Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle uz je spis na nahlaseni na policii obchodovani s lidma. Co na to @admin
@Lenicka 23 to číslo na profilu je tvůj věk? To si myslím, že ještě není všem dnům konec.
@Lenicka 23 píše:
@jahuhudka tyte mám problém velký a vy si tady děláte semne srandu vy nejste normální vy mi vůbec nepiste
Normalni nejste vy, pokud si myslite, ze se dite da vysomrovat pi telefonu!
@Lenicka 23 ale takhle to přece nefunguje
To nejde prodat jak zboží v obchodě. Co řešit náhradní matku? Nebo sebe a partnera nechat pořádně vyšetřit kde je problém. My se snažili taky dlouho, ale doktoři dokáží skoro zázraky tak bych šla spíš cestou touhle. Prodat dítě fakt nejde ![]()
@wildcherry píše:
Ja to vidim na zoufalstvi a prazdnou naruc.Je mi to lito, doufam, ze k vysnenemu uzlicku se dopracujete, at to prijde jakoukoliv cestou
Taky to tak vidím, spíš mi to přijde smutné, než k smíchu a posměškům na zakladatelku. Též přeju mnoho úspěchů, aby se zadařilo co nejdříve. ![]()
Ustavy jsou plny deti
muzes tam i dobrovolne pomahat, pracovat pak adoptovat. Ne tady davat inzerat jak na Kallax z Ikey ![]()
@Opiska píše:
@jahuhudka nefunguje prima adopce na tomto principu?
Prima adopce je na hrane zakona! A delaji ji jen pomatenci. Kdo by dal dite komukoliv?
Treba holce ktera sotva dospela, mysli si, ze ve 23 letech ji ujede vlak, neumi napsat souvislou vetu a mysli si, ze vlozi telefonni cislo a nekdo ji zavola hele mam.tady volneho (napr.) trileteho kluka co me stve tak si ho vem. ![]()
@jahuhudka já nemyslím teď zrovna zakladatelku, ale přímá adopce mi tedy přijde lepší, než to dítě stoupnout do kojenaku. Rodička si může vybrat rodiče jaké si pro dítě přeje. Mě to teda přijde jako ta lepší varianta.
@Opiska píše:
@jahuhudka já nemyslím teď zrovna zakladatelku, ale přímá adopce mi tedy přijde lepší, než to dítě stoupnout do kojenaku. Rodička si může vybrat rodiče jaké si pro dítě přeje. Mě to teda přijde jako ta lepší varianta.
A mám na mysli holku, co odmítá jít na potrat, ale hledá náhradu rodiče pro dítě.
@Opiska píše:
No to je vec nazoru. Za me by melo jit vse pres urady. Novorozenec vetsinou v ustavu nepobude. S detmi se proste nekupci.
Co máte pořád s tím kupčením? Nikdo tu žádné peníze za dítě nenabízí.
@jahuhudka jasně, tak ještě štěstí, že ty decke domovy nejsou vůbec plně dětí. A já smekam před všemi lidmi, co si je prostě vezmou.
@Anna766 píše:
Myslis verejne nenabizi…
@Anna766 píše:
Tobe skutecne neprijde ujete ze nekdo napise poptavam dite, telefonni kontakt. kdyz napisu mam starsiho bordelare(je mu 20) klidne reaguje?
Jakoze jak jako? Zabalis diteti batuzek, reknes uz me nebavis ted bude tvoje mama tahle slecna?
I kdyby slo o novorozene je to fakt ujety