Nechce Sunar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22756
21.5.14 14:04

@Klarindas ja mela podobny problem, zkusila jsem vsechna mozna UM, vsechny mozne savicky a nic (napoosledz jsem zkkousela asi tyden pred odstavem). Dcera vzala UM az tehdy, kdyz se sama odstavila (necelych 11ml). Ted je ji prakticky jedno, z ceho pije a co pije. Kdyz jsem hledala info ja, dost si maminky chvalily ochucene UM, treba bananovy Sunar, tak muzes zkusit ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
21.5.14 14:11

@Klarindas a co zkusit jiný mlíko než sunar? nutrilon dělá od roka ochucený, myslím vanilka, banán, to by mohlo zachutnat, myslím, že i jiné značky budou mít příchut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
21.5.14 14:16

Sunar je prý dost sladký, tak zkus jiné UM. Já malé dávala Sunar Nutradefense, ale přestal se vyrábět, tak jí teď dávám Bebu a v poho ( Je i míň sladká než ten Sunar ND ) :-)

• Citovat
  • Upravit
23298
21.5.14 14:33

@Klarindas my jsme teda na UM od 4 mesicu, ale taky mne maly prestal chtit cca v roce mleko. Tak jsem koupila ty ochucene, ty ale taky nechtel, tak jsem koupila Frapko a zadarilo se :palec: nadsena z toho nejsem, ale jsem rada, ze mi pije alespon nejake mleko. To davam jen rano a vecer delam z mleka jeste kasi. Tu nastesti ji v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olikovka
22.5.14 20:25

@Susanna JJ přesně tak, my s tím teda problém nemáme, malej pije obyč. Sunar complex, ale ty ochucený chutnají ještě lépe, holt starší děti už si vybírají :-// - kamarádky malá pije zas jen ten banánový Sunar a přes to vlak nejede :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová