Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sophije v pohode, necitim se dotcena. Jen rikam, ze nelze usuzovat, ze nekdo z rodicu nema zajem o dite z toho, ze nehladi bricho a nepovida si s nim.
K tomu ochladnuti partnera - tezko rict, jak to u nich je, nezname je, ale muze to byt tim, ze chlapi se nekdy proste boji, ze miminku ublizi, to miminko je pro ne zatim hodne abstraktni - partnerka jeste moc velke bricho nema, miminko nejde moc citit, nevidi ho, ale zaroven vi, ze tam je a ze kdyby se neco stalo, tak jsou bezmocni a proto byvaji nekdy odtaziti. Ja jim to teda vubec nezavidim, nechtela bych byt na jejich miste. Pro me by to bylo tezke byt takhle nejak mimo tenhle proces a zaroven aby se ode me vyzadovala angazovanost of prvniho okamziku. Obdivuju i vsechny muze, kteri jsou k porodu. Ja bych k porodu jako doprovod jit nechtela.
Kazdopadne tvoje kamaradka by to mela urychlene zacit resit s odbornikem, at uz to jsou hormony nebo neco jineho. Jestli pije az do takove miry, tak je to vuci tomu miminku naprosto nezodpovedne.
Tak ať to chuďátko alespoň zodpovědně donosí ať je zdravé a dá ho k adopci zodpovědné, milující rodině!
Dva mentální opozdilci si z nudy a rozmaru řeknou, že si udělají dítě a matka vesele chlastá a otci je všechno fuk.
Veliké procento žen zažilo v těhotenství pocit, že miminko nechce nebo že to nezvládne ale všechno má mít své hranice. Ty ostatní průpovídky tady ve stylu že jste se chtěly otrávit, objednávaly byliny co dítě měly zabít a bůh ví co všechno, tím bych se taky nechlubila.
Bože, bože. ![]()
@Modesta píše:to je videt , jaci jsou chla pi ignoranti
Nechápu, co je na tom nepochopitelného. Prostě pít nesmí a ať se podívá, co udělá alkohol s rozvíjejícím se mozkem mimina. Flašku vína, tvl.Jako řešení je zajít k psychiatrovi. Co na to říká její partner? Ví, že je to až tak vážné, že je jí jedno, že tomu miminu poškodí mozek? Já být otcem dítěte, tak tohle by mě fakt zajímalo.
@AnnaNuvoletta07 píše:
Tak ať to chuďátko alespoň zodpovědně donosí ať je zdravé a dá ho k adopci zodpovědné, milující rodině!Dva mentální opozdilci si z nudy a rozmaru řeknou, že si udělají dítě a matka vesele chlastá a otci je všechno fuk.
Veliké procento žen zažilo v těhotenství pocit, že miminko nechce nebo že to nezvládne ale všechno má mít své hranice. Ty ostatní průpovídky tady ve stylu že jste se chtěly otrávit, objednávaly byliny co dítě měly zabít a bůh ví co všechno, tím bych se taky nechlubila.
Bože, bože.
proste neni kazda matka slunickova co zpiva detatku a hladi si brisko .
@AnnaNuvoletta07 to je jako docela drsny teda.Prave kvuli takovym se pak zena ktera nema super tehotenstvu stydi vubec neco rict.Ja to klidne reknu nahlas proto ze ja se teda pochlubim.Asi nepochopis dokud nezazijes.Dve tehotenstvi opravdu vydrene kdy sem i zpivala mazala hladila a ruzne jinak az abnormalne opecovavala sve bricho a pak samozrejme az prehnane to same z miminkama.Treti ktere stale trva sem prvni trimestr probrecela a chtela se otravit,jit na potrat a jinak zamezit pokracovani tehotenstvi.Prestalo to ze dne na den.Ted se tak tesim a zase delam vse ty ujety veci v dobrem slova smyslu.Vsechny sve deti bezmezne miluji a dala bych za ne zivot.To ze se nekomu zblazni hormony snad neznamena ze ma drzet hubu a radsi to nikomu nerict
-nechlubit se.Me hodne pomohlo ze sem to mohla rici kamaradkam ale i rodine a ty nerekli tim se nechlub !Nikdo na to neni pysnej ale je treba o tom mluvit.pokud zustane jen u slov tak je to neco jineho..Nejsem magor.Nejsem spatna mama a ani spatna gravidni zena
A nejsem anonym a nestydim se ale kdo to nezazije..nikdy nepochopi
k zakladatelce..to piti to uz je neco jineho..to uz zavani prusvihem..
Všem maminkám, má kamarádka je na tom mnohem lépe. A po tom co jsem tady četla za příběhy maminek už se o ni ani malé nebojím. Snažím se tady pro ni být kdykoliv potřebuje,s manželem to tak nějak po jejich také řešili a lehce se to posunulo. S tím alkoholem se to naštěstí vůbec neuskutečnilo, pouze měla nastavené myšlení ne-těhulky .Ale všem moc děkuji za podporu a rady
Dobry den jmenuji se lenka a Snažíme se o miminko delší dobu ale marně
touto cestou proto bych chtěla požádat které dítě si nemohou nechat mnela bych velký zájem miminkou poskytnout vše co jen mohu vice po tel *** stačí pro zvonit já zavolán spet děkuji za pochopení
Edit adminem: smazány osobní údaje
@Anonymní píše:
Dobry den jmenuji se lenka a Snažíme se o miminko delší dobu ale marně![]()
touto cestou proto bych chtěla požádat které dítě si nemohou nechat mnela bych velký zájem miminkou poskytnout vše co jen mohu vice po tel *** stačí pro zvonit já zavolán spet děkuji za pochopení
To jako vazne?
inzerat poptavam miminko navic?! IQ tykve
nebo troll ![]()
@darekp píše:
To jako vazne?inzerat poptavam miminko navic?! IQ tykve
nebo troll
Nebo hodně zoufalá žena.
@Anonymní píše:
Dobry den jmenuji se lenka a Snažíme se o miminko delší dobu ale marně![]()
Mohu nabidnout jednoho syna zn. Borelar
Tedy jestli nevadi, ze je odrostlejsi ![]()
Ja to vidim na zoufalstvi a prazdnou naruc.Je mi to lito, doufam, ze k vysnenemu uzlicku se dopracujete, at to prijde jakoukoliv cestou ![]()
@Lenicka 23 píše:
@jahuhudka poslete mi vas tel
To byla ironie. Dite NENI zbozi na telefonu. Jestli je vam 23,tak myslim casu mate na snazeni jeste dost.
@jahuhudka tyte mám problém velký a vy si tady děláte semne srandu vy nejste normální vy mi vůbec nepiste