle typu lahvičky a předejde se tomu, že očekávali něco jiného…

Smysluplné se mi zdá i to mixování dohromady. Zkusit třeba i dudlík s větším/menším průtokem. Ale hlavně, nevzdávej to, ono se to zase spraví. My měli v jednu dobu problémy, že také nechtěl pít (teda z prsa)a přitom řval hlady. Byla jsem absolutně zoufalá, trvalo to asi 3 dny, ale nakonec to přešlo když jsem se uklidnila. Prcek to vycítil a napil se.

Držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
349
24.5.11 08:00

Moc děkuji nevím jestli to bylo tím teplem nebo neměla hlad ale musím zatukat už je to zase dobré. Sunar už pije tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.5.14 13:33

Ahoj, mám stejný problém jen dosti starší dítě, rok a kousek, Sunar nechce - prý bych jí ho měla dávat aby přibrala, moje mlíko chce kdykoliv, ale už bych i přešla na UM. První taky hned nechtěl ale po pár pokusech se dal překecat, druhé se ale už přes měsíc brání…

Příspěvek upraven 21.05.14 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
21.5.14 13:55

Zkusila bych kakao :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...