Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, my minulý týden na toto mlíčko přešli, konkrétně na Combiotic 3, z toho důvodu, že jsme našli akci 1+1 zdarma. Rozhodli jsme se ho vyzkoušet a můžu „zaklepat“ malý bez problému přijal. Jen se mi zdá, že se trochu déle rozpouští.
Tady je odkaz na již zavedenou diskuzi - recenzi
:
https://www.emimino.cz/…o-combiotic/
Ahoj, toto mlíčko pijem už měsíc a
.Žádné bolesti bříška, zvracení a kadíme každý den (někdy i 2×). Dceři chutná. Teď jsem si jich objednala 5 na Mall.cz za 99,– což je super cena. Takže já doporučuji.
![]()
To je vážně legrační, tuhle diskuzi jsem zakládala ještě v porodce
A teď, když je malý skoro rok a mlíčko už zdaleka naní hlavní složkou toho, co papáme mi sem přijdou názory
ale i tak holky, děkuju
jinak my teda nakonec jeli na Babylove BIO
ale aspoň nějaká odezva ne? ..pozdě, ale přece
když už jsme u té stravy, ze zvědavosti, jak vypadá váš jídelníček?
Hned po probuzení mlíčko, kolem 200 ml (asi 8:00), pak kolem 10-11:00 dostává obden jogurt, střídáme s rozmačkaným banánem s nadrcenýma piškotama, nebo nějakou ovocnou přesnídávkou. Pak chodí někdy spát, podle potřeby zase mlíčko, kolem 14:00 masozeleninový příkrm, nebo co uvařím doma, bývá opět spánek, pak zase mlíko, jak má nebo nemá hlad až do večera a před osmou dávám kaši a v osm spát. Pokud je hodně unavená, dám jí di láhve hotové mlíčko s kaší z krabičky a vrznu jí do postýlky i s flaškou
Vypije, usne
No a na žízeň dětský čajíky. Jo jinak to mlíčko s kaší vřele doporučuju, já ho začala dávat jako večerní krmení už asi od těch 5-ti měsíců, spala mi pak celou noc ![]()
no my dáváme mlíko kolem 230ml zhruba o půl 6 - v 6h, podle toho jak se vzbudí (je zvyklý jíst, když vstává manžel do práce), pak samozřejmě ještě zalehne
další dávku má mezi půl 9 - 9h, po něm většinou zalehne na hodinku. Oběd o půl 12 - 12h, sváča v podobě ovoce s piškotem nebo přesnídávky okolo 14,30, po té taky většinou hodinový spánek. No a k večeru v 17h dáváme kaši a před spaním okolo půl 8 buď jen mlíko nebo mlíko s kaší. čaje máme nejrůznější přes ovocné i bylinkové. Mě se malý naučil spát bez krmení v noci taky nějak kolem 5-tého měsíce, ale je pravda, že se občas jen tak letmo probudí. Malá si už drží flašku jo?
Tomu našemu lenochovi se nějak nechce ![]()
Jooo ona si drží flašku už asi od tří-čtyř měsíců, ale tenkrát se jí smekala, tak jsem jí pořídila na lahev ty ouška a bylo ![]()
Tady na první fotce jí ještě nejsou ani 4 měsíce…To je v den kdy jsem jí koupila ty ouška
Na té druhé (v lehátku) jí je 5 měs. ![]()
Šikulka ..
Budu muset toho našeho lenocha nějak popohnat
ve všem ostatním je celkem rychlý ![]()
Holky mate zkusenosti s Hipp 4 a 5 jsme ted na 3 a pohoda ale kamaradka ríkala ze 4 je hnus tak nevim ![]()
Já teď malému dávám 3,předtím měl Sunar Nutradefrnce. A co myslíš tím, ze 4 a 5 je hnus? jako chuťově?
Ahojí, hledala jsem tady nějaké informace, ale nejsou k mání, tak si o ně napíšu
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo z vás zkušenost s mlékem HIPP Combiotic 1. Mám málo MM a tady v nemocnici malou dokrmují Bebou, ale Bea po ní zvrací
a všeobecně je to hnus fialovej (sama jsem ochutnala, když nechtěla pít a fuj
) Tak jsem se na netu poohlédla po nějakém šikovném UM a objevila Hipp Bio Combiotic. Myslím že by malé mohl vyhovovat, ale přesto bych se chtěla zeptat na osobní zkušenost, co do přípravy, snášenlivosti atd
Díky moc