Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,tak se na vás opět obracím s dotazem.
Od narození jsme na sunaru a poslední dva týdny mi malej začel dost často ublinkávat,tak nevím zda přejít na jiné mléko (Babylove) a nebo jestli to může být něčím jiným než mlékem.
Jaké máte zkušenosti se sunarem vy? Řekla bych že je nejvíce podobný MM,ale zase oproti Babylove není ve složení až takový rozdíl a ještě je za lepší cenu.Chci mu dopřát to nejlepší,ale nejsem si jistá jestli se sunar neplatí více jen za značku
![]()
Přeji všem krásný a pohodový den a děkuji za odpovědi ![]()
Tak já jsem se Sunarem maximálně spokojená, nikdy po něm neblinkala. To je divný, že po takový době, by po něm blinkal. A dávala jsi jakej sunar ? Já jsem napřed dávala Nutradefence a teď už dávám Complex a problémy nemá.
S tou značkou je to možná pravda, záleží na tom, kdo jim to mlíko Babylove vyrábí. Pokud je to nějakej známej výrobce, tak bych se toho nebála.
Tak moje druhé dítě po sunaru neustále ublinkávalo.........
já bych řekla že to nebude druhem UM, jsou děcka které ublinkávají a jiné ne, my jsme od narození taky na sunaru a zkusili jsme snad všechny jiné značky UM a ty nesedli tak jako sunar. ovšem důvod proč nesedli nebylo ublinkávání ale zkusila bych to vyměnit, možné je vše ale za mě si myslím že blinkat bude po každé UM
já bych řekla že to nebude druhem UM, jsou děcka které ublinkávají a jiné ne, my jsme od narození taky na sunaru a zkusili jsme snad všechny jiné značky UM a ty nesedli tak jako sunar. ovšem důvod proč nesedli nebylo ublinkávání ale zkusila bych to vyměnit, možné je vše ale za mě si myslím že blinkat bude po každé UM
mně syn také ublinkává po Sunaru, ale tak poslední měsíc…nevím jestli ho vyměnit? Předtím 4 měsíce to bylo v pohodě, ale teď pořád blindí. Co byste radily?
Já jsem měla babylove a naprostá spokojenost ale pak jsem přešla na sunar 2 complex a taky pohoda ale od té doby co se přetáčí mi prostě blije ale asi je to tím že prostě po jídle hned na břicho nestihne si krknout a pak mi ublinkává doufám že je to tím z mléka babylove jsem přešla protože málá měla hrozný průjmy a já si myslela že je to lékem ale jen jí rostli zuby přemýšlím že se zase brzy vrátím jen nevím jestli jí to nebude vadit zase měnit mléko ![]()
Mno mohu říci, že syn ublinkává u všech UM, ale je pravda, že po Sunaru teda nejvíc. je nám 6měsíců a nevím čím bych mu mohla UM nahradit jelikož já sama mléko už nemám od 2 měsíce. zapojila jsem už přesnidávky(zeleninove a ovocne, vse domaci, ryzovou kasi a krupicovou s normalnim mlekem,)a vubec nic, krasne si odrihne bez ublinknuti, ale hned jakmile mu dam sunar tak je vse venku, hlavne teda v noci a rano. myslite že bych mu mohla v noci misto UM davat treba ten ryzovy odvar? diky za radu
Mě doktorka doporučila zahušťovat UM Nutritonem, stačí tam trošičku a dítě přestane ublinkávat. Už jsem to doporučila kamarádkám a taky s tím byly spokojené
Dceři je necelých pět měsíců. V poslední době (zejména v parných dnech) se dost často stává, že když se napije (dáváme jí pouze Fenyklový čaj Hipp nebo převařenou kojeneckou vodu, v malých dávkách častěji během celého dne) po cca 20 minutách si ublinkne. Pokud by si ublinkla tekutinu (čaj, vodu) chápala bych to, ona ale blinká Sunar a to třeba i dvě hodiny od okamžiku kdy ho měla naposledy. Zkoušeli jsme také Nutrilon nicméně situace byla stejná. Kde by mohla být chyba? Máte někdo prosím představu kolik by se mělo miminku dávat napít najednou? Všude čtu pouze doporučené denní dávky nikoliv však kolik se mimčo může napít v jednom okamžiku. Kdybych malé láhvičku s pitím nebrala byla by schopná vypít jí celou (125 ml). Když jsem se ptala dětské doktorky řekla, že je to normální. Mě to ale moc normální nepřijde, stane se to i 3×, 4× denně. Máte s tím někdo prosím nějakou zkušenost? Předem díky za reakce.
@vekra92
U nás to bylo doteď stejné a asi je to fakt normální, protože malej mi třeba po jídle neblinknul hned ale až za hodinu za dvě a teda to natrávený mlíko, to je hnus
. Jenže taky z ničehonic blinkat přestal. Je teda fakt, že se snažím mu nechávat rozestupy mezi mlíčkem a čajem, a čaj dávám po troškách průběžně celý den. A taky ho nedávám na bříško brzo po jídle, jenže to je vcelku fuk, přetočí se sám, ale teda zatím neblinká.
Dobrý den,
pokud chcete vyzkoušet, mám Bebu A. R. proti ublinkávání do listopadu za 50 kč. Zboží je ze sortimentu lékárny.
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám 3,5 měsičního chlapečka byl od narození plně kojen po měsíci jsem začala dávat příkrm Nutrilon na noc, postupně jsem přicházela o mléko takže jsem dávala 3×denně příkrm ale malinký začal z Nutrilonu ublinkávat tak jsem přešla na Sunar ale bohužel i ten nám asi nesedí vždy hodinu po krmení si ublinkne tak nevím co stím mám dělat stává se to tak 2-3× za den děkuji za radu.